Ya ne kadar ilginçsiniz. Kız büyük deprem yaşadım demiş,demek ki hassas bir yapısı var,çok etkilenmiş ve korkuyor. Her neyse. Ben kocama söyleyeyim bizi de götürsün gibi alaycı tarz olur mu hiç? Kızmayın ama siz de az tuhaf değilsiniz.
Canım bak bende gece kuşuyum,hiç korkacak bir şey yok,uyu mışıl mışıl.
Bende de baba yok,annem ve ablamla çok bağlıyız o nedenle kolayca empati yaptım. Önerim,eşine ablam bana kız ağlıyo baksana falan diye sesini yükseltti,bende bozuldum çıktım geldim falan dersin. Ağır bir şey söyleme,yarın olur ya barışırsın sen aileni affedersin,eşin affetmez o zaman yine üzülürsün.
Ve yarın ararlarsa son derece soğuk konuş,gelmek isterlerse gece uyumadım uyumam lazım,kusura bakayın dersin.
Ablanda sanırım takıntılı ve evet eşini bebeğini kıskanıyor olabilir. İlerleyen yaşlarına rağmen bekar kalanlar böye oluyorlar sanırım. Benim eniştemin teyzesi de evde biri hapşırsa hemen çatalını kaşığını ayırır. Ne kıymetli canı var bunların:))
Ya ne kadar ilginçsiniz. Kız büyük deprem yaşadım demiş,demek ki hassas bir yapısı var,çok etkilenmiş ve korkuyor. Her neyse. Ben kocama söyleyeyim bizi de götürsün gibi alaycı tarz olur mu hiç? Kızmayın ama siz de az tuhaf değilsiniz.
Canım bak bende gece kuşuyum,hiç korkacak bir şey yok,uyu mışıl mışıl.
Bende de baba yok,annem ve ablamla çok bağlıyız o nedenle kolayca empati yaptım. Önerim,eşine ablam bana kız ağlıyo baksana falan diye sesini yükseltti,bende bozuldum çıktım geldim falan dersin. Ağır bir şey söyleme,yarın olur ya barışırsın sen aileni affedersin,eşin affetmez o zaman yine üzülürsün.
Ve yarın ararlarsa son derece soğuk konuş,gelmek isterlerse gece uyumadım uyumam lazım,kusura bakayın dersin.
Ablanda sanırım takıntılı ve evet eşini bebeğini kıskanıyor olabilir. İlerleyen yaşlarına rağmen bekar kalanlar böye oluyorlar sanırım. Benim eniştemin teyzesi de evde biri hapşırsa hemen çatalını kaşığını ayırır. Ne kıymetli canı var bunların:))
tuhaflık ve ben..!! aşk olsun yaniii... çok kırıldım gerçektenşaka bir yana..Benim doğrum bu bende deprem geçirdim evimizden çıktığımda karşılaştığım şey yıkımış binalardı eet bende yalnız kalmaktan korkarım ama bebeğim yanımda olacak ben sızlanıp ah tüh vah elektrik kesilirse, bayılırsam falan ağlanacağım öle mi daha güçlü olurum daha tetikte olurum bayılasım falan bile gelmişse o an bayılmamak için direnim yani ..ki bir çok kişide eminim beenim gibi düşünüyor..
sen de çok gençsin canım.benim cadı uyudu,peşinden çok koşturuyor ama Allah'a şükür ki varlar bebişlerimiz.dilerim ki olmayanlara da versin Allah'ım...kendini nasıl hissediyorsun?biraz rahatlayabildin mi?
Bak 27 kişi seni okuyor daha ne istiyorsun :)
tuhaflık ve ben..!! aşk olsun yaniii... çok kırıldım gerçektenşaka bir yana..Benim doğrum bu bende deprem geçirdim evimizden çıktığımda karşılaştığım şey yıkımış binalardı eet bende yalnız kalmaktan korkarım ama bebeğim yanımda olacak ben sızlanıp ah tüh vah elektrik kesilirse, bayılırsam falan ağlanacağım öle mi daha güçlü olurum daha tetikte olurum bayılasım falan bile gelmişse o an bayılmamak için direnim yani ..ki bir çok kişide eminim beenim gibi düşünüyor..
seni yalnız bırakmıyoruz.bütün kızlar sabahlarız...biz kadınlar klübüyüz dimii
canım hiç tartışmaya gerek yok bence lütfen bakın sizde rım rüm rum diyorsunuz bilmiyorsunuz yani uzatmanın anlamı yok ,yapıdan da kaynaklanıyor olabilir piskolojiktir hemen bi eleştiri gereksiz
bayılırım mı?? neden ki?? yani lafın gelişi soruyorum konuyu tamamen okudum..Bende büyük bir deprem yaşadım ama bebeğim yanımda olacak elektrik kesilecek falan filan ben korkudan bayılacam öle mi?? yok daha neler yani öle bişey olsa panter gibi olurum alimallah çünkü yanımda bebeğim var...bende yalnız kalmaktan korkarım ama hiç bayılmak aklıma gelmemişti..Eşime söyleyeyimde gece vardiyasında giderken bizide götürsün elektrik kesilir bayılırım faln töbe töbe yaa..bebeğin var yanında başkasına muhtaçmısın ki?? bi çok kişi bebeğini yalnız büyütüyor hemde doğumundan itibaren üstelik senin minik nerdeyse genç kız olmuş :) ailene tuhaf diosun ama sende az biraz onlara çekmişsin bence hasta olursun rahatsızlığın olur bayılıp kalıp bebeğini yalnız bırakmaktan korkarsın ama elektrik kesilirse bayılırımda ne demek ya..bebeğin var yanında öle bişey olursa yani elektrik falan kesilirse bebeğin için daha güçlü dur...
hadi konu açalım :) ımm mesela bize doğum hikayeni anlatsana :) ben çok severim o heycanı dinlemeyi
ayy iki dakika da noldu burada çok şekersiniz
herkes aynı değil ama işte, bende konu sahibi gibi olur her an "yaa ... olursa" korkusu olurdu içimde. deprem zor bişey kabul edersiniz ki. O yüzden herkes kendinden meshu kimse sizin gibi yada benim gibi olmak zorunda değil. Tabiki güçlü olmalı o da bunu ister ama olamayacağını düşünüyorsa da bence haklı sebepleri var. Allah hepimize güç kuvvet sabır versiiin kızlaaar
tabi ki değil ama bebeği için öyle güçlü durması gerek herkesin 7\24 yanında olan ailesi yok malesef o yüzden konu sahibide kimseden medet ummamalı önce bebeğim ve ben demeli güçlü olmalı olmaya çalışmalı demek istediğim buydu rim rum rüm fazla kullanmışım arada hararetlen yazarken affola yani :) bu arada amin demek istiyorum son cümlene
herkesin değişik korkuları vardır sizin hiç yok mu ?
mesela ben de korkarım karanlıktan yatarken gece lambasız yatamam
bazen yattıktan sonra kısa süreli elektrik kesilir yanımda eşim olmasına rağmen korkarım
nefesim kesilir gibi olur hatta uykumdan bile uyanırım elektrik gidince ..
korkmak neden saçma olsun ki ?
Allahım herkesi korktuğundan emin kılsın..
Merhaba bende yanindayim dualarim seninle
guclu olmak zorundasin bebegin var
iki bebegimle yalniz ailemden uzak hic bir destek olmadan
yasadim esimin isten donuslerini bekleyerek geceleri
korkmadim sende korkma inan kendine itiraf edemezsende
sende her kadin gibi cesur bir kadinsin
yasadigin kotu anilar seni etkiledi bunlarda gecmiste kaldi
ailene soyleyecek soz bulamiyorum
ablanla yalniz bir gorus bakalim o senin yerinde olsa ne yapardi
ve baktinki tavirlar ayni gorusmeyi kes
onlar hatalarini anlayana kadar
esin dusunceli bir insan ustelik calisiyor sizler icin
haberi olmasin ama boyle surdureceklerse gorusmeyin bir muddet
ben sana kırılmadım ki.beni kendime getirmek için söylüyosun diye düşündüm hep .kötü niyetli düşünmedim ama aşamadım işte arkadaşlarımın kollarını ayrı bacaklarını ayrı taşıdım ben unutuluyormu hemen hayır onunlada yaşanmıyor haklısın ama atlatamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?