ahı tutanlar kulübü!

ahım tuttu hemde öyle böyle değil.
uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrıldım ayrılık benim kararımdı ama beni o raddeye getiren kendisi idi.çünkü benden yana bir şikayet unsuru bulamadı sebep sunamadı ayrılık için bıktım diyemedi, sıkıldım diyemedi ama beni pes ettirdi.
ayrılırken ona ALLAH büyük bana yaşattıkları yaşayacaksın dedim. ayrıldıktan sonra başına türlü türlü dertler açılmış.beddua etmedim sakın yanlış anlaşılmasın sadece ALLAH'a havale ettim, ya bu dünyada ya diğer dünyada biliyordum ki hak ettiğini yaşayacaktı.
şimdi ne yaptığı umurumda değil, o da beni umursamasın unutsun. hayat onsuz daha güzel

Konu biraz eski ama yinede yazmak istedim :)

Ahmidir tutan yoksa sadece ilahi adaletmi bilmiyorum.

Eski nisanlimla neredeyse 3 senelik bir gecmisimiz var. Cok yakin bir arkadasim hatta dostum birine cok asik oldu. Ama öyle böyle degil. Gözü kara ondan baska hicbirseyi hickimseyi göremeyecek hale geldi. O cocuk türkiyede biz almanyada yasiyoruz. Arkadasim deli bir cesaretle o cocugun yanina kacti. Ailesi perisan oldu. Konusarak bir sekilde ikna ettik. Cok sükür döndü. Sonra eski nisanlim arkadasima demedigi laf kalmadi. Kinadi sürekli acimasizca yorumlar yapti. Yapma etme diye cok dil döktüm. Seninde bacilarin var kinama yarin ne olacagi belli olmaz dedim.

Ve nisani tam attigim dönemde kiz kardesi evden kacmis. 2 haftadir ortalikta yoktu. Polisi bile aramamislar. Büyük ihtimal görüstügü biri vardi ona gitti. O büyük konusmalar ve kinamalarin ardindan onlarinda cani cok yandi. Ilahi adalet bosunsa demiyorlar "kinadigini yasamadan ölmezsin" diye..

Bende yazmak istedim gerçi ben Allah'a havale ettim ama.
Neyse ben nişanlımla birlikte olmadan önce baskasıyla nişanlıydı ve samimi olmasakta ortak bi tanıdık var. Biz bir gün bunlarla bizim evde toplanacaz markete gittik alışveriş için bir şeyler alıyoruz. Markette o bayan kocasıyla bir şeyler bakıyordu bende şimdiki nişanlımla geziyorum cips fln alıyorum. Bu kadın gitmiş nişanlımın eski nişanlısına arsenkerle x ele ele geziyorlardı fln demiş bide üstüne doğmamış çocuğumun üstüne yemin ediyorum demiş. Allah yukarda ya yoktu zaten öyle bir şey.
Sonra bunun bi çocuğu oldu ama doğuştan hastaydı çok fazla sorun yaşadılar çok dua ettim o çocuk için.

Beni çok ama çok üzen bi erkek arkadaşım vardı yıllaar önce. O kadar kötü şeyler yaşattı ki bana, hiçbir zaman affetmedim.

Aslında ah etmemiştim ama demek ki Allah yanına bırakmamış. Birkaç yıl sonra çok feci şekilde dövüldüğünü, hastanelik olduğunu öğrendim. Ve ismimi sayıkladığını...

İnsan olarak üzüldüm ama yine de hakkımı helal etmiyorum hiçbir zaman.

Diğer bi eski sevgilim için ah etmiştim ama adam şimdi benden daha mutlu. Demek ki ahım onu es geçti.

Ben çok büyük ahh ettim Allah bana göstersin inşallah...

Benden borç istedi verdim...

1 sene olucak hala geri vermedi..

Küçük bir para olsa dert etmezdim...

Çocuğumun rızkı var o parada..

Helal etmiyorum, Allah çıkarsın inşallah beter olsun ....

Bunu yapan eski sewgilimdi çünkü oyuzden bu kadar çok beddua ediyorum öküze...

Çalıştığım is yerine kuruluş aşamasında çok emek verdim yeri geldi temizlik, bulaşık,ofis için alışveriş, sekreterlik herşeyi yaptim . altı ay sonra patronum kendi arkadaşını benin yerime almak için beni çıkardı.. İs yerini kapatiyorum dedi ama bi baktım kapatmamış, arkadaşı ile çalışıyor. (Arkadaşını tanıyorum benle ayni isi yapıyor) Dun arkadaşı ile konuştuk is yüzünden yılbaşından beri kusmusler. Bağları kopardik seviyeyi koruyamadik dedi. Ahım tuttu, beni tam yeni evlendiğim sırada parasizken isten çıkarttı sebepsizce! Allah büyük işte...

bundan sekiz yıl önce ilk aşkım hayatıma girmişti.ama ne aşk ayıldığımızda duvrları yumrukladığımı bilirim çaresizlikten çıldırma noktasına gelmeleri yaşıyordum adeta.Evet tadı damağımda kalmıştı birdenbire bıraktı beni hemde çok ilgiliyken bir mesaj bile atmamıştır sebep bile göstermemişti. Deliye döndüm deflarca aradım açamadı.mesaj attım tabiki cevap yok. istediği zaman çağrı atıyordu arıyordu ama birşey yoktu.en sonunda sağlam bir mail döşemiştim .son olarak dedim ki beni bu kadar mutsuz etttin ya ömrün boyunca mutlu olma dedim. aradan üç yıl geçti bana dediki kaç yıldır hiçbir işim rast gitmiyor varsa bir bedduan al üstümden dedi. aradan yıllar geçmş içimde birşey kalmamış dedim yok bir ahım hatta buluştum bile ama eski aşık olduğum adam değildi soğuktum dedi zaten sen beni eskisi gibi sevmiyorsun diye ...velhasıl buluyorlar belalırınıda iş işten geçtikten sonra ne faydakii....

2 arkadaşım vardı onlarda tuttu ahım. Aslında ben ah etmemiştim onlara ama içim çok kırılmıştı. 3 kız arkadaş çok yakındık laf salatası yapıp beni haksız çıkardılar. Yıllar sonra 2'si de msj attı ve ne özürler diliyorlar. Aslında face ten bakıyorum hayatları iyi gidiyor gibi ama bilemiyorum belki de çok olumsuz şeyler yaşadılar ve akıllarına ben mi geldim bilemiorum. Bana hakkını helal et dediler ama asla etmedim.
Emin olun ki ah yerde kalmıyor ama hiçbir zaman beddua etmeyin geri tepiyor derler. Ben sadece Allah'a havale ediyorum acısı çıkıyor

bende arkadaşımın başına geleni anlatayım.

arkadaşım kalbi kalp pili ile çalışıyor.yengesinin erkek kardeşiyla da samimiyetleri vardı bunu öğrenen yengesi arkadaşımı gelinleri olarak görmek istemedi çünkü arkadaşımın çocuğunn olması yasaktı. yengesinin bir tane oğlu oldu bikaç hafta içinde anne babadan kaynaklanan bi gen hastalığı ortaya çıktı çocuk 3-4 ay içinde vefat etti ve dr.lar bir daha çocuk yapmamalarını ve yaparlarsa aynı hastalıktan öleceğini söyledi.şu andada yengesiyle abisinin evlilikleri bitme noktasında.

kimseyi kınamamak lazım arkadaşım hiç ah da etmedi bedduada ama Rabbim görüyor yanlarına bırakmıyor.

ayyyy tolis benim ahım çok tutar. bi arkadaşım eski sevgilimle konuşmuştu küserken aynısını yaşa dedim ona. sonra öğrendim ki kız kardeşi de onun eski sevgilisiyle konuşmuş. bi sevgilime ah ettim iflas etti. birine çok ah ettim son gördüğümde gaspa uğramış ağzı gözü yer değiştirmişti ohhh beeeee

3 yıllık bir ilşkim olmuştu. çok problemliydi. adam sürekli beni terketmeye kalkıordu. her seferindede ben elimi sallasam ellisi diyodu, gitcem bana ışık yakan tüm kızlarla gezcem diyodu. en son kavgamızda daynamadım ve artık ilk kez onu ben terkettim. bir dahada barısmadım. sonra aradan 7 ay gecti. bu kime yazdıysa olmamış, geldi tabi haberleri. ışık yakan o kızlar ortadan kaybolmuş. mal gibi kalmış tek basına. bunalıma girmiş. onunlayken de cok bakımlı ve guzel bir kadındım ama tabi ayrılınca o gazla iice bi baktım kendime. o ara iş buldum tabi öğrencilik bitti. araba aldım. geziyorum tozuyorum. ben kalabalık bir grupla sinemaya gitmiştim. o ta garibim tek basına gelmiş. mısır alırken karsılastık. aynı filme girdik. 2 ön sırada sap sap oturdu. o geceden itibaren basladı özürler yalvarmalar. ama nuh dedim peygamber demedim. salladım gitti. o da ona iyi ders oldu. zaten şişmanlamış, çökmüş, kötü gözüküyordu. üzüldümde biraz ama kıymetimi bilseymiş canım banane. ona mı kaldım. çektirdiğinin bedeli işte...

Bu kk'da olanı anlatayım ben..
Biri vardı beni sürekli dışlardı falan..
Saç bakımı yapardım dalga geçerdi..
Laf atardım dışlardı..
Breakb.. bişeydi de biz bb derdik..
Bi yere bişey yazdım o arkadan direkt
-Aaa sen bize Bigel konusunda böyle böyle dedin yalan bu bak ekran görüntüsü alayım tarzına konuştu..
Benim tezimi çürütücek..
Aldı geldi paylaştı ben açıklama yaptım falan..
Bana ergen falan derdi..
Ben deme dedikçe
-Benim tersim kötü neyi yapma dersen yaparım falan diye konuşmaya başladı..
kendinide zngin norveçlerde okumuş gibi olarak anlatıyor tabii.
Ben sonra bigel konusuna yazmamaya başladım..
Aradan 1 ay geçti..
Özelden orda konuştuğumuz biriyle konuşuyorum
O bana dedi ki
-Bb engellendi.. Fakeymiş o..
-Nasıl ya dememle konuya girmem bir oldu..
Bu hanım efendinin herşeyi yalanmış..
Norveçte okuduğu.
Norveçli sevgilisi olduğu..
İzmirde yaşadığı falan..
Hatta Just iş adresini falan bile ona vermişti..
Herkes sonra çok iyi olduğu bb hakkında çok kötü konuşmaya başlamıştı..
Just'a üzülüyordu işte..
Ama bb çok bilmişti iyi oldu..

Bu yıl yurttayım..
2 arkadaş var..
Yanyana bende aralarındayım ama ben olunca bunlar daha bi yakınlaşırlar falan..
Bi hava çabası gibi gelirdi ama beni ilgilendirmez derdim..
Ben olunca
- Off catlakB falan derlerdi.
Bi tanesi beni başta sevmemiş falan..
Sevmekte zorunda değil..
Ben bunların yanındayım ama rahatsız olmaya başladım..
Ara tatil girdi.
Bi döndük bunların arası buzz gibii..
Ara tatilde yazmamışlar konuşmamışlar falan araya soğukluk girmiş..
Buraya gelincede benim kı.ıma yapıştılar..
O ben başta sevmeyende şimdi benden başkasıyla takılamıyor yurtta bende pek takmıyorum falan..
Zamanında kırmışlardı..

Bi sevgilim vardı..
Beni aldatmıştı halada o güven konusunda sağlamlık sağlayamadım bir türlü..
Üstünden 3,5 yıl geçti..
Beni aldattı ben yalvardım yakardım..
Yok olmuyor barışmıyor çıldırıcam..
Ahlar vahlar herşeyi yaptım..
Namaz kılarken dualar ettim ahlar ettim..
Bu bana ayrılmadan bi hafta öncesinde
-Annemin babamın üstüne yemin ederim ki senden ayrılmıcam demişti..
Ayrıldı..
Ayrılıktan 9 ay sonra dönmeye çalıştı birden..
Benim tabii o zaman 6 aylık ilişkim vardi bitmişti ama barışmadım..
Ben onu seviyorum falan diyip durdum ona..
Ama en sonunda bomba soruyu sordum..
-Annen baban nasıl ya _
- İyilerde ne alaka şimdi ?
- Sen bana annen baban üstüne yemin etmiştin dedim
- O yeminim döndü dolaştı buldu. Annem ciddi bi hastalık geçirdi babamda ameliyat oldu dedi..
Ne hastalığı olduğunu ne ameliyatı olduğunu o zaman söylemişti tabii şimdi hatırlamıyorum..
O ah tutmuştu öyle..
Çünkü
-Bişey olsunda anlasın hatasını der dururdum..

Birdeee
Eski sevgilim beni aldatmıştı...
Sonra beni aldattığı kız onuda aldatmış...
Hemde 2-3 kişiylee :O
----

İlk sevgilimde beni aldatmıştı..
Bende
-Benim düştüğüm duruma düşsün derdim..
Sonra birine aşık oldu belkide o aldatığı kızadır hala bilmem kime olduğunu acayip acı çekmişti ama :)

2 kişi öldü, 1 kişi yatalak hasta oldu, 1 kişi aylarca işsiz kaldı ve 3 kere şehir değiştirdi, 1 kişi dış gebelik yaşadı şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gayet kendi halinde bir insanım fakat sabrımı taşıracak kadar zarar gördüğümde ah ediyorum ve tutuyor. Bugünün hesabı yarına kalmıyor çok şükür.

Sizin sabrinizi tasiracak kadar naptilar size merak ettim dogrusu?

yazmaya kalksam o kadar uzun bir yazı olur ki hepsinin yaptığı. Kısaca özetlersem çok canımı acıttılar. Canımın acıdığını gördükçe daha çok acıttılar. Hani vardır ya sessiz kalırsın sen sesini çıkar diye daha fazlasını yaparlar.... İşte tam da böyle olaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…