Ahh ahhh yeni üye misin bilmyorum ama bu kk neler gördü. Ne esip gürleyenlerin çöküşlerine şahit olduk bu sebepten. Ben öyle durumlarda şey yazıyorum bak boşanmayacaksın sen belli ki bari adama öğrendiğini belli etme de yüz göz olmasın seninle. Çok kızıyorlar bana o zaman:)
yoksa akdenizdemisin buralardaysan bana gel
geçen yıl bu zamanlar mersindeydim ama şuan istanbuldayımayrıca akdenizin sıcağı çekilmiyor burası oraya göre serin
ya ben seni yalniz birakirsam pek rahat edemeyecegim.arkadaslarla sabahlariz kizzz...
Ahh ahhh yeni üye misin bilmyorum ama bu kk neler gördü. Ne esip gürleyenlerin çöküşlerine şahit olduk bu sebepten. Ben öyle durumlarda şey yazıyorum bak boşanmayacaksın sen belli ki bari adama öğrendiğini belli etme de yüz göz olmasın seninle. Çok kızıyorlar bana o zaman:)
Kızlar ben yatıyorum,akanscım senin için dua edeceğim canım.
nam-ı diğer rim rum rüm diyet topiğini gördüm bulacağım seni :))
öptüm hepinizi,iyi geceler..
Akans burcun ne?
iyi geceler millet mecburi gidiş !
Kızlar ben yatıyorum,akanscım senin için dua edeceğim canım.
nam-ı diğer rim rum rüm diyet topiğini gördüm bulacağım seni :))
öptüm hepinizi,iyi geceler..
aaaaaaaa olur mu öyle şeyy sende yani söylesin tabi niye içinde kalsın.adam bi kere özünde ii ötesi var mısen ne dersen de bi kere adam özünde iyiyse tmmdır bnm kocamda özünde çok ii ama konu anası babası olunca nasıl içinden bi canavar çıkıo görmen lazım :) tabi bana söker mi ASLAA konuyu daha fazla talan etmeden ben artık yatayım ben kızçede sabah erken kalkar..Görüşmek üzere, ii geceler
Ben ikizler kizim terazi .
Aynen cok hareketli bu arada ben uyuyakalmisim yeni uyandim uyusam korkmazsin dimi?
benim kızımda terazi kıpır kıpır bir yerde 2 dakika oturmaz asla aynı oyuncakla 5 dakika oynadığını görmedim sizinki all. Allahim seni korusun
benim kızımda terazi kıpır kıpır bir yerde 2 dakika oturmaz asla aynı oyuncakla 5 dakika oynadığını görmedim sizinki all. Allahim seni korusun
Amin arkadaşım cümlemizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?