- 16 Ağustos 2017
- 379
- 1.280
- 113
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Etseydi elbet alırdı, ama sonuçta dayağını yediğiyle mi kaldı? evet.Sikayet etmis de sonuc mu alamamis??
Konuya yeni dahil oldugunuz için diğer konuşmaların aynısını yapmak istemiorm.Okuyun bi zahmetneden zor olsun kı 5 yıl bekar hayatı yasadım işi parası varsa basar gider kendine bir hayat kurar , ailesi ile de gerekirse görüşmez olur biter ...
Haklisiniz önlem amacli her eve bir polis dikilmeliydi.Etseydi elbet alırdı, ama sonuçta dayağını yediğiyle mi kaldı? evet.
Demek ki isteyince isteyen dokunup zarar verebiliyormuş.
O dayağı yedikten, buraya gelip konu açacak kadar travmasını yaşadıktan sonra başlarım öyle devlete, polise.
Sır gibi saklanılmadı tabiki annem babam biliodu ilk günden beri.ama akşam arabasından indigimi gorselerdi tepki gösterirlerdi.Aileni bile bile de bazı şeyleri gözlerine gözlerine sokmamak lazım kendi iyiliğin için.Kendini bildikten sonra istedgini yapmakta özgür her birey.Bunu gündem haline getirmek yanlış.görseydi yerdiniz yani dayağı ya bazı noktalarda haklısınız da bu kız 18 yaşında değil ki yada 16 26 yaşında evlenecek yaşta tamam belki babadan çekinirsin gizli yaparsın ama baba anlar benim üni bitti atandım konuştuğum kişiyi anneme dedim o da babama dedi haberi oldu ne yani kalkıp dövecekmiydi beni zaten evlenme yaşına gelmişim okulum bitmiş çalışıyorum çocuk değilim dayak ne ya şimdi o kız vaz mı geçecek yook hatta yanlış kişi bile olsa karşısında ki inat edecek zaten babam destek değil ki iyi de olsa kötü de olsa razı olacak Rabbim herkese güzel günler göstersin annenin babanın eşin çocuğun hayırlısını versin gizli yapmakla iş çözülmez
Konu sahibi merak ettim gecen sene tek gecelik iliski icin otelde kalirken babana mervelerle ders caliscaz falan mi dedinbu aile yapisiyla bu cesaret agzim acik kaldi dogrusu
Aaaa şaka yaptın sandım.Konu sahibinin eski konularına baktm cidden doğru.Bende sabahtır kendimi yiorm kız ewden giderse bunlar bunu öldürür diye.Kız meger deli yürekmiş pess.Konu sahibi merak ettim gecen sene tek gecelik iliski icin otelde kalirken babana mervelerle ders caliscaz falan mi dedinbu aile yapisiyla bu cesaret agzim acik kaldi dogrusu
Sır gibi saklanılmadı tabiki annem babam biliodu ilk günden beri.ama akşam arabasından indigimi gorselerdi tepki gösterirlerdi.Aileni bile bile de bazı şeyleri gözlerine gözlerine sokmamak lazım kendi iyiliğin için.Kendini bildikten sonra istedgini yapmakta özgür her birey.Bunu gündem haline getirmek yanlış.
otelde de kakabilirsiniz kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Gelmissiniz 26 yasina. Ailenizin ya da uyelerin muhafazakarligi kendilerini baglar. Kimsenin sizi ozel hayatiniz nedeni ile elestirmeye hakki yok.Gece kimseyle otelde kalmadım ama bişeyler yaşadım bununla yaşadığım şiddeti haklı gösteremezsiniz.
Çalışıyorsa ayrı eve çıkar dayak neymiş malmı bu öyle şeymi olur nefret edilesi birşeyTürkiye şartlarında bekar bi bayanın ayrı ewe çıkması kolay mı böyle bir akıl veriosnz merak ettm???Burası Türkiye.Hadi ayrı ewe çıktı diyelim ailesi rahat birakacakmi?ki gec geldi sevgilisi var diye dayak yemiş.
Yok ben siddeti hakli gostermiyorum cesaretinize sastim. Otel deyince ben kaldiniz anladim.Gece kimseyle otelde kalmadım ama bişeyler yaşadım bununla yaşadığım şiddeti haklı gösteremezsiniz.
Doğru katılıyorum..Sonuna kadar haklisiniz
Ama boyle bir aile ayri eve cikmaniza da izin vermez
Yapacak cok sey yok gibi.
Idare edeeksiniz
Onlarin kurallarina uymaya calisacaksiniz
Evlenince kendi duzeninizi kurarsiniz ins
Siz nerede yaşıyorsunuz? Ben 17 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum üniversite için ayrıldım 19 yaşındayken de tek başıma evime çıkmıştım.Dayak yiyip oturmayacak tabiki.Biraz daha dikkatli davranacak.Babasının öyle oldugunu biliosa en azindan evlenene kadar suyuna gidebilir.Ev ayırmakla bu işler cozulmez...Benim çevremde 50 yasınada gelinse bi kadını ayrı ewe cikarmazlar ayrıca...Görmedim de hiç.
iyi de herkes sizin çevrenize göre yaşayamaz takdir edersiniz ki.Dayak yiyip oturmayacak tabiki.Biraz daha dikkatli davranacak.Babasının öyle oldugunu biliosa en azindan evlenene kadar suyuna gidebilir.Ev ayırmakla bu işler cozulmez...Benim çevremde 50 yasınada gelinse bi kadını ayrı ewe cikarmazlar ayrıca...Görmedim de hiç.
@goodlucky kredi çekerken baban kefil oldu mu ya da kim oldu?
Adana...Bende 17 yaşında üni için sehir dışına gittim.Lakin bu eğitim için evden gitme olmayacağı icin o yorumlar yapıldı.Karşılaştırılmamalı...Ayrıca bu konudaki son msjim.Konu sahibinin önceki açtıgı konular pekte özgür olmayan, kısıtlanan bir kişinin hikayesi deil.Sadece ben ciddi anlamda onun icin üzüldm başına bişelr gelck diye.Lakin seçimleri zaten farklıı...Bundan sonra yorum yapacagim zaman bi bakacam konu sahibinin eski konularina.Ders olsn bana.Siz nerede yaşıyorsunuz? Ben 17 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum üniversite için ayrıldım 19 yaşındayken de tek başıma evime çıkmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?