Aileler Sorun Eder Mi?

Öyle tabikide ama karşımdaki insanı yıpratma ihtimalleri varsa o bile üzer beni. Allah razı olsun

Ayrıca benim arkadasımın ilk evliliği, damadın ikinci evliliği. Arkadasım sakladı herkesten abileri de dahil vermezler beni bilirlerse dedi. Kına teknede yapıldı. Damadın taraftan birileri dior ki işte bu çocuk çok şanslı okumadı etmedi ama ilk karısı öğretmeni, e şimdi bu bankacı falan. Abisi duyup olay cıkartmıs tı. Denizin ortasında biri birini atmaya calısıyordu falan. Rezil oldu kına düğün. Ne lüzum var, boşndıysa boşanmış nolmul yani. Adam evliyken ikincisiyle düğüm yapmıo ya.

Sevgilinizle ileriye yönelik düşünceniz var mı o ne diyor ilerisi için

Her yerde bi patavatsız mutlaka olur ayrıca böyle şeyler saklanamaz yani

Sevgilinizle ileriye yönelik düşünceniz var mı o ne diyor ilerisi için
İleride evleneceğim kişi olmasını istiyorum. Evlilik için zaman geldiğinde, ailesiyle benimle ilgili detayı konuşmak istiyor eğer söylemek gibi bir karar verirse.

Ayy Allah korusun biz zaten söylemek yada söylememek için karar vermiş değiliz

ya yemin ederim düşüncemi sormuş sun aynı durum bende de var boşandım ve erkek arkadaşım bekar. Ben de sevgilime kaç kere sordum kaç kere hem de ailem kabul eder diyor bunun için kaç kere ayrılmak istedim bırakmadı. Ama şu var ki ne kadar çocuk dese de iş aile de bitiyor bende bizde son göremiyorum nokta.

aileye bağlı

insanlar neden ayrılmış acaba diye ister istemez düşünüyor

bir tanıdık anlatmıştı

adamın ikinci evliliği imiş hatta çocuğu da varmış

kadının ailesi bunu bilmiyormuş

kadının da çocuğu vs oldu hatta kocasının kızına yazmış kardeşin vs diye

kendi kızı ve ailesi bilmiyormuş gerek var mı karşı tarafın ailesinin bilmesine

Neden ilişkinizde son göremiyorsunuz

Söylememe durumunda herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor bence. Sonraki tavır karşısında da dik durmak

Bu ayıp bir şey değil. Peygamberimiz dahi 2. evliliğini yapan biriyle evlenmişti. Neden küçümsemek, istememek bilemiyorum. Elbette boşanmak için evlenmiyoruz ama kimin başına ne geleceği bilinmez. Belki aldatıldı, belki şiddet gördü, belki anlaşamadı. Nasiptir. Bence 2. evlilik değil ama hırsız, namussuz mu diye dertlenmek lazım. Yoksa gerisi boş. Tek nokta da çocuktur. İyi düşünmek lazım o zaman çocukla yaşar mıyım ileride, görüşür müyüm, eşim eski karısıyla görüşse sorun eder miyim vs. Siz çocuksuzsunuz bir farkınız yok. Benim kardeşim şimdi geçmişte parayla ilişki yaşamış biriyle evlenecek keşke evlenmiş boşanmış namuslu biriyle evlenseydi. İnsan ona bile ses edemiyor ama kendi hayatı diyorsun.

Bence boşandıgını söylemeden tanış ön yargı olmadan seni tanısınlar eger ön yargı olursa begenecek olsalar da begenmiyor lar belki o zaman kabul etmeleri daha yüksek ihtimal

tamamen aile yapısıyla alaklaı .. inşallah korktuğunuz başınıza gelmez :) mutluluklar dilerim :)

Evet ama insanların düşüncelerini okuyamıyoruz kim nasıl düşünür böyle konularda genelde bilinmiyor. Ben evlendim olmadı nasip ama insanlar anlamıyor didiklemeyi seviyorlar.

Bence boşandıgını söylemeden tanış ön yargı olmadan seni tanısınlar eger ön yargı olursa begenecek olsalar da begenmiyor lar belki o zaman kabul etmeleri daha yüksek ihtimal
Erkek arkadaşım sanırım bu konuda doğru ilerledim tanıştık ve seviyorlarda ama tereddütlerim var yinede. İnsan sorun olmasın incilmeden kırılmadan olsun istiyor bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…