- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
ben hukuk okudum
acaba benim bölümü beğenirmi marjinal hanım
hukuk okumakla bitmiyo şekerim3
acaba Anadolunun hangi kıyısında okudun
acaba okuduğun yerde öğretim görevlisi de varmıydı
acaba o öğretim görevlerinin genel kültürleri ne düzeydeydi?
hem binlerce hukuk mezunu var
bunları yazıp tekrar sor bakalım beğenecek mi?
kesin senin diploman sahtedir
özel msjıma da cevap vermedin zati
hani nerde özel mesaj
kandırıyorsun beni
ben hukuk okudum
bende tasarım ama benimkini beğenmez yaa tuh
çünkü benim okuduğum okul ikinci eldi
kullanılmış yani
daha önce orda okumuş öğrenciler vardı
hukuk okumakla bitmiyo şekerim3
acaba Anadolunun hangi kıyısında okudun
acaba okuduğun yerde öğretim görevlisi de varmıydı
acaba o öğretim görevlerinin genel kültürleri ne düzeydeydi?
hem binlerce hukuk mezunu var
bunları yazıp tekrar sor bakalım beğenecek mi?
yurtdışında okudum, avrupada daha doğrusu, yani bangladesh falan değil
şimdi gelinim bana anne dicek mi
Daha çok eğitime dair haber izleyin, haberiniz olsun. Heleki son yıllarda her şehire açılan ama öğretim görevlisi atanmayan üniversitelerden bihaber olacak kadar evden okula okuldan eve bir tahsil hayatınız olmuş belli ki..İşin bir de bu tarafı var, her diplomalı da diplomalı değil. Hoşgörüyle alakalı bu durum, ben de onu diyorum aynen sizin gibi. Hoşgöremeyeceği baştan belli olan ayıplamayın, kınamayın. Farkları ve bu farklara tahammül edemeyecegini baştan görüyor. Ben de ona diyorum ki, gördüğün farklılıkarda haklısın, hoşgöremeyeceginin de farkındasın, sakın kendini ikna etmeye çalışma. Durum budur.
yurtdışında okudum, avrupada daha doğrusu, yani bangladesh falan değil
şimdi gelinim bana anne dicek mi
Sen şimdi yabancı dil de biliysundur
Avrupa neyin de görmüşsündür
bence bir sıfır öndesin bizden:18:
Bakın, benim anne konusundaki hassasiyetimi kimse bilemez, 4 ay önce kaybettim ben annemi, kimse kimseye anne veya baba demek zorunda degil icinden gelmedigi sürece, sadece bunu egitime ve kültüre baglamak yanlıs geldi bana o kadar. Benim icin de dert degil gelinimin bana annesi dememesi, sorun anne demek veya dememek degil, bunu neyle iliskilendirildigidir, arkadas anne veya baba demeyi, ben annem' den ve babam' dan baskasına anne demem, ben beni dogurana anne ve baba derim dememis farkındaysanız, bu kelimeleri söylemeyecek olmasını aile' nin egitim ve kültür yapısına baglamıs, yani kendi kriterleri dahilinde bir aile ile muhatap olsaydı sorun olmayacaktı bu, madem ortada büyük bir ucurum var bunu sevdigi adamı olayın dısında tutarak degerlendiremez cünkü o adam' da o begenmedigi kültürün bir parcası..
Anne ve babasına anne veya baba dememekle, mesafeli davrandıkca sorun cözülecekse buyrun evlensin, ama mutlaka bir yerlerde görüsecekler ve bu saydıgı sorunları yasayacaklar, iler de cocukları oldugunda ne olacak? Cocugumu onlarla muhatap edemem, cocuklara ne verebilecekler mi diyecek? Madem birseylere takılıyor arkadas, olayın bütününe bakmalı bence ama sanırım artık cok gec, aileler tanısmıs bile, arkadas sorunu anne ve babayla az görüserek, anne- baba demeyerek, mesafeli davranarak cözecek.
bu marjinal faydalı rumuzlu arkadaş diplomanla şimdi sen kime faydalı oldun ya da o marjinal yorumlarla
yoksa sen marjinal olmaya mı faydalısın
sahi sen neye faydalısın
ben hukuk okudum
Malesef canım, hukuk mezunu da çokBarajı geçen özel üniversitede hukuk okuyor artık. Ankara hukuk değilse kabul etmiyorum Tey Allam ya, konuyu nerelere çektiniz.
Daha çok eğitime dair haber izleyin, haberiniz olsun. Heleki son yıllarda her şehire açılan ama öğretim görevlisi atanmayan üniversitelerden bihaber olacak kadar evden okula okuldan eve bir tahsil hayatınız olmuş belli ki..İşin bir de bu tarafı var, her diplomalı da diplomalı değil. Hoşgörüyle alakalı bu durum, ben de onu diyorum aynen sizin gibi. Hoşgöremeyeceği baştan belli olan ayıplamayın, kınamayın. Farkları ve bu farklara tahammül edemeyecegini baştan görüyor. Ben de ona diyorum ki, gördüğün farklılıkarda haklısın, hoşgöremeyeceginin de farkındasın, sakın kendini ikna etmeye çalışma. Durum budur.
Sen şimdi yabancı dil de biliysundur
Avrupa neyin de görmüşsündür
bence bir sıfır öndesin bizden:18:
tamam, daha sizle muhattap olmam zaten
Malesef canım, hukuk mezunu da çokBarajı geçen özel üniversitede hukuk okuyor artık. Ankara hukuk değilse kabul etmiyorum Tey Allam ya, konuyu nerelere çektiniz.
evet ya, hatta sen üyeliğini iptal et, ne işin var burda, bi dibloman bile yoqq
:13: :13: :13:
Sizi anlıyorum ve hak da veriyorum ama ben de diyorum ki, eşinin anne babasına anne baba demek benim gibiler için çok zordur, ancak çok benimsersem, gerçekten aydın ve sözleri dinlemeye değerli kişiler olduğunu düşünürsem anne baba diyebilirim. Benden daha az hayat görüşü olan, hayat becerisi olan bir insana da demem.Bunun diplomayla kısmen ilgisi var, kısmen yok.
Demiştim ya, cahil neyi bilmediğini bilmez, cehaleti baki kalır diye....Marjinal fayda kavramının ne olduğuna bir bak istersen, sonra konuşalım
O bi kere avrupada okudu taammı ?
Yabancı dili de var
ona laf yok
hem sen Avrupaya gittin mi bakimm
kaç dil biliyosun
?
tamam, daha sizle muhattap olmam zaten
daha da Davos a gelmem diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?