Aileler arası eğitim uçurumu

Konuyu çekiştiren sizsiniz, işletme mezunuyum diyen arkadaşa sarfettiğiniz laflar çok kırıcı ve yersizdi.

Son düzenleme:
ankara hukuk nekii
muhattap bile olmam ordakilerle
avrupada okudum

senin okuduğun hukuk yüzünden bana laf söylediler burada
artık şart oldu banada hukuk okumak
bu arada benim ilkokul mezunu kaynanamında oğlu olan kaynım hukuk okudu
avukat hemde yaaa cahil kaynanam nasılda okutmuş anlamadım

Kime dediğimi bilmiyorsan bu terbiyesizce cevap ne o zaman ? Üstüne alındın.. Çünkü farkındasın burada yaptığın seviyesiz ve yersiz muhabbetin

Saygısız bir tarza cevap vermem için benim birşeyleri üstüme alınmam gerekmiyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncı değilim çok şükür. Nerde görsem ezerim kafasını

Son düzenleme:
a$agilamiyorum demi$siniz fakat resmen ailesini a$agiliyorsunuz

sevgilinizde nasil kabul ediyor bunu anlami$ degilim, yani sizin anne baba dememenize nasil izin veriyor bilemiyorum

o senin aileni nasil kabul ediyorsa snde onun ailesini böyle kabul edeceksin ba$ka çare yok

Son düzenleme:
marjinalfaydalı adlı üyenin eski konularına baktım eşi ile sorunları var ve sosyofobik olduğunu düşünüyor

madem kültür diploma herşeydir o süper diplomanızla neden eşinizle anlaşamadınız?
neden toplumdaki insanlara öfkelim sosyofobik miyim diye konu açtınız?

işte dışarıda iki kelimeyi bir araya getiremeyip burada insanlara DİNGO bile diyorsunuz
hani diploma

hangi prof öğretti size DİNGOYU?

bunun argo olduğunu öğrenemediniz mi kıymetli üniveristen,zden?

Saygısız bir tarza cevap vermem için benim birşeyleri üstüme alınmam gerekmiyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncı değilim çok şükür. Nerde görsem ezerim kafasını

Belli ki zamanında sizinde kafanızı böyle ezmişler.. Şimdi sanal ortamda laf yaparak kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Sizinle muhattap olamayacağım daha fazla.

aslında asıl eleştirilmesi gereken kişi konu sahibi değil 8.5 yıllık sevgilisi nasıl olurda ailesini bu kadar ezdirmek için meydan verir

1.si canım haberleri sizden daha çok takip ettiğime inanıyorum. En son ne zaman ekonomi haberi okudunuz siz mesela. Sizin o bahsettiğiniz öğretim görevlisi atanmamaktan değil, atanıp fakat okulu yerinden! dolayı beğenmedikleri için gitmeyenlerden oluşuyor. Ve maalesef düşündüğünüz gibi ev-okul- sınavlar üçgeninde bir tahsil hayatım olmadı.

2.si de hoşgöremeyeceği baştan belli olsaydı 8.5 sene sevgili kalmazdı bu çocukla

Birde dikkatimi çekti de faydalı arkadaşım bu kadar yargıladığınız eğitim farkınızın çok olduğu insanların dolu olduğu formda baya takılıyorsunuz....Maşallah okumaktan çok cevap yetiştiryorsunuz halbuki Türkiye'de neler oluyor ülkemizin sizin gibi eğitimlilere ihtiyacı var:) Ne demişler Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana
Zamanınızı boşa harcamayın anlamaz bu formdaki bayanlar...Üniversiteli cahille uğraşmak daha zordur. Ağzı laf yapan kültürlü takılıyor bu formda o yüzden diyorum yani

O kişiler sevgilinizin anne & babası.Çok pardon ama sevgiliniz peçeteden kendi imkanlarıyla doğmadı.
Şive bir cehalet göstergesi değildir ayrıca,özüne-kültürüne sahip çıkma meselesidir,her İstanbul Türkçe'si konuşan da pek iyi eğitim görmüş kişiler değildir.

Yani ben anlayamadım sizin derdinizi,sevgilinizin anne ve babasına "anne-baba" diyemeyecek kadar mı utanıyorsunuz onlardan ?Bu insanların tek günahı bu mu yani ?

Siz ve sizin gibi burnu havadagiller olduğu sürece eğitim görmüş cahiller de var olacaktır :113:

Carrie sen Avrupa da okudun, yanlış hatırlamadıysam 4 yabancı dil biliyorsun (yoksa 5miydi), e burda da tatlı tatlı muhabbet ediyoruz seninle. Ama ben Avrupa da okumadım. Dur en azından şu 2.ci üniversitemi bitirim 1 sene kaldı zaten sonra hukuk okuyayım 3.üni olarakta, ne dersin

Yani su konuda bile tartismayi basardiya KK kadinlari, sapka cikariyorum artik.
Neyin siniridir, neyin hirsidir anlamiyorum.
Bilmiyoruz arkadas, konusamiyoruz.
Bir bilsek ki insan hakaret ederken yanlizca kendi seviyesini ve terbiyesizligini, konusurken ki uslubu ilede aile terbiyesini ve saygisini gösterir.
Pardon Yagmurluk. Ben yazarken siz müdahale etmissiniz bile..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…