akanscım iki sene kadar önce benimde eşim iş için şehir dışına gitmişti
annemler hacda idiler kv.ler köylerinde idiler
abimlerlede çok sık görüşmüyoruz o nedenle onlarada gitmedim
eşimin anneannesi ve bekar teyzesi var onlarda iki kadın dede vefat onlara gitsemde rahat edemem dedim
daha doğrusu onlarda da olsam bana ayrı oda verecekler onun için gitmedim açıkçası
yani o öyle bu böyle diye evde kendim kaldım evimiz giriş katı ve bebem yok (maalesef olmuyor)
bütün gece kk takıldım tv baktım taa ki ne zaman güneş açtı gün ışıdı ben o zaman uyudum :18:
evet öyle oldu ama kırılmadım ben üslubu böyle diye düşündüm:)))beni kendime getirmeye çalışıyor dedim.uyuyamam ki evet haklısın yarın bıcır bıcır konuşmak ister ama napayım yatamam
Dur tahmin edeyim. Ya da ben en gıcık olduğum şeyi söyleyeyim :)
Örn:biri konu açıyor atıyorum evde çok korkuyorum,kocama söyledim umursamadı halı saha maçına gitti,çok kırıldım,üzüldüm bla bla.
Sonra bir kaç ablamız geliyor diyor ki "aaaa olur mu öyle şey,benim kocişim ben korkuyorum diye sabaha kadar uyumadı,beni seyretti,sonra demir parmaklık taktırdı hatta o zamandan bu zamana hiç uyumadı adam öyle dolaşıyor zombi gibi:)))
benim kocişim yapmaz öyle şeyler ablaları bunların adı. Uzun geldiyse bkyöşa da diyebiliriz.
koyun say demiycem ama hayal kur gerçekten bak bi dene bende işe yarıyor (diye sende de yaramak zorunda değil tabi) :) ama yani bi deneyebilirsin
sIkIcI bir kitap okursan hemen uykun gelir :))
Dur tahmin edeyim. Ya da ben en gıcık olduğum şeyi söyleyeyim :)
Örn:biri konu açıyor atıyorum evde çok korkuyorum,kocama söyledim umursamadı halı saha maçına gitti,çok kırıldım,üzüldüm bla bla.
Sonra bir kaç ablamız geliyor diyor ki "aaaa olur mu öyle şey,benim kocişim ben korkuyorum diye sabaha kadar uyumadı,beni seyretti,sonra demir parmaklık taktırdı hatta o zamandan bu zamana hiç uyumadı adam öyle dolaşıyor zombi gibi:)))
benim kocişim yapmaz öyle şeyler ablaları bunların adı. Uzun geldiyse bkyöşa da diyebiliriz.
Akanscgm ben geldim
sağol canım benim eminimki sende öylesin baksana dersini bırakıp bana arkadaşlık ediyorsun .ama çalış dersini hayatın sözkonusu çünkü evet ekimde doğum günü gel beklerizzzz.elini yüzünü yıka açıl biraz sonra çalış mutlaka
ben söyledim korkuyorum diye ama benim kocam işe gitti:)))vay hain vayyyyyyy var ama öyle ablalar gerçekten kadın dert yanıyor bizimkiler yangına körükle gidiyor
sohbetinize doyum olmuyor kızlar
ama ben çıkmak zorundayım
bugün eşimle nikah yıldönümümüzdü
7 sene önce bugün birbirimize ömür boyu evet dediğimiz gündü
hepinize iyi geceleeeerrrrrr
yarın güzelce çalışırım sözzaten hiç istek yok içimde bayılcam sıcaktan aaayyyy :)
benim 1yaş doğum günü resimlerim var kafam hala kel bide annem bandana takmış hey allaaaahııımmm
bak bunları izleee
https://www.youtube.com/watch?v=5HcbAsPIP2s
https://www.youtube.com/watch?v=aFvu3zwYlRs
bkyöşa değil degece gece Allahım ya ne güldüm bkyöşa kocam beni aldattı ne yapacağım gelen cvp;ayrıl iş bul yoluna bak verilen cevap;olmaz başka çözüm özünde mükemmel biri beni çok sever bayılır ölür bana, eee o zaman napalım zamanı geri mi alsak acaba kimse üstüne alınmasın ama ya sadce kadınların kendilerine yaptıklarına üzülüyorum tercih meselesi tabiki.. Açıklamamıda yapayım peşin peşin...
sohbetinize doyum olmuyor kızlar
ama ben çıkmak zorundayım
bugün eşimle nikah yıldönümümüzdü
7 sene önce bugün birbirimize ömür boyu evet dediğimiz gündü
hepinize iyi geceleeeerrrrrr
kıyamam niçin uyumadınnnnnn dinlen ama benim daha 4 koca saatim var 6 dan sonra hava ışımaya başlar sen bekleme üzülürüm
çalışsında eve para getirsin adam cnm..
ben istesem de yatamıyorum odam sivrisinek ile dolduve sıcak salonda babam pc de sabaha kadar oyun oynar kesin her cuma olan bişi annemle yatamıyorum haha yersiz kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?