ailem eşimi evlerinde istemiyor

sana dua ediyorum inşallah olur bebeğin Allah tan umut kesilmez ki.bende gün ışırsa belki uyurum .oda belki sabır edeceğim ne yapayım sonuçta bir ailem yokmuş onu anladım bugün

evet öyle oldu ama kırılmadım ben üslubu böyle diye düşündüm:)))beni kendime getirmeye çalışıyor dedim.uyuyamam ki evet haklısın yarın bıcır bıcır konuşmak ister ama napayım yatamam

koyun say demiycem ama hayal kur gerçekten bak bi dene bende işe yarıyor (diye sende de yaramak zorunda değil tabi) :) ama yani bi deneyebilirsin

ben söyledim korkuyorum diye ama benim kocam işe gitti:)))vay hain vayyyyyyy var ama öyle ablalar gerçekten kadın dert yanıyor bizimkiler yangına körükle gidiyor

koyun say demiycem ama hayal kur gerçekten bak bi dene bende işe yarıyor (diye sende de yaramak zorunda değil tabi) :) ama yani bi deneyebilirsin

gözünü kapatabiliyormusun desene

bkyöşa değil de gece gece Allahım ya ne güldüm bkyöşa kocam beni aldattı ne yapacağım gelen cvp;ayrıl iş bul yoluna bak verilen cevap;olmaz başka çözüm özünde mükemmel biri beni çok sever bayılır ölür bana, eee o zaman napalım zamanı geri mi alsak acaba kimse üstüne alınmasın ama ya sadce kadınların kendilerine yaptıklarına üzülüyorum tercih meselesi tabiki.. Açıklamamıda yapayım peşin peşin...

yarın güzelce çalışırım söz zaten hiç istek yok içimde bayılcam sıcaktan aaayyyy :)
benim 1yaş doğum günü resimlerim var kafam hala kel bide annem bandana takmış hey allaaaahııımmm
bak bunları izleee
https://www.youtube.com/watch?v=5HcbAsPIP2s
https://www.youtube.com/watch?v=aFvu3zwYlRs

ben söyledim korkuyorum diye ama benim kocam işe gitti:)))vay hain vayyyyyyy var ama öyle ablalar gerçekten kadın dert yanıyor bizimkiler yangına körükle gidiyor

çalışsında eve para getirsin adam cnm..

sohbetinize doyum olmuyor kızlar
ama ben çıkmak zorundayım
bugün eşimle nikah yıldönümümüzdü
7 sene önce bugün birbirimize ömür boyu evet dediğimiz gündü
hepinize iyi geceleeeerrrrrr

nice 7-14-21-28.... yıllar olsun inşallah tabi hepimiz için amiiiin...Allah sağlıkla hayırlısıyla evladınıda kucağına almayı nasip eder..bu mübarek gecelerde inşallah....

Ahh ahhh yeni üye misin bilmyorum ama bu kk neler gördü. Ne esip gürleyenlerin çöküşlerine şahit olduk bu sebepten. Ben öyle durumlarda şey yazıyorum bak boşanmayacaksın sen belli ki bari adama öğrendiğini belli etme de yüz göz olmasın seninle. Çok kızıyorlar bana o zaman:)

ben istesem de yatamıyorum odam sivrisinek ile doldu ve sıcak salonda babam pc de sabaha kadar oyun oynar kesin her cuma olan bişi annemle yatamıyorum haha yersiz kaldım :)

nice güzel huzurlu yıllar aşk ateşiniz hiç sönmesin inşallah iyi gecelerrrr

kıyamam niçin uyumadınnnnnn dinlen ama benim daha 4 koca saatim var 6 dan sonra hava ışımaya başlar sen bekleme üzülürüm

ya ben seni yalniz birakirsam pek rahat edemeyecegim.arkadaslarla sabahlariz kizzz...

ben istesem de yatamıyorum odam sivrisinek ile doldu ve sıcak salonda babam pc de sabaha kadar oyun oynar kesin her cuma olan bişi annemle yatamıyorum haha yersiz kaldım :)

yoksa akdenizdemisin buralardaysan bana gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…