- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Hayretler içersinde okudum. Kocana yemek mi yetiştiriyorsun diyip kızan annen, o adamın çocuğuna tapıyor. Resmen annen kocana düşman gibi bakıyor. Valla kocayıda boşatır bu anne.Sanmayinki cok sevinerek gidiyorum ailemin yanina hayir MECBURIYETTEN.
Düsünün önceleri her allahin günü abim gelir alirdi beni..sabah arar alimmi diye..eh ne soruyon zaten belli..Hayir dedigim zaman bozuluyorlardi hatta bigün iyi ne halin varsa gör kocanla kal sen dedi..acayip gücüme gitti..bizaman sonrada niye kocan birakmiyor seni hep abin alip getiriyor az adam düsünceli olsa bütün gün yanliz bunlarmis cani sıkılırmısmıs..ama hic bigün demediler ara bizi istedigin zaman alalim seni veya haber et geliriz..direk dediginiz gibi emri vaki.
Ben aileme desem esim istemiyor kalmasini ohoo topa tutarlar beni zaten hep adamdan korkuyorsun sözün gecmiyor falan filan...ben ne esimi kötü bilsinler yeterince zaten hiccc ama hicc sevmiyolar onu seni kullaniyor diyorlar..nede esim ailemi kötü bilsin istiyorum hep ben öyle istiyorum oluyor.
Bende evimde cocugumla vakit gecirmek istiyorum ama anlamiyolar...dün dedim zaten burayi gelmeyi bile istemiyorum böyle yaptigin icin dedim anneme. Ama yine hep onlar hakli.
Hastanede yattim 11 gün dogumdan sonra baya problemliydi kurtulma mucizeliydi ...Allah razi olsun annem hic eve gitmedi tabii o ara ben yogun bakimdayken kavga edilmis esimle .. yani o günden beri dahada bi bozuklar ona o cocukta hakki yok onun cocugu gibi gelmiyor bana bizim cocuk bu diyorlar.
Evde oldumuz zaman annem kamaradan baglanir ben yemek yapiyor oluyorsam hemen laf eder adama yemekmi yetisdiriyon diye..saatinde yemek ister simdi zaten yap yap ..cocuguda sen bak..evide sen cekip cevir..adami o diyolar... artik cogu seyi saklar hale geldim.
Ben kacarak evlendim baska türlü sansim yoktu anlicaniz cocuk yapma yillarca tembih edildim..cocugum olcana ögrenince hic sevinemedim bile iste tam bu olaylar basima gelecek diye.
senin komşun arkadaşın yokmu? sizi de babaanne ve anneanneniz mi büyüttü? annen vermiş mi sizi onlaa?
babaanne nerede ne yapıyor?
ortada çok büyük bir sorun var. ilişkiler sorunu. kim kimin nesi belli değil. 10 aylık yavrunu nasıl bırakırsın?
anne çocuk kursuna yazdır kendini. çocugunla haftada belli günler oraya git. ailene gelişimi için önemli dersin.
ailen seni HİÇ BİR konuda SAYMIYOR. sadece kocanla ilgili değil. çocğun yetiştirmesiyle ilgili.
abin evli mi? yengenden alın çocugu bakalım her gün sıkıyorsa
Hayatımda ilk defa haddini bu kadar aşan bir kız ailesi görüyorum. Bir yanım sevindi aslında hep erkek aileleri mi azıtacak sanki, içimin yağları eridi. :)
Şaka bir yana bu şekilde, çocuğun saçını keserken sana mı sorucam demiş ha? Bunu annem, kayınvalidem, feriştah, kardeş, hatta ve hatta kocam bile dese payını veririm bu kadarı da arsızlık yani..
Eşin çok ama çok sabırlı bir insanmış..
Bir de, eşinizin ailesi bir bu kadar davransa çocuk arada sefil olacak farkında mısınız.
Hayretler içersinde okudum. Kocana yemek mi yetiştiriyorsun diyip kızan annen, o adamın çocuğuna tapıyor. Resmen annen kocana düşman gibi bakıyor. Valla kocayıda boşatır bu anne.
seni çağırdıklarında komşum var de. arkadaşına madem açılmışsın. o an gerçekten orada olsun?? haftada 2 kere. sonra sen git. arkadaşım çapırdı bugün de??
hangi ülkedesin
Çok merak ettim,genel anlamda eşinle aran nasıl?
kaç yaşındasın? ya desene doktor vitamin d eksikliği var demiş. her gün 2 saat dışarıya çıkmam lazım. sana uğrar sonra dönerim diye? ya da gün yap arkadaşlarla. almanyada Mutter-Kind Krabbelgruppe var Spielgruppe var milyon tane sosyal gruplar var. git birine? yanlış anlama ama sen kaçtın diye çok pasif kalıyorsun ama onlar evliliğni ve anneliğini hiçe sayıyorlar. bugün bir şey yapmazsan yarın düzeltemeyeceğin bir boyuta girer
Kusura bakmayın anlattıklarınızdan bencil bir aile tablosu çıkıyor.
Sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar.
Bir anne nasıl der kızına "yap yemeğini yap, adama yemek mi yetiştiriyorsun" diye.
Tabii ki yemekte yapılacak, temizlikte çocukta bakılacak, biz de yapıyoruz bunları.
Aileler ancak bizlere destek olmalılar bu konularda, kavga çıkartacak, sömürecek veya huzur bozacak davranışlarda bulunmamaları gerekir.
Aileler idare edip ara bulucu olmak durumundalar.
Bu davranışlar çok yalnış.
Ama en büyük yanlış sizde.
Siz yüz veriyorsunuz, siz buna meyilediyorsunuz gördüğüm kadarı ile.
Biraz kendinizi çekip mesafe koymanız gerekir.
Bence eşini devreye sok. Tepkisini senin yerine o belli etsin. Ailen cok baski kurmus ustunde . Sen kendin olamiyorsun.
Bu zamanlar asla geri gelmeyecek. Ne demek bırakmak. Birde 10 aylık vedaya öncesi de var .
Ben sadece iş saati bırakırım . Daha sonrasında alırım anemden severim öperim kokarım yavrumu . Çok üzüldüm. Anne ayrı anneanne ayrı yani.
İyi çok şükür,en azından eşinden yana yüzün gülüyormuş.Esimde sorunum yok ..kavgalarimiz hep ailem yüzünden cikiyor bastan beri
Esim iyi biri karsidan bana göre soguk biri gibi gelsede öyle degil 4 duvarda cok sevecen beri .. herdeyimizi beraber yapariz ..esim öyle sevgi göstermez disda ailemde odun gibi biri diyor. saygisi yok sana ..biz olmasak seni süründürür bizde korkuyorda ondan diyorlar halbuki hiiic bi alakasi yok
Benimle herseyi danisir küs kalamaz hemen gönül alir kendince..parasi benim hesabimda sormaz bile ne harcadim ettim..cocuga bakar haftasonlari ben 1-2 saat uyurum ...bensiz gezmeye gitmez ..evinden ise isinden eve...yeri gelir kendi aileme karsi korur ..bisey diyolarsa sana baski yapiyorlarsa ben konusurum diyor.
İyi çok şükür,en azından eşinden yana yüzün gülüyormuş.Esimde sorunum yok ..kavgalarimiz hep ailem yüzünden cikiyor bastan beri
Esim iyi biri karsidan bana göre soguk biri gibi gelsede öyle degil 4 duvarda cok sevecen beri .. herdeyimizi beraber yapariz ..esim öyle sevgi göstermez disda ailemde odun gibi biri diyor. saygisi yok sana ..biz olmasak seni süründürür bizde korkuyorda ondan diyorlar halbuki hiiic bi alakasi yok
Benimle herseyi danisir küs kalamaz hemen gönül alir kendince..parasi benim hesabimda sormaz bile ne harcadim ettim..cocuga bakar haftasonlari ben 1-2 saat uyurum ...bensiz gezmeye gitmez ..evinden ise isinden eve...yeri gelir kendi aileme karsi korur ..bisey diyolarsa sana baski yapiyorlarsa ben konusurum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?