Bence kendileri hasta hemde çok hastaadamında hasta olduğunu düşünüyorlar
evliyim... evet çok üzülürüm gercekten deAllah sabır versin. Sen evli misin bekar mısın bilmiyorum ama bak kuzeninin yerinde sen de olabilirsin. Destek olun birbirinize. Kız kendine zarar verirse sen de çok üzülürsün
kızla konuştum çok korkuyor eşi için o tahtalıköyden kendıne yer beğensın demışlerPasaporta el koyup kızın bir yere gitmemesini evlilik cüzdaniyla bosatmayi planlıyorlardir ne olacak
Allah için şunu yapanları bir şekilde yakalatin kızla hiç konuştun mu ?
Kaçmanın bir yolunu ariyor mu
kız cinsellik olup olmadığını söylemek istemıyor aile de olmamıstır dıye düşünüyor.Yorumları okumadım, çok sinirliyim. Derhal polisi arayın ve eşi haberdar edin. Bu nedir Allah aşkına? İki yetişkin insan birbirini sevip evlenmiş, yasal olarak ailenin yaptığı suç zaten. Cinsellik oldu mu ne demek? Eşi sonuçta tabi ki olmuştur. Olmadıysa bile rahatlayıp şimdi daha kolay boşatabiliriz mi olacak yani? Yazık. Siz arayamıyorsanız verin bir şekilde ben arayayım o kadar sinirliyim.
yine de kabul etmıyor dayım. adamda zaten müslüma olmayı düşünmüyorKonu sahibi arkadaşım aklıma şöyle birsey geldi o kızcağız ailesine çocuğun müslüman olacağını ve bu surette evlenmeye engel olmayacağını soyleyebilirmi acaba.dayinizi böyle sustursa.Bu genç müslüman olmayı kabuletse dayiniz evlenmesini onaylarmi peki? Kızı eve kapatmak çocuk hakkında planlar kurmak hiç dinini düşünen birine yakışmaz.
Madem kızla konuşma fırsatın var, eşinin bilgilerini al, ona akıl ver. Adam polis ile kapılarına dayanabilir.kıza bu evlilik olmaz ayrıl boşan ilerde annem babam haklıymış dersin diye konuşmam için bana da diretiyorlar
Cinsellik olup olmaması şu durumda hiç önemli değil. O kızcağızın yerine kendimi koydukça delirecek gibi oluyorum. Canım benim kimbilir ne durumda, bu yasal olarak suçtur. Lütfen müdahale edin, elimden bir şey gelse hemen şu an ben arayacağım polisi o derece elim ayağım titredi.kız cinsellik olup olmadığını söylemek istemıyor aile de olmamıstır dıye düşünüyor.
Çok gördük öyle konuşanları kapılarına polis dayandığında da görürüm onları boyle rahat konuşabiliyor mikızla konuştum çok korkuyor eşi için o tahtalıköyden kendıne yer beğensın demışler
Eşiyle irtibata geçseniz eşiniz de yardımcı olmaz mı size?evliyim... evet çok üzülürüm gercekten de
Onlar istediğini düşünsün onalr mı karar verecek kimle evlendiğine. Yurt dışında master yapmış kadın da evde kuzu kuzu oturuyor. Ben olsam ailemin yanına adım atmam. Gittiysem de yakarım o evi içindekilerle birlikte yine kurtulurum. Doktora götürdüler diyorsun, normal bir insan kurtulurdu ellerinden. Kuzen de pasif demek.sağlıksız bir evlilik ve ilişki olduğunu düşünüyorlar.
Defne,peki ailesinin karşı çıktığı bir evlilik yapan ve düşüncelerini az çok bilen kuzenin,yalnız başına ailesine neden geldi.Ya ne olursa olsun eşiyle gelmeliydi,ya da telefonla evlendiğini söyleyip öfkelerinin azalmasını beklemeliydi...kızla konuştum çok korkuyor eşi için o tahtalıköyden kendıne yer beğensın demışler
Böyle vahşi bir dayiyi görünce adam tabi müslüman olmak istemez.artik olan olmuş itidalli olması gerekir.Kızı eve kapatmak filan çok korkunç.yalniz kuzeniniz bu aileye ragmen nasıl kafasına göre evlenmiş ve bunu bildirmiş çok cesaretli geldi bana.yine de kabul etmıyor dayım. adamda zaten müslüma olmayı düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?