- Konu Sahibi yasemin010103
-
Niye ayrılmıyorsun böyle pislik insanlardan26 yaşındayım ailemle yaşıyorum. Dün akşam erkek arkadaşımla yemeğe gittik saat 22:30 civarı eve geldim. Eve de işyerinde ki arkadaşlarla yemeğe gidiyoruz dedim ama inanmadılar. Sat 08:00 den beri bir annem arıyor sen nerdesin bir babam arıyor sen nerdesin bir kardeşime mesaj attırıyolar nerdesin gel diye zaten keyfim kalmadı dakkda bir aradılar ve babam arayınca küfür edip kapatıyor. Eve gelirken dönüşte erkek arkadaşım arabayla eve yakın bir yerde bıraktı ama babam arabadan inerken görmüş beni. Eve girdim başladı küfürler etmeye bana vurmaya ve boğazımı sıkmaya sen kimlesin senin pezevengin mi var kimin arabasından indi vs bu tarz laflar 2 kere geldi gitti boğmaya çalıştı en son annem tuttu babamı. Canım çok sıkılıyor 26 yaşındayım hala dayak yiyorum çok sıkıldım evden uzaklaşlamak istiyorum yapamıyorum çok mutsuzum özgür olan insanlara çok özeniyorum..
İstediği kişiyle istediğini yaşar. Dayak yemekle tek gecelik ilişkinin ne ilgisi var?
@goodlucky kredinin kaç taksidi kaldı? Baban onu öderken sen de para biriktir, sonra da ayrı eve çık. Başka çare göremiyorum.
@goodlucky kredi çekerken baban kefil oldu mu ya da kim oldu?
Ailesini bu sartlarda sevmemesi doğal.Sevmek zorundada deil.Lakin Türkiye şartları içinde onerilerde bulunun.Sen bi fikir verirsin bu kız belki ceker gider sonra gelecegine belki de hayatina mal olur.Ailesini, örflerini adetlerini bilmeden yorum yapiosunz.Ben baskıcı sorunlu bi aile olarak gordm ve ona gore yorum yaptm.Sizde deneyin.Iyi her dayak yiyen babasından polise sikayet etsin evini ayirsin.Sonra daha cok olaylar çıksın.Burda bazıları var sanırsın her sorunda hakarette dayakta evini ayirio.Bırakın Allah aşkına...Yasayamayacaginiz hayati baskalarina özendirmeyin!
Konu sahibi belki cesaret edemeyebilir ama ayri evde yasayan kadin gorulmemis sey degil. O kadar cok ki ayri yasayan. Bazisi tek yasiyor, bazisi ev arkadasi buluyor maddiyat acisindan.
Bircok kisi 18-19 yasinda evden ayriliyor baska sehre gidiyor universite icin ve okul bitince bazilari okudugu sehirde is bulup kendisi yasamaya basliyor. Aile yanina donmuyor.
Turkiye sartlari sadece senin cevrende gorduklerin degil.
Buna örneklerden biri de bizzat benim. Okul için başka bir şehre gittim, mezun olunca işimi de burada buldum. Başka bir durum olmadıkça dönmeyi de düşünmüyorum. Ailem de gayet kabullendi hatta kirada oturma orada sana ev alalım diyorlar.
Çok da kolay. Kendi parasını kazanan bir kadın ayrı bir eve çıkabilir.Türkiye şartlarında bekar bi bayanın ayrı ewe çıkması kolay mı böyle bir akıl veriosnz merak ettm???Burası Türkiye.Hadi ayrı ewe çıktı diyelim ailesi rahat birakacakmi?ki gec geldi sevgilisi var diye dayak yemiş.
Buna örneklerden biri de bizzat benim. Okul için başka bir şehre gittim, mezun olunca işimi de burada buldum. Başka bir durum olmadıkça dönmeyi de düşünmüyorum. Ailem de gayet kabullendi hatta kirada oturma orada sana ev alalım diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?