Şartlar farklılaşmış olamaz mı? Bahsettiğiniz dönemde gerçekten evin içini falan yatırmışlarsa zorlanmışlardır maddi açıdan. Sonra rahatlardılarsa ona çektirdik kardeşine de çekişmeliyiz diye düşünmemişlerdir sırf eşitlik olsun diye.Okul bittikten sonra işe başladım ailemin durumu orta halli idi bende kazandığımdan kalanı anneme yolluyordum biriksin diye neyse ilk yıl baya param birikti o sıra ev aldılar paramı evin içini yaptırmak için kullandılar . İkinci yıl evlilik için ailemle konuştum yazın düğün olmaz bir sonraki yaz yap durumumuz yok dediler halbuki ben zaten çalışıyorum neyse kırmadım büyükler dedim esimde tamam dedi ancak o yılda kazandığımi aldılar bende durumları yok diye bir şey demedim üçüncü sene biraz biseler yapayım kredi çektim evlendim bir ay sonra trafik kazası geçirdim . Daha sonra bu süreçte kız kardeşim ise başladı ohemen evlenmek istedi kimse bişe demedi para isteyen de yok ne verirse o diyorlar . Ve ben ailemin beni para için kullandığını anladım . Hem kaza hem yapılanlar affedemiyorum sizce ne yapmalıyım
Tabiki canm kredi çekebilir kaldiki genelde cevremdede gördüğüm boyle iki tarafta kredi çekip birlikte yapıyorlar herseylerinı artık.Bizim millette moda erkektede oluyo bu kizdada.. kendinde 5 kurus yok karsidan bekliolar. Ha o krediyi birlikte odiyceksiniz ama...esinde kredi cekerse dugun icin vs o zmn esitlik saglanmis olur bence. Esin raziysa olur neden olmasin? Ama ben haksizliga gelemem
Saygı duyarım bu sizin düşünceniz lakin kendi adima konuştum ben. Benim ailem bize vermek zorundasın eve bakmak zorundasın demiyor. Ben kendi istegimle yapıyorum çünkü annemle babam ikisi yaşıyor olsa gecinebilcekleri kadar paraları var ama ablamla bende oldugumz için evde + cok masrafimz oluyor yiyecek içecek alışverişinde bile extralarmz var bunu 60 yasindaki insanlara yüklemek bizi yapmissnz birimizi 31 yaşına birimzi 26 yaşına getrmssnz yinede bakmak istediklerimizi yapmak zorundasnz demek bencllk olur. Ben hem kendi hem ailemin masraflarni isteyerek karşılıyorum.iyi de kendi keyifleri için doğuruyolar bizleri
kusura bakmasınlar da çocuktan maddi bişey beklemek karşılıklı bir sevgileri olduğunu gösterir
benim babam da işe girince hemen evlendiğimde çok bozulmuş paramı kocam yiyecek diye üzülüp durmuştu. ben çocuğumdan maddi destek kabul etmek istemem, ona daha çok kendim bişeyler vermeye çalışırım diye düşünüyorum
Hersey karşılıklı şimdi sıra bende mi diyorsun ?Onlar senin ailen büyütmüş okutmuşlar 3 5 yıl kazandığını yeseler nolur sanki. Niye bu kadar zorunuza gidiyoki anne babanın hiç zoruna gitmio evladına harcamak ama cocuklarn gidiyor. Ben 6 senedir çalışıyorum. Çeyizim yok birikimimde yok. Hep eve veriyorum kendime harcıyorum biyandanda:) bikere bile kızmadım ben nie 6 senedir eve para veriyorum diye. 20 sene bakmışlar buyutmusler. 6 senede benim paramı yesinler çokmu yani.
Bundan oncekiler icin yapacagin birsey yok ama bundan sonra kendin icin yasa en azindan...Okul bittikten sonra işe başladım ailemin durumu orta halli idi bende kazandığımdan kalanı anneme yolluyordum biriksin diye neyse ilk yıl baya param birikti o sıra ev aldılar paramı evin içini yaptırmak için kullandılar . İkinci yıl evlilik için ailemle konuştum yazın düğün olmaz bir sonraki yaz yap durumumuz yok dediler halbuki ben zaten çalışıyorum neyse kırmadım büyükler dedim esimde tamam dedi ancak o yılda kazandığımi aldılar bende durumları yok diye bir şey demedim üçüncü sene biraz biseler yapayım kredi çektim evlendim bir ay sonra trafik kazası geçirdim . Daha sonra bu süreçte kız kardeşim ise başladı ohemen evlenmek istedi kimse bişe demedi para isteyen de yok ne verirse o diyorlar . Ve ben ailemin beni para için kullandığını anladım . Hem kaza hem yapılanlar affedemiyorum sizce ne yapmalıyım
Okul bittikten sonra işe başladım ailemin durumu orta halli idi bende kazandığımdan kalanı anneme yolluyordum biriksin diye neyse ilk yıl baya param birikti o sıra ev aldılar paramı evin içini yaptırmak için kullandılar . İkinci yıl evlilik için ailemle konuştum yazın düğün olmaz bir sonraki yaz yap durumumuz yok dediler halbuki ben zaten çalışıyorum neyse kırmadım büyükler dedim esimde tamam dedi ancak o yılda kazandığımi aldılar bende durumları yok diye bir şey demedim üçüncü sene biraz biseler yapayım kredi çektim evlendim bir ay sonra trafik kazası geçirdim . Daha sonra bu süreçte kız kardeşim ise başladı ohemen evlenmek istedi kimse bişe demedi para isteyen de yok ne verirse o diyorlar . Ve ben ailemin beni para için kullandığını anladım . Hem kaza hem yapılanlar affedemiyorum sizce ne yapmalıyım
Onlar senin ailen büyütmüş okutmuşlar 3 5 yıl kazandığını yeseler nolur sanki. Niye bu kadar zorunuza gidiyoki anne babanın hiç zoruna gitmio evladına harcamak ama cocuklarn gidiyor. Ben 6 senedir çalışıyorum. Çeyizim yok birikimimde yok. Hep eve veriyorum kendime harcıyorum biyandanda:) bikere bile kızmadım ben nie 6 senedir eve para veriyorum diye. 20 sene bakmışlar buyutmusler. 6 senede benim paramı yesinler çokmu yani.
iyi de kendi keyifleri için doğuruyolar bizleri
kusura bakmasınlar da çocuktan maddi bişey beklemek karşılıklı bir sevgileri olduğunu gösterir
benim babam da işe girince hemen evlendiğimde çok bozulmuş paramı kocam yiyecek diye üzülüp durmuştu. ben çocuğumdan maddi destek kabul etmek istemem, ona daha çok kendim bişeyler vermeye çalışırım diye düşünüyorum
aynen bunu ben de anlamıyorum ha evladım büyümüş iş sahibi olmuş olsun al anne sana da bir kazak aldım desin hoşuma gider, adam oldu da eli ekmek tutuyo derim o anlamda yani, ama ev aldım yardım et evlenme bize bak falan demem
rahmetli babam da hep benim olduğum yerde sizin paranız geçmez derdi ne ben ne eşim bir kuruş harcayamadık yemek bile ısmarlayamadık tuvalete diye kalkıp hesabı öder gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?