Çocuğu sevme amaçlı bırakmak ne demek yahu?
Eşyanızı kullansın diye vermiyorsunuz, annesi olduğunuz bir bebekten bahsediyoruz.
Bir bebeğin yeri ailesinin yanıdır ve zorunlu durumlar (tabi çiftlerin ilişkilerini sağlamlaştırmak adına yaptığı küçük kaçamaklar hariç) asla ailelere bırakılmaması taraftarıyım.
Bebeğim ailemin ilk torunu ve hiçbir zaman keyfi bırakmadım, o da maksimum 3 saat.
Düğün, cenaze hariç bırakmayı planlamıyorum zaten.
Haftada bir aile ziyareti yapıyoruz, daha fazla arzu eden evime gelir sever bu kadar basit.
O çocuk sizin, bence aileniz dahi olsa herkese bir haddini bildirin.
10 aylık bebeğini nasıl bırakabiliyorsun cok şaşkınım suan. Zorunluluk olur hastalık olur anlarım ama sevsinler gönülleri olsun diye bırakılır mı?
Ayrıca ailen cok bencil ve düşüncesiz. Buna ragmen kocan iyi dayanmış valla öp de basına koy adamı.
Merak ediyorum acaba KV çocuk bizde kalacak die baskı yapıp sorun çıkarsa tepkiniz ne olurdu..
Eminim burada konu acar siz dahil herkes KV veryansın yaparsınız
ama siz takilmayin bu duruma anneniz cok abartiyor cocuk sizin tabiki herzaman orda kalamaz duzenide bozulur zaten cogunlukla gorusuyormussunuz bence mesafe koymanin vakti gelmisde geciyor buyuzden suratini asiyorsada anneniz yapicak birsey yok
mecbur biraz goz ardi ediceksiniz surat asmalarini yoksa esinizle de bu konu sorun olucak aranizda..kışa da giriyoruz devamli cocugu goturup getirmekde hasta ederGönül yinede elvermiyor suratini asmasinin iste
mecbur biraz goz ardi ediceksiniz surat asmalarini yoksa esinizle de bu konu sorun olucak aranizda..kışa da giriyoruz devamli cocugu goturup getirmekde hasta eder
siz kirmayi hic istemiyorsunuzda yapi geregi naifsiniz anladigim kadariyla ama biyerde engelleme yapmazsaniz daha cok bas agritir bu durum mesela 2 gun ust uste gitmeyin gittiginiz zamanda bir saat oturup kalkin onlar sizi biliyolar dayanamaz o sesiniz cikarmaz diye ama boyle devam ederseniz bakicaklar durum bu ee torunuda gormek istiyolar mecbur sizin kurallariniza gore hareket ediceklerDogru diyorsunuz onuda düsündüm ama aileden bi tepki gelmedi kar kis gelicek diye..hasta olur tabi ..hasta olursada ben bakamamis olurum.. zaten hasta olur bisey olurda laf isitirim diye ödüm kopuyor..babamin dogdugundan beri 1 yasina kadar hasta olmazsa toparlarmis kurtarirmis kendini falan laflari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?