Ailem beni yiparati ve kisitliyor

Kendi yaşadıklarımı gördüm sende. O.... lafı hariç. Benimkisi daha ağırı tabii. 18 yaşıma kadar dayandım. Hemşirelik bitirip, işe başladım ve kaçarak evlendim. Şükürler olsun iyi bi kocam var ama her insana, her kurtulmak isteyene de iyi birisi denk gelmiyor. Lütfen sabret, işini eline al.
Onlar seni kisitladikca çevreye cabuk kanacaksın ama nolur dikkat et. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Allahım kolaylık versin

Yurt disinda yasiyoruum

Canım şehir dışında bir üniversite kazanmaya bak. Güzel bir bölüm kazanıp oradan kendi hayatını kurarsın yavaş yavaş. Ben seni anlıyorum. Aileye vefa elbette önemli ama böyleleri bence terk edilmeyi hakediyor. Sakın yanlış bir evlilik yapma bu evden kurtulmak için.

Sarilasim geldi sana ❤

Evlilik çözüm degil, ailenin yaptigindan daha kötülerini yaşayabilirsin.
Ve lütfen derslerine sıkı sıkı sarıl, kurmak istediğin hayatı sadece meslegin saglar sana.
Ve lütfen kendini gelistirmek için bol bol kitap oku

Seni çok iyi anlıyorum ama sakın evlenmeyi düşünme. Kendi ailen neler yapıyor kaldı ki el neler yapar. Iyileri vardır muhakkak ama rastlamak çok zor. Bir de sakın kimseye anlatma. Senin bu durumundan faydalanmaya çalışabilirler. ( erkekler yani)
Okulunu bitirene kadar onların istediği gibi takıl. Mesleğini eline aldıktan sonra eyvallah etmezsin.

Ailen maalesef çok cahil
Kafaları hala 100 yıl öncesi
Kullandıkları kelimeler cahilliklerinden ötürü yoksa bilinçli bir aile öz kızına o lafları diyemez.
Ya ne bilim zorla mı yapıyorlar bu çocukları madem zor geliyor yapmayın kardeşim ya
Ona güzel bir gelecek sunmayacaksanız çocuk yapmayın diyecem ama kimin umrunda.takır takır yapıyorlar sonra geçim sıkıntısı bilmem ne .
Çekilen geçim sıkıntıları da suçsuz masum çocuklardan çıkıyor .
Kahperengi diye bir roman vardı yaşadıklarını o romandaki kıza benzettim
Çok yazık .Allah kurtarsın demekten başka birşey gelmiyor elimden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…