- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Birileri şu kendini beğenmiş insanı atsın şurdan yemin ederim sinirlerimi tepeme çıkardı ukala.
Sizi anlıyorum ve hak da veriyorum ama ben de diyorum ki, eşinin anne babasına anne baba demek benim gibiler için çok zordur, ancak çok benimsersem, gerçekten aydın ve sözleri dinlemeye değerli kişiler olduğunu düşünürsem anne baba diyebilirim. Benden daha az hayat görüşü olan, hayat becerisi olan bir insana da demem.Bunun diplomayla kısmen ilgisi var, kısmen yok.
Demiştim ya, cahil neyi bilmediğini bilmez, cehaleti baki kalır diye....Marjinal fayda kavramının ne olduğuna bir bak istersen, sonra konuşalım
Malesef canım, hukuk mezunu da çokBarajı geçen özel üniversitede hukuk okuyor artık. Ankara hukuk değilse kabul etmiyorum Tey Allam ya, konuyu nerelere çektiniz.
ankara hukuk nekii
muhattap bile olmam ordakilerle
avrupada okudum
ben hukuk okudum
acaba benim bölümü beğenirmi marjinal hanım
Sizi anlıyorum ve hak da veriyorum ama ben de diyorum ki, eşinin anne babasına anne baba demek benim gibiler için çok zordur, ancak çok benimsersem, gerçekten aydın ve sözleri dinlemeye değerli kişiler olduğunu düşünürsem anne baba diyebilirim. Benden daha az hayat görüşü olan, hayat becerisi olan bir insana da demem.Bunun diplomayla kısmen ilgisi var, kısmen yok.
Demiştim ya, cahil neyi bilmediğini bilmez, cehaleti baki kalır diye....Marjinal fayda kavramının ne olduğuna bir bak istersen, sonra konuşalım
O bi kere avrupada okudu taammı ?
Yabancı dili de var
ona laf yok
hem sen Avrupaya gittin mi bakimm
kaç dil biliyosun
?
ankara hukuk nekii
muhattap bile olmam ordakilerle
avrupada okudum
karıştı galiba hukuk okuyan ben değilim carrie okumuş hukuk
ben tasarım okuyanım
hani ikinci el üni mezun olan
konu dışına çıkmayın arkadaşlar ban geliyo baaan
amannnnn bulunduğumuz yerde oxford vardı da biz mi okumadık.olduğu kadar okuduk işte
Sevgili dingo, kime dedin bilmiyorum ama, burası senin ahırın değil. Üslubunu ağzına topla.
Kime dediğimi bilmiyorsan bu terbiyesizce cevap ne o zaman ? Üstüne alındın.. Çünkü farkındasın burada yaptığın seviyesiz ve yersiz muhabbetin
Malesef canım, hukuk mezunu da çokBarajı geçen özel üniversitede hukuk okuyor artık. Ankara hukuk değilse kabul etmiyorum Tey Allam ya, konuyu nerelere çektiniz.
Ben anne veya baba demeyi, hayat görüsüne, aydın ve onları dinlemeye degerli kisiler olduklarıyla belirlemem, bunlarda önemli kriterlerdir ama yeterli degildir, asla ve asla kendi annem ve babam olamazlar ne kadar saygı deger ve hayat görüsleri yüksek olsa da, zaten annemi kaybettikten sonra bu özel kelimeyi baska birine söyleyebilir miyim hic bilmiyorum? ama eger bu kelimeyi hakeden biri olursa karsımda, bu kelimeyi hakedip, haketmedigine bakarım, bana verdigi degerle iliskilendiririm.
Cok kültürlü olup, bana deger vermiyorsa verdigi bilgiler ya da hayat görüsleri' nin benden cok olması neye yarar?
Her türlü düsünceye ve görüse saygım sonsuzdur, bunlar da benim düsüncelerim.
Saygısız bir tarza cevap vermem için benim birşeyleri üstüme alınmam gerekmiyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncı değilim çok şükür. Nerde görsem ezerim kafasını
a$agilamiyorum demi$siniz fakat resmen ailesini a$agiliyorsunuz
sevgilinizde nasil kabul ediyor bunu anlami$ degilim, yani sizin anne baba dememenize nasil izin veriyor bilemiyorum
o senin aileni nasil kabul ediyorsa snde onun ailesini böyle kabul edeceksin ba$ka çare yok
Daha çok eğitime dair haber izleyin, haberiniz olsun. Heleki son yıllarda her şehire açılan ama öğretim görevlisi atanmayan üniversitelerden bihaber olacak kadar evden okula okuldan eve bir tahsil hayatınız olmuş belli ki..İşin bir de bu tarafı var, her diplomalı da diplomalı değil. Hoşgörüyle alakalı bu durum, ben de onu diyorum aynen sizin gibi. Hoşgöremeyeceği baştan belli olan ayıplamayın, kınamayın. Farkları ve bu farklara tahammül edemeyecegini baştan görüyor. Ben de ona diyorum ki, gördüğün farklılıkarda haklısın, hoşgöremeyeceginin de farkındasın, sakın kendini ikna etmeye çalışma. Durum budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?