Çocuğunuz var mı ?Merhaba,
Boşanalı yaklaşık 2 yıl oluyor. 1 yıldır görüştüğüm biri var ailesi beni tanıyor fakat sevgili olduğumuzu ve benimle ilgili durumu bilmiyor.
Öğrendiklerinde tepkileri ne olur niye düşünmeden edemiyorum ve artık kafamda istemesemde dönüyor. Bu durumda kalanlar tecrübelerini anlatabilirler mi? Neler yaşadıklarını.
Şimdiden teşekkürler.
EvlenmemişKarsi taraf hic evlenmemis mi?
Çocuğum yokÇocuğunuz var mı ?
Dar görüşlü tutucu insanlar genelde sorun cikariyor. Tamamen aile yapısı ile ilgili. Bosanan kadina kötü bakiyorlar malum. Oysa kim bilir ne zorluklar yasadin da bitti evliligin. Umarim insan cikarlar. Zorluk baski üzüntü yaratmadan bagirlarina basarlar.Evlenmemiş
%80 sıkıntı olmaz ,Çocuğum yok
Kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum sanırım ama bir yandan da iyi olucağına inanıyorum. Teşekkür ederim iyi dileğiniz içinDar görüşlü tutucu insanlar genelde sorun cikariyor. Tamamen aile yapısı ile ilgili. Bosanan kadina kötü bakiyorlar malum. Oysa kim bilir ne zorluklar yasadin da bitti evliligin. Umarim insan cikarlar. Zorluk baski üzüntü yaratmadan bagirlarina basarlar.
Ya yüzümü güldürdünüz çok teşekkür ederim :)%80 sıkıntı olmaz ,
%20'yi de sevgiliniz bey göğüslerse ;
Mutluluklar ☺
Durumumda anormal birşey görmüyorum bu konuda laf ettirmem ama insan geçmişte olan kötü tecrübelerinin yüzünden yeni adımlarda onunla vurulmamalı diyorum kendime sonrada. Sanırım boşanmış kadın toplumun kanayan yarası.Aileye bağlı. Biz ne desek boş. Sen eğilip bükülme ama yani. Baktın sorun cikariyolarz sevgilin de hik mik ediyor. Restini çek.
Bunu hiç birimiz bilemeyiz.
Ben 2 ay evli kalıp ayrıldım.
Hayatımın hiç bir döneminde, yada hiç bir kişi tarafından sorun dahi olmayı bırakın konusu dahi geçmedi.
Çevrem ve ailem ileri görüşlü insanlar.
Evlendim. Eşim bir kere soru sormadı.
Bu sizin çevrenizdeki, karşınızdaki kişi ve ailesinin medeniyet seviyesi ile de ilgilidir.
Sevgilin seni seviyorsa ailesi bu konuda sorun cikarsa dahi ruhun duymaz.. duyurmaz ailesini uyarir ve sana asla yansitmaz.
Bunu gözlemle..
Sonuçta sevgiliniz birsey demedimi bu konuda
O size demedimi ailem için sorun yok vs
Tanıdığıniz kisinin az çok aile yapisini bilirsiniz yada o kişi ailesini sorun edecekse sizle gorusmemeliydi
Bana sevgiliniz samimi gelmediKonuşmadık bu konu hakkında öncesinde. Ailesinin nasıl yaklaşacağından emin değil oda bilmiyor. Bazen kişiler beklenmedik tepkilerde verebilir bunlar değişkenlik gösterir sanırım öyle bakıyor oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?