ailem eşimi evlerinde istemiyor

tuhaflık ve ben..!! aşk olsun yaniii... çok kırıldım gerçekten şaka bir yana..Benim doğrum bu bende deprem geçirdim evimizden çıktığımda karşılaştığım şey yıkımış binalardı eet bende yalnız kalmaktan korkarım ama bebeğim yanımda olacak ben sızlanıp ah tüh vah elektrik kesilirse, bayılırsam falan ağlanacağım öle mi daha güçlü olurum daha tetikte olurum bayılasım falan bile gelmişse o an bayılmamak için direnim yani ..ki bir çok kişide eminim beenim gibi düşünüyor..

cidden korkuyorum .çünkü evimiz deniz kenarındaydı .ve insanları yuttu günlerce ceset toplandı etraftan ((atlatamadım ne yapayım istiyorum ama oluyor deniyorum ama olmuyor işte.evet takıntılı hemde çok fena hayattan soğutur insanı yartım saat geçir yeter

canım hiç tartışmaya gerek yok bence lütfen bakın sizde rım rüm rum diyorsunuz bilmiyorsunuz yani uzatmanın anlamı yok ,yapıdan da kaynaklanıyor olabilir piskolojiktir hemen bi eleştiri gereksiz

sen de çok gençsin canım.benim cadı uyudu,peşinden çok koşturuyor ama Allah'a şükür ki varlar bebişlerimiz.dilerim ki olmayanlara da versin Allah'ım...kendini nasıl hissediyorsun?biraz rahatlayabildin mi?

amin tüm isteyenlere versin inşallah.kendimi rahatlamış hissediyorum .sanki bana kahve içmeye gelmişsiniz gibi yanı beynimdeki uyuşukluk hissi azaldı epey iyiyim .hadi uykusuz kalma nolursun

ayy iki dakika da noldu burada çok şekersiniz
herkes aynı değil ama işte, bende konu sahibi gibi olur her an "yaa ... olursa" korkusu olurdu içimde. deprem zor bişey kabul edersiniz ki. O yüzden herkes kendinden meshu kimse sizin gibi yada benim gibi olmak zorunda değil. Tabiki güçlü olmalı o da bunu ister ama olamayacağını düşünüyorsa da bence haklı sebepleri var. Allah hepimize güç kuvvet sabır versiiin kızlaaar

ve ayrıca 99 depreminde mesela benim annem soğuk kanlıdır ben değilim ,deprem oldu biz aşşağı inerken en üst kattan karşı komşumuz 39 yaşındaki kadın bebeği ile dondu kaldı şok geçirdi annem babam tuttular kolundan ben bebeği aldım o kadın hala korkar yanlız olmaktan olabilir yani

seni yalnız bırakmıyoruz.bütün kızlar sabahlarız...biz kadınlar klübüyüz dimii

yapmayın nolur çok üzülürüm ama bebekleriniz var çalışanlarınız var kıyamam size yatın dinlenin hadiiiiiiii canlarım benim

bak bi arkadaş da sormuş bend e merak ettim doğum hikayen nasıldı? normal doğum muydu birde kayınvalidenle aran nası merak ettim
ayy çok meraklı çıktım:18:

canım hiç tartışmaya gerek yok bence lütfen bakın sizde rım rüm rum diyorsunuz bilmiyorsunuz yani uzatmanın anlamı yok ,yapıdan da kaynaklanıyor olabilir piskolojiktir hemen bi eleştiri gereksiz

rim rum rüm yalnız kalıyo(rum) çünkü eşim vardiyalı çalışıyor.. bende korkuyordum ama bebeğim olunca yanımda daha dirençli durmayı öğrendim demeye çalıştımm alınmaya ne gerek vrdı anlamadım rim rum rüm kullanmadın umarım bu sefer hoşuna gitmiştir yorumum eleştiri yaptım ama niyetim kötü değildi. ayrıca eleştirilmeye gelemeyenin burda ne işi var...rim rum rüm

herkesin değişik korkuları vardır sizin hiç yok mu ?
mesela ben de korkarım karanlıktan yatarken gece lambasız yatamam
bazen yattıktan sonra kısa süreli elektrik kesilir yanımda eşim olmasına rağmen korkarım
nefesim kesilir gibi olur hatta uykumdan bile uyanırım elektrik gidince ..
korkmak neden saçma olsun ki ?
Allahım herkesi korktuğundan emin kılsın..

hadi konu açalım :) ımm mesela bize doğum hikayeni anlatsana :) ben çok severim o heycanı dinlemeyi

çok uzun sürer ama kısaca yazayım ama sonra yatın tamammı kendimi suçluyorum....eşimin annesi sabah aradı soğuk bir şekilde konuşuyorum çünkü 7.5 ay aramamış bebek nasıl diye.başladı bana sakın normal doğurma paramparça olursun sezeryan ol diye anlatmaya ama bir olaylar anlatıyor kanım dondu .o gün bebek kıpırdamadı sanırım korktum sağlık ocağına gittim kalbi atıyor.biraz rahatladım ama aklımdan çıkmıyor parçalanacakmışım falan diyorum içimden kahroluyorum bütün geceyi soğuk terler dökerek geçirdim.saat başı kalktım gezdim yok uyuyamıyorum.(((sabah 6 eşim işe gidecek affedin wc ye gittim bir leke nasıl bir çığluk anlatamam kadın dedi ya parçalanacak oran diye parçalıyor beni diye bağırdım sanki içimde canavar var töbe töbe eşim hemen iş yerini aradı izin aldı araba ayarladı baktım leke kesildi yola çıkana kadar ağrı sızı da yok .gitmeyelim dedim eşime ama o ısrar etti en azından neden leke olmuş onu söylesinler dedi.peki dedim leke yok ağrı yok 1 saat geçti hala yok ben mutluyum ohhhhh eve döncez bişiyim yok parçalanmıycam diyorum.hastaneye bi vardık ebe geldi muayene etti doğum başlamış 4 cm açık dedi....eyvahlar olsun dedim hemen ameliyata alın beni ama doğum başlamış artık olmaz dediler sonra sancılar gelmeye başladı eşime söyledim .parçalanmıycak bak ebeye sor dedi ebede yemin billah edince rahatladım 8.5 saat sancı geldi çok keyifliydi ama güzel tatlı bir acı sonra dünyam doğdu normal doğum oldu bebeğim iriydi biraz zor oldu doğumun dediler .ama çok dirayetliymişim öyle söylediler.sonuçta parçalanmadım yine doğursam normal yaparım.o kadının yüzünden bebeğim 1.5 ay erken doğdu sadece((( işte böyleeeeeeee

tabi ki değil ama bebeği için öyle güçlü durması gerek herkesin 7\24 yanında olan ailesi yok malesef o yüzden konu sahibide kimseden medet ummamalı önce bebeğim ve ben demeli güçlü olmalı olmaya çalışmalı demek istediğim buydu rim rum rüm fazla kullanmışım arada hararetlen yazarken affola yani :) bu arada amin demek istiyorum son cümlene

Merhaba bende yanindayim dualarim seninle
guclu olmak zorundasin bebegin var
iki bebegimle yalniz ailemden uzak hic bir destek olmadan
yasadim esimin isten donuslerini bekleyerek geceleri
korkmadim sende korkma inan kendine itiraf edemezsende
sende her kadin gibi cesur bir kadinsin
yasadigin kotu anilar seni etkiledi bunlarda gecmiste kaldi

ailene soyleyecek soz bulamiyorum
ablanla yalniz bir gorus bakalim o senin yerinde olsa ne yapardi
ve baktinki tavirlar ayni gorusmeyi kes
onlar hatalarini anlayana kadar
esin dusunceli bir insan ustelik calisiyor sizler icin
haberi olmasin ama boyle surdureceklerse gorusmeyin bir muddet

ben sana kırılmadım ki.beni kendime getirmek için söylüyosun diye düşündüm hep .kötü niyetli düşünmedim ama aşamadım işte arkadaşlarımın kollarını ayrı bacaklarını ayrı taşıdım ben unutuluyormu hemen hayır onunlada yaşanmıyor haklısın ama atlatamıyorum işte

Son düzenleme:

var tabi olmaz olur mu hiç.. mesela küçükken bi film izlemiştim korku filmiydi tuvaletin deliğinden palyaço çıkmıştı hala palyaçolardan korkarım.. evde yalnız kalmaktanda korkarım ayrıcaa elektrik kesilmesindende korkarım anam ne çok şeyden korkarmışım yahu şaka bi yana ben herkesin korktuğunu ama güçlü olması gerektiğini anlatmaya çalıştım ama sen beğenmedin üslubumu...bundan snr daha dikkatli yazarım kimseyi kırmak istememiştim oysa..

akanscım iyi geceler
herkesinde yazdığı gibi herşeyden herkesten önce Rabbim her zaman ve her yerde yanımızda
sonra sağımızda ve solumuzda amellerimizi yazan meleklerimiz var
ve tam olarak kaç tane olduğunu bilmiyorum ama daha bir çok meleklerimiz olurmuş bizleri koruyan
ve bebişinde varmış ne güzel onun nefesi bile yalnız olmadığının bir göstergesi
Allaha sığındık canım her zaman ve her yerde korusun bizleri inşallah..

yaaa akans çok tatlısın parçalıyoo beni lafına çok güldüm gece gece. benim annem de 7aylık doğmuş. sağlıklı doğdu ya gerisi hiiiiiiiiiiiiç önemli değil. pamuşş ne güzel uyuyo bak şimdi.
valla ben öğrenci evindeyim bütler için daha gidemedim ailemin yanınaa o yüzden malum öğrenci milletiii geç yatar o yüzden baya burdayım seslenmen yeterli

eşimlede bazı zamanalr sorun yaşarız ama kötü biri değil hep yardım etmek ister ama müsade etmezler asla sen olmasanda biz yaparız sen olmasanda biz alırız biz kimseye muhtaç değiliz hep böyle sözler iğneler.Allah razı olsun dualarınız için

yaaa kusura bakma haklısın herkes bir değil..eğer benim yüzümden üzüldüysen affet.. benimde ailem yakınımda ama bazen ters düştüğümüz zamanlar oluo işte.Annemle ztn çocukluktan barışmaz yıldızlarımız, kayınvalide desen düşman başına o yüzden bende hep yalnızdım güçlü olmayı öğrendim sanada örnek vermeye çalıştım.. bebeğini hayırlısıyla büyüttürsün inş en büyük can yoldaşın yanında başka kime ihtiyaç var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…