ailem eşimi evlerinde istemiyor

bence aılen senı de hayatından cıkarmalılar bulasıcı bır sey se sanada bulasmıstır coktan bun akıl edemıyorlarmı valla bence bu hastalıgı bahane edıyorlar esıne sahsi olarak hoslarına gıtmeyen bıseyler olabılır hastalıkta bahane bence

esinize uzuldum e ailenize de inanilmaz kizdim sonucta bu insan yabanci degil damatlari yoldan gecen birinden daha cok ozeni hakettgii kesin.bir de ailenize karsi iyi niyetli bir tavir icerisinde ve bu daah da cok kiriyor.ailenize anlatin gerekirse doktorla konusturun,empati kurmalarini saglayin.iyilikle yada sertce ama yapin bunu.esiniz bunu haketmiyor

aileniz .çok sevimsizmiş herhalde kendilerine birşey olmaz sanıyorlar , bazıları sadece yaşar ama bazılarıda her konuda empati kurar , aileden aileyede fark var ,ama sonuçta herşey unutuluyor fakat izi kalıyor, eşinize doğruları söylemeyin siz zamanla ailenizi af ederslniz ama damat bunu kin yapar , ve hep önüne sunar, sonra anlattığınıza pişman olursunuz

Son düzenleme:
ailene mesafe koy ve gelip gitme,niye gelmiyorsun diye sorarlarsa,bende de hastalık olabilir ondan gelmiyorum dersin

Eşiniz sanırım taşıyıcı öyle olsa bebeğinizde ciddi risk söz konusu olurdu ki akdeniz bölgesinde zaten evlenmeden önce yaptırılan testlerde bu sorgulanıyor. Herhangi bir tedavi vs görüyor mu bilmiyorum ancak bir gerçek var ki dünyada her 3 kişiden birisi bunu geçiriyor ve fark etmeyebiliyor bile. Bazılarında bu virüs vücudu terk edip giderken %6 gibi bir oranda da kalabiliyor. Eşinize Allah sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin. Malesef insanlarımız çok cahiller bu konuda, dokunmayla sarılmayla el sıkışmayla ya da aynı masa da yemek yemeyle bulaşacak sanacak kadar cahiller hem de... Her şeyi bir yana attım ailenizin size hiç mi saygısı yok?

Anne olmayı size nasip eden Allah, bebeğinize bakma kuveti de verir bunu untumayın annelik psikolojisi ile ya bayılırsam düşersem ne olur diye paranoyalara da kapılmayın. Olacak her şey olur ve Allah'tandır. Her şey güzel olacak ve ben çocuğumu en iyi şekilde gücüm yettiğince büyüteceğim diye düşünün...

Ailenize gelince ben olsam sanırım sizin kadar sakin davranmazdım, daha sert bir rest çeker bu konuyu araştırmalarını danışmalarını kabul etmeyeceklerse görüşmeyi keseceğimi net şekilde koyardım ve bir süre bu duruşumun ardında kalırdım. Sonuçta sizin eşiniz, çocuğunuzun babası ve onlarında damadı. Yarın ne olacağını ve kime neyin nasıl geleceğini nereden biliyorlar? 2 dk. sonralarının garantileri var mı? Allah akır fikir ihsan eylesin..

Gercek anne ve kardes olsaydi en azindan bebegin sevgisinin hatirina konusunu bile acmazlardi. Bi asi olup konuyu hallederlerdi.
Bence ailem var diye sevinmeyin hic cunku gercek aile bu degil. mumkunse uzak durun.
Ayrica bebege bakamam deme hic sen dogum yaparken o icgudelerin hepsini aldin. Gozun kapali yaparsin herseyi meral etme hic.

Konunu okuyunca çok üzüldüm. Kusura bakma ama çok cahil ailen varmış. Bulaşmaması için önlem alsınlar madem korkuyorlar.
Dayımın oğluda hepatit b taşıyıcı tedavi görüyor yani sık sık kan tahlili vs yaptırıyor annemler. bizde kalıyor ailesi başka ildi o istanbulda okuduğu için bizde kalıyor. Ve dedem kara sarılık diye tabir edilen hastalıktan ölmüş geç fark edilmiş. Dayımın oğlunda da olacağını düşündük ve doktora götürdüm. Hepatit B çıktı. doktor bir kaç ilaç yazdı ve dikkat edeceksin dedi. yağlı vs yemicen çok dedi. bizle kaldığı için dikkat ettik ama o zaman ne ben ne annem ne ikizim ne babam aşı vurulmadık. çünkü biliyorduk ki cinsel yolla ve kanla bulaşıyor. onuda asla istememezlik yapmadık. Çok şükür hiçbirimize bulaşmadı. Ama asla bu senin bardağın bu senin çatalın diyede ayırmadık hiç bir şeyi onun içtiği bardaktan bende içtim. ben evlendim o hala bizde kalıyor 1 senesi kaldı okulunu bitirmesine. ara ara kan tahlili yaptırıyor. Ve çok şükür git gide o virüs onun vücudunu terk ediyor :) Demek istediğim bu ille birinden bulaşacak diye bir şey yok irsi oluyor daha çok. o çok titiz ablanda da olabilir. Derdi de dermanı da Allah verir.

Son düzenleme:
bence ailenizle oturun konuşun, ne hissetiklerinizi ve nasıl olduklarını onların yüzüne söyleyin , belki utanırlar belkide seni suçlarlar ama onlara niçin tavır aldığını hiç değilse bilirler, yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok durumlar olur, ben her zaman konuşmaktan yanayım, kız kardeşinlede konuş onun saygısızlıklarını ve benciliklerini artık kızları evli sanki bekarmış gibi hareket etmeleri yanlış, hiç kimse ailesinden kopamaz ama içten, içe darılır yapılanları hak etmedlğini düşünür , ve üzülür ne hissedlyorsan onları ailenle paylaş

akans,ben yeni uyandım.kızkardeşim kızımla ilgilendi sağolsun.sen değerlisin unutma.ailen yüzünden kendini üzme,bak senin eşin ve kızın var onlar artık senin ailen.bu dünya sıkıntılarla dolu,emin ol senin gb sıkıntı yaşayanlar çoktur.yalnız değilsin Allah hep yanında canım...kendine iyi bak bitanem...

Benim kızkardeşimde, eşiyle evlenirken nikah işlemleri sırasında öğrenmiş hepatit taşıyıcısı olduğunu.
İlk benimle paylaştı,bende kardeşime elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım,bunun herkezin başına gelebileceğini biliyoruz.
Öncelikle hastalıkla ilgili tam bilgiye sahip olmak gerek,biz bunu yaptık kardeşim hamileliğinde aşılarını oldu yeğenime dahi geçmedi
Ayrıca benim annemde damadımıza başka sebeplerden takık olduğundan bu konuyu bahane edip cephe almaya çalıştı ama kardeşim dik durdu kocasını ezdirmedi bizde destek olduk.
Dik durun ki kimse sizi gölge yerine koymasın.

bana bulaşmadı aşılıyım bebeğimde aşılandı ama sürekli kontrol ediliyor eşim test yapılıyor.bilmiyorum belkide öyle bişiy vardır .ama bunu bana ve çok sevdiklerini iddia ettikleri kızıma mal etmeleri doğru değildi

evet haketmiyor ama defalarca anlatmama rağmen anlamıyorlar belkide sevmedikleri için bahane sunuyorlar ama ben eşime gelme diyememki

ailene mesafe koy ve gelip gitme,niye gelmiyorsun diye sorarlarsa,bende de hastalık olabilir ondan gelmiyorum dersin

daha önce de böyle bir konu geçtide ...o zaman sen bizim canımızsın bilmem ne dediler olay uzamasın diye.zaten annem istemesede gelsin dedi ama sürekli aynı konuları konuşmalarından bıktım usandım ve diyorum ben bu adamla evliyim öyle yada böyle gelecek bu eve aşı olun hala olacaklar

Amin inşallah ama artık bendede bitmiş bişiyler ...iyice soğumuşum anladım hepsi birikti annemi anne gibi görmüyorum

çok sağolun inşallah dediğiniz gibi bakabilirim ama şuan hem uykusuzluk hem yorgunluk hem üzüntü bitik durumdayım

benim evimde bişiy yenilmez asla ama yabancı bir yerden bişiy gelsin saldırır yer hiç düşünmeden.beddua etmiyorum ama benden beteride vardır elbet dün gecemi kabus yaptılar bebeğim bugün ilgi bekliyor elim kolum kalkmıyor beni bu hale getirmeye hakları yoktu

konuştum defalarca hemde tamam diyorlar anlaşıyoruz adam gelecek ne işi var burda diyorlar sen ye iç ama o gelmesin böyle laf olurmu

canımın içi ben de 1 saat uyudum eşim baktı kızıma .sarhoş gibiyim ama napayım dayanıyorum mecburen.benim yüzümden uykusuz kaldın sende bu gece uyu tamammı

aynen belkide başka şeylere takıklar yok tembel yok çok uyuyor muş adam bütün gece çalışıyor ne yapacaktı yatacak tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…