Ailem bana çok haksızlık etti affedemiyorum

hhfz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
12
3
1
35
Okul bittikten sonra işe başladım ailemin durumu orta halli idi bende kazandığımdan kalanı anneme yolluyordum biriksin diye neyse ilk yıl baya param birikti o sıra ev aldılar paramı evin içini yaptırmak için kullandılar . İkinci yıl evlilik için ailemle konuştum yazın düğün olmaz bir sonraki yaz yap durumumuz yok dediler halbuki ben zaten çalışıyorum neyse kırmadım büyükler dedim esimde tamam dedi ancak o yılda kazandığımi aldılar bende durumları yok diye bir şey demedim üçüncü sene biraz biseler yapayım kredi çektim evlendim bir ay sonra trafik kazası geçirdim . Daha sonra bu süreçte kız kardeşim ise başladı ohemen evlenmek istedi kimse bişe demedi para isteyen de yok ne verirse o diyorlar . Ve ben ailemin beni para için kullandığını anladım . Hem kaza hem yapılanlar affedemiyorum sizce ne yapmalıyım

Aileniz sizi maddi olarak bir kaynak gibi görselerde siz bundan dolayı tavır koymayınız(maddi olarak). Eğer işin içinde farklı olaylar varsa yorum yapamam zaten kendi evin var eşinle bak önüne herkese mesafe koyun sizden önemli değil.

anneme yolladım dediğinize göre uzakta çalışıyordunuz. zorla el koymamışlar yani.
kazayla nasıl bir bağlantı kurdunuz anlamadım.

Sen vermsisin para bugun varlar yarin yoklar. Cok da takma añnen baban onlar yabancı degiller.

Bundan sonra verme, kimseye de kusmene gerek yok.

Onlar senin ailen büyütmüş okutmuşlar 3 5 yıl kazandığını yeseler nolur sanki. Niye bu kadar zorunuza gidiyoki anne babanın hiç zoruna gitmio evladına harcamak ama cocuklarn gidiyor. Ben 6 senedir çalışıyorum. Çeyizim yok birikimimde yok. Hep eve veriyorum kendime harcıyorum biyandanda:) bikere bile kızmadım ben nie 6 senedir eve para veriyorum diye. 20 sene bakmışlar buyutmusler. 6 senede benim paramı yesinler çokmu yani.

Yanlış anlamayın ortada bir haksızlık var da epi topu 2 yıllık kazancınızın bir kısmını yollamışsınız.
Bu kadar kullandılar beni onu yaptılar bunu yaptılar bir durum yok ortada.
Kendinizi doldurmayın boşuna.

kendinizi kurmayın lütfen
ailenizin sizin çalışma döneminde paraya daha çok ihtiyacı varmış o yüzden almışlar
şimdi evleri var yaptrılmış da bu yüzden kardeşinizi sıkmamış gibi duruyor olabilir ama kardeşinizi sıksalarda artık evli olduğunuz için size yansıtmazlar

şöyle örnek vereyim ben çalışmaya başladığım da evde 3. çalışan kişiydim kendime düzgün hiçbirşey almazdım aldırmazlardı kıyafete para harcama derlerdi ben bu yüzden bir çok arkadaşımın düğününe gitmedim kıyafetim yok diye sonra ev alındı borç bitti bende almaya başladım kardeşimde işe girdi o en baştan başladı almaya kimseyi suçlayamam, benim çalışdığım dönemdeki düşünceler yapı varlık durumu başkaydı.

Evlencegin adamdan herseyi beklersen o da senin yaptigin haksizlik olur ilerde. Paran bolsa bu dediklerin olabilir

Evlencegin adamdan herseyi beklersen o da senin yaptigin haksizlik olur ilerde. Paran bolsa bu dediklerin olabilir
Param hiiiic yok aldığım maaşta fazla değil gerçekten. Evlencegim adamdan herşey beklemiyorum. Evlencegim zaman çekerim kredi alcaklarimi alır evlendikten sonra öder bitirirm zaten çalışcam evde oturmicm. Evlencegim adam için ailemi üzemem. Yada zor durumda birakamam. Öncelik herzaman onlar.

Kimse ailesini atmıyor zaten bende iki yıl elimden geleni yaptım mesele o değil adil olunmaması bende düğün yapicaktim ertelediler e o yıl çalıştım bir sürü para verdim içinden bana hiç bir şey yapılamaz miydi bilezik yapayım dedim onu da bozdular insana ailesi böyle yapmamalı .

Bizim millette moda erkektede oluyo bu kizdada.. kendinde 5 kurus yok karsidan bekliolar. Ha o krediyi birlikte odiyceksiniz ama...esinde kredi cekerse dugun icin vs o zmn esitlik saglanmis olur bence. Esin raziysa olur neden olmasin? Ama ben haksizliga gelemem

siz ailenize para göndermeyi tercih etmişsiniz bu size bağlı idi, kaza sizin psikolojinizi bozmuş bence , kardeşinizi kıskanmaktan vazgeçin siz tercihlerinizi yaşadınız kardeşinizde kendi tercihlerini yaşıyor bu kadar basit.

Niye bile isteye sana haksızlık etsin ailen
Senin zamanında şartlar farklıymış şuan farklı
Sevinmen gerekir çektiğin sıkıntıları kardeşin çekmiyor diye

iyi de kendi keyifleri için doğuruyolar bizleri
kusura bakmasınlar da çocuktan maddi bişey beklemek karşılıklı bir sevgileri olduğunu gösterir
benim babam da işe girince hemen evlendiğimde çok bozulmuş paramı kocam yiyecek diye üzülüp durmuştu. ben çocuğumdan maddi destek kabul etmek istemem, ona daha çok kendim bişeyler vermeye çalışırım diye düşünüyorum

Kardeşim daha akıllı sadece çünkü benim yaşadıklarımı gördü kimse böyle zorda kalmayı tercih etmez bence aileler de evlatlarını düşünmeli . Benim de düğün yapacağım belliydi beni kimse dusunmedi . Çok sıkıntılar yaşadım bu para yüzünden böyle olmamalı . Düğün yok dediler eşim ile nişanlı kaldım yazık o da benim yüzümden sıkıntı yaşadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…