- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
Ah kitap yazsam en cok satanlara ilk siradan gelir. Cok sevgi doluyum ayagina yillarca somuruldum, isten cikarim kardeslerimben biri o gun sorar ne zaman ise giricen die parasiz tutmazlar bes dakka. Bi kere o isten cikti ben sordum bana nasıl bagiriyor bana nasil sorarsin die e sen bana sordun diyorum yok sormadim diyor annem de uzaktan bana bakiyo kardesimi tutuyo. Kurani getirecegim dogru konus dedim annem bakti ben sinir krizi gecircem sende ona sordun diyebildi. İsten cikarim tazminatımi harcarim parasiz asla tutmazlar alirlar aylik parayı. Dis ipi alir yari parasini mutlaka alir vermezsem kullanamam.Bende hemiireyim annem ona hediye alınca bile kızar kendine harca der nasıl çocuklarını bu kadar sağma meraklısı olurlar
Yok artık ya o ne öle yarı parasını vermek falan gerçekten böle insanlar nasıl anne olabiliyo aklım almıyoAh kitap yazsam en cok satanlara ilk siradan gelir. Cok sevgi doluyum ayagina yillarca somuruldum, isten cikarim kardeslerimben biri o gun sorar ne zaman ise giricen die parasiz tutmazlar bes dakka. Bi kere o isten cikti ben sordum bana nasıl bagiriyor bana nasil sorarsin die e sen bana sordun diyorum yok sormadim diyor annem de uzaktan bana bakiyo kardesimi tutuyo. Kurani getirecegim dogru konus dedim annem bakti ben sinir krizi gecircem sende ona sordun diyebildi. İsten cikarim tazminatımi harcarim parasiz asla tutmazlar alirlar aylik parayı. Dis ipi alir yari parasini mutlaka alir vermezsem kullanamam.
Boşver yanlış anlamış olsun. Sende böylece kapat konuyu ve koy altın hesabına. Bende öyle yaptım bide 1 senelk yaptım kmse istemesin diye:)) bu zamnda böyle sende para altın olduğunu duyan istiyo. Bizde böyle şeyler düşnmek zornda kalıyoruz.Kızlar merhaba.Eski konularımdan belki tanırsınız.Doğu'ya yeni atanmış 23 yaşında öğretmenim.Çalıştığım yerin şartları gerçekten çok zor.Sürekli çatışmalar oluyor her gün yüreğim ağzımda geziyorum.İlk dönem maaşım kasımda yatmıştı.Yani ilk dönem tamamen burada aldığım eşyalara anca yetti maaşım tabi aileme de yolladım.İkinci dönem annem ,anneanneme borcu oldğunu söyledi .Her ay 2 bin göndersen bitse dedi .Kıramadım tamam dedim neyse borç bitince para biriktirmeye başlarım.Bir kaç haftadır ne zaman telefonla görüşsek salon takımı ıstiyorum, kardeşine genç odası al ,ütü aldım (700 liraya almış ütüyü) onu yazın sen ödersin vs demeye başladı.Bugün oturdum sinirden ağladım çok az param kaldı .Şuranin kahrını çekiyorum tek bir kuruş biriktiremiyorum diyeOnlar benim ailem tabiiki yardım edicem onlar için canımı veriririm.Ama bu kadar zor şartlar altında çalışırken hiç birikimim olmuyor çok zoruma gidiyor.Az önce yine telde görüştük annemle ben dedim ki ''Haziranda da anneanneme yatırınca borç bitiyor anne artık para biriktiricem altın hesabı yapıcam ki çekemeyim biriksin bankada'' dedim.Annem de bozuldu tamam bu ay da yollama boşver anneanneni diye sitem etti .Yanlış anladı kızlar beni
Sonra yine aradım açıkladım dedim anne benim burda tv bile almadım kendime şuranıın kahrını çekiyorsam en azından birikimim olsun ileride lazım olur dedim.O da ''Yok tamam yanlış anlamadım''dedi ama sinirliydi.
Ben öğrenciyken bile çalıştırıp biriktirdim hepsini aileme verdimNiye böyle sinirlendi ki şimdi
Valla eşimden oyle memnunum ki allah razi olsun evlendim rahata erdim. Su an çalışmıyorum adam ise gir bile demiyor ama evlenmeden once öylemiydi. Sikiyosa calisma. Ben cok cektim.Yok artık ya o ne öle yarı parasını vermek falan gerçekten böle insanlar nasıl anne olabiliyo aklım almıyo
Kusura bakmayinda sastim kaldim inanin. Benim oglum yanimda oldugu halde para istemeye cekiniyorum birikim yapsin istiyorum. Kaldi ki siz oralarda ne zorluklarla cebellesirken. Koltuk takimi utu vs nedir. Oglum en iyisini alalim dedigi halde 80 tl lik utu aldim gayette guzel kullaniyorum. Cok ozur dilerim ama Anneniz bencil bir bayan.Kızlar merhaba.Eski konularımdan belki tanırsınız.Doğu'ya yeni atanmış 23 yaşında öğretmenim.Çalıştığım yerin şartları gerçekten çok zor.Sürekli çatışmalar oluyor her gün yüreğim ağzımda geziyorum.İlk dönem maaşım kasımda yatmıştı.Yani ilk dönem tamamen burada aldığım eşyalara anca yetti maaşım tabi aileme de yolladım.İkinci dönem annem ,anneanneme borcu oldğunu söyledi .Her ay 2 bin göndersen bitse dedi .Kıramadım tamam dedim neyse borç bitince para biriktirmeye başlarım.Bir kaç haftadır ne zaman telefonla görüşsek salon takımı ıstiyorum, kardeşine genç odası al ,ütü aldım (700 liraya almış ütüyü) onu yazın sen ödersin vs demeye başladı.Bugün oturdum sinirden ağladım çok az param kaldı .Şuranin kahrını çekiyorum tek bir kuruş biriktiremiyorum diyeOnlar benim ailem tabiiki yardım edicem onlar için canımı veriririm.Ama bu kadar zor şartlar altında çalışırken hiç birikimim olmuyor çok zoruma gidiyor.Az önce yine telde görüştük annemle ben dedim ki ''Haziranda da anneanneme yatırınca borç bitiyor anne artık para biriktiricem altın hesabı yapıcam ki çekemeyim biriksin bankada'' dedim.Annem de bozuldu tamam bu ay da yollama boşver anneanneni diye sitem etti .Yanlış anladı kızlar beni
Sonra yine aradım açıkladım dedim anne benim burda tv bile almadım kendime şuranıın kahrını çekiyorsam en azından birikimim olsun ileride lazım olur dedim.O da ''Yok tamam yanlış anlamadım''dedi ama sinirliydi.
Ben öğrenciyken bile çalıştırıp biriktirdim hepsini aileme verdimNiye böyle sinirlendi ki şimdi
İyide canım sömürüyor öz annen seni. Nasıl kıyıpta alıyor paranı. Ailende olsa sana yanlış yapmışlar.Kızlar merhaba.Eski konularımdan belki tanırsınız.Doğu'ya yeni atanmış 23 yaşında öğretmenim.Çalıştığım yerin şartları gerçekten çok zor.Sürekli çatışmalar oluyor her gün yüreğim ağzımda geziyorum.İlk dönem maaşım kasımda yatmıştı.Yani ilk dönem tamamen burada aldığım eşyalara anca yetti maaşım tabi aileme de yolladım.İkinci dönem annem ,anneanneme borcu oldğunu söyledi .Her ay 2 bin göndersen bitse dedi .Kıramadım tamam dedim neyse borç bitince para biriktirmeye başlarım.Bir kaç haftadır ne zaman telefonla görüşsek salon takımı ıstiyorum, kardeşine genç odası al ,ütü aldım (700 liraya almış ütüyü) onu yazın sen ödersin vs demeye başladı.Bugün oturdum sinirden ağladım çok az param kaldı .Şuranin kahrını çekiyorum tek bir kuruş biriktiremiyorum diyeOnlar benim ailem tabiiki yardım edicem onlar için canımı veriririm.Ama bu kadar zor şartlar altında çalışırken hiç birikimim olmuyor çok zoruma gidiyor.Az önce yine telde görüştük annemle ben dedim ki ''Haziranda da anneanneme yatırınca borç bitiyor anne artık para biriktiricem altın hesabı yapıcam ki çekemeyim biriksin bankada'' dedim.Annem de bozuldu tamam bu ay da yollama boşver anneanneni diye sitem etti .Yanlış anladı kızlar beni
İnşallah küçükken mendilde sattırmadılar sana. Hiç mi düşünmüyorlar seni. Sen ailenden ne kadar farklısın. Kusura bakma ama onlar paragözken sen bu kadar cömert ve iyi niyetli oluyorsun. Hiç gerek yok. Haketmiyorlar da zaten. Zaruri itiyaç değil, lüks şeyler için paranı harcıyorlar. Verme. Kendine sakla paranı.Evet öz .Ama hiç beni düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?