Önceden olanların farkında değildim hep para yüzünden ben zorluk çektim hiç kendi istediğim gibi olmadı kaza olunca da insan daha çok farkına varıyorTrafik kazasıyla ailenizin bağlantısını anlayamadım..
Okul bittikten sonra işe başladım ailemin durumu orta halli idi bende kazandığımdan kalanı anneme yolluyordum biriksin diye neyse ilk yıl baya param birikti o sıra ev aldılar paramı evin içini yaptırmak için kullandılar . İkinci yıl evlilik için ailemle konuştum yazın düğün olmaz bir sonraki yaz yap durumumuz yok dediler halbuki ben zaten çalışıyorum neyse kırmadım büyükler dedim esimde tamam dedi ancak o yılda kazandığımi aldılar bende durumları yok diye bir şey demedim üçüncü sene biraz biseler yapayım kredi çektim evlendim bir ay sonra trafik kazası geçirdim . Daha sonra bu süreçte kız kardeşim ise başladı ohemen evlenmek istedi kimse bişe demedi para isteyen de yok ne verirse o diyorlar . Ve ben ailemin beni para için kullandığını anladım . Hem kaza hem yapılanlar affedemiyorum sizce ne yapmalıyım
Evlencegin adamdan herseyi beklersen o da senin yaptigin haksizlik olur ilerde. Paran bolsa bu dediklerin olabilirOnlar senin ailen büyütmüş okutmuşlar 3 5 yıl kazandığını yeseler nolur sanki. Niye bu kadar zorunuza gidiyoki anne babanın hiç zoruna gitmio evladına harcamak ama cocuklarn gidiyor. Ben 6 senedir çalışıyorum. Çeyizim yok birikimimde yok. Hep eve veriyorum kendime harcıyorum biyandanda:) bikere bile kızmadım ben nie 6 senedir eve para veriyorum diye. 20 sene bakmışlar buyutmusler. 6 senede benim paramı yesinler çokmu yani.
Param hiiiic yok aldığım maaşta fazla değil gerçekten. Evlencegim adamdan herşey beklemiyorum. Evlencegim zaman çekerim kredi alcaklarimi alır evlendikten sonra öder bitirirm zaten çalışcam evde oturmicm. Evlencegim adam için ailemi üzemem. Yada zor durumda birakamam. Öncelik herzaman onlar.Evlencegin adamdan herseyi beklersen o da senin yaptigin haksizlik olur ilerde. Paran bolsa bu dediklerin olabilir
Bizim millette moda erkektede oluyo bu kizdada.. kendinde 5 kurus yok karsidan bekliolar. Ha o krediyi birlikte odiyceksiniz ama...esinde kredi cekerse dugun icin vs o zmn esitlik saglanmis olur bence. Esin raziysa olur neden olmasin? Ama ben haksizliga gelememParam hiiiic yok aldığım maaşta fazla değil gerçekten. Evlencegim adamdan herşey beklemiyorum. Evlencegim zaman çekerim kredi alcaklarimi alır evlendikten sonra öder bitirirm zaten çalışcam evde oturmicm. Evlencegim adam için ailemi üzemem. Yada zor durumda birakamam. Öncelik herzaman onlar.
Niye bile isteye sana haksızlık etsin ailenKimse ailesini atmıyor zaten bende iki yıl elimden geleni yaptım mesele o değil adil olunmaması bende düğün yapicaktim ertelediler e o yıl çalıştım bir sürü para verdim içinden bana hiç bir şey yapılamaz miydi bilezik yapayım dedim onu da bozdular insana ailesi böyle yapmamalı .
Onlar senin ailen büyütmüş okutmuşlar 3 5 yıl kazandığını yeseler nolur sanki. Niye bu kadar zorunuza gidiyoki anne babanın hiç zoruna gitmio evladına harcamak ama cocuklarn gidiyor. Ben 6 senedir çalışıyorum. Çeyizim yok birikimimde yok. Hep eve veriyorum kendime harcıyorum biyandanda:) bikere bile kızmadım ben nie 6 senedir eve para veriyorum diye. 20 sene bakmışlar buyutmusler. 6 senede benim paramı yesinler çokmu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?