- 18 Temmuz 2016
- 4.749
- 13.192
- 208
merhaba arkadaslar,
29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.
bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?
Defne polisi ara ve şu şu adreste çığlık sesleri geliyor,bir kızı darbediyorlar çok rahatsız oluyoruz komsusuyuz lütfen gelin desen
önce polise haber verin.yine de kabul etmıyor dayım. adamda zaten müslüma olmayı düşünmüyor
Ben bile sorumluluk hissettim.
Eğer yapabileceğim bişey varsa, bana gizliden adres verebilirsen ben ihbar edeyim.
cinsellik olmadıysa boşanmaları daha kolay olur diye düşünüyorlar. kızın ruh hastası olduğunu hatalı karar verdiğini düşünüyorlar
polise neden şikayet etmiyosun neden boşansın ki sakın öyle bişey deme karışma ama polise şikayet et bencemerhaba arkadaslar,
29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.
bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?
bu akşam eşi ile görüşmek istiyorlar ama nıyetlerını çözemedımCinsellik olup olmaması şu durumda hiç önemli değil. O kızcağızın yerine kendimi koydukça delirecek gibi oluyorum. Canım benim kimbilir ne durumda, bu yasal olarak suçtur. Lütfen müdahale edin, elimden bir şey gelse hemen şu an ben arayacağım polisi o derece elim ayağım titredi.
eşim yardımcı olur aslındaEşiyle irtibata geçseniz eşiniz de yardımcı olmaz mı size?
evet kız çok pasif hatası da orada zatenOnlar istediğini düşünsün onalr mı karar verecek kimle evlendiğine. Yurt dışında master yapmış kadın da evde kuzu kuzu oturuyor. Ben olsam ailemin yanına adım atmam. Gittiysem de yakarım o evi içindekilerle birlikte yine kurtulurum. Doktora götürdüler diyorsun, normal bir insan kurtulurdu ellerinden. Kuzen de pasif demek.
hiç bilmiyorumDefne,peki ailesinin karşı çıktığı bir evlilik yapan ve düşüncelerini az çok bilen kuzenin,yalnız başına ailesine neden geldi.Ya ne olursa olsun eşiyle gelmeliydi,ya da telefonla evlendiğini söyleyip öfkelerinin azalmasını beklemeliydi...
bir anda karar vermiş ailede kesin caydırmaya çalışıyorBöyle vahşi bir dayiyi görünce adam tabi müslüman olmak istemez.artik olan olmuş itidalli olması gerekir.Kızı eve kapatmak filan çok korkunç.yalniz kuzeniniz bu aileye ragmen nasıl kafasına göre evlenmiş ve bunu bildirmiş çok cesaretli geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?