ailem eşimi evlerinde istemiyor

bencede doğru en azından mantıklı ama onlar affet demeni bekliyorlar sanırım

Kızlar ben yatıyorum,akanscım senin için dua edeceğim canım.
nam-ı diğer rim rum rüm diyet topiğini gördüm bulacağım seni :))

öptüm hepinizi,iyi geceler..

ya ben seni yalniz birakirsam pek rahat edemeyecegim.arkadaslarla sabahlariz kizzz...

ama seninde yarın işlerin olur zaten baya destek oldunuz 4 saatim kaldı ne yapsakkı bende üzüldümmm valla

aaaaaaaa olur mu öyle şeyy sende yani söylesin tabi niye içinde kalsın.adam bi kere özünde ii ötesi var mı sen ne dersen de bi kere adam özünde iyiyse tmmdır bnm kocamda özünde çok ii ama konu anası babası olunca nasıl içinden bi canavar çıkıo görmen lazım :) tabi bana söker mi ASLAA konuyu daha fazla talan etmeden ben artık yatayım ben kızçede sabah erken kalkar..Görüşmek üzere, ii geceler

çok teşekkür ederim bende size dua edeceğim sağlık huzur mutluluk versin Rabbim.iyi geceler

aman Allahım niye beni afişe ettin ki şimdi yaaa o ben değilim sen yanlış görmüş olabilirsinnn bi gün başıma bunların geleceğini tahmin etmeliydim

iyi geceler çok teşekkür ederim

Aynen cok hareketli bu arada ben uyuyakalmisim yeni uyandim uyusam korkmazsin dimi?

Aynen cok hareketli bu arada ben uyuyakalmisim yeni uyandim uyusam korkmazsin dimi?

yok yok yat uyu dinlen yarın zor birgün olacak çok teşekkür ederim bu kadar yanımda kaldın çok öperim iyi geceler

yalnızlık zordu öyle söylerdi herkes .....ne zorluğu olsunki koca bir boşluğun .............sığınacak bir kucağın yoksa hayatta zaten yalnızsın ..........acı çekmek kötü bişiy değilmiş onuda yeni öğrendim aslında........ondan daha önce kimsesizlik acıtırmış canını................kimdim ben....... sarhoş bir babanın.......... çektiği acılarla bize duygu sömürüsü yapan bir annenin sevgisiz sefil büyümüş kızı...............ben sefaletin ta kendisiyim aslında....................en son ne zaman kahkaha attığımı hatırlamıyorum.................anlattığım bir konuyu can kulağıyla dinleyen kardeşlerim yok................bir dost edineyim dedim oda kocama göz dikti ..................güzelsin hayat çok güzelsin ama bana kızgınlığını çözemedim....................muhtemelen bir kaza kurşunuyum......................sarhoş babanın şehvetinde anamın rahmine itilmiş.......................muhtemelen istenmeyenim ananemin aldırmaya kıyamadığı .....................muhtemelen nefretim o geceyi hatırlatan....................neyim kimim.................bilmiyorumki..............ne içli sevdalar yaşadım ne kimseye güvendim hayatım boyu................hep tetik hep uyanık hep korku hep üşümek............. .düştü gardım ben hiçim hiç kimse ve hiçbirşeyim.................teslim olmaya geldim......... saklanmadan ağlamaya............. dürüstçe anlatmaya............ kesmeyin dilimi.............. boğmayın sözcüklerimi ...............kırbaç vurmayın yaralarıma .............ben sefil bir döl'üm......... sarhoş bir babanın şehvetinde anasının rahmine itilmiş ....ve muhtemelen istenmeyenim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…