kizim canim benim ailenin tutumu üzdü beni esine sakin söyleme cok üzülür onlarla konus söyle neden ögle yapiyor bebeginde var senin strezin sana yeter onlarla konustuktan sonra degismezlerse mesafeni koy derim hayattan bunu ögrendim üzenden uzak durcaksin esinle aran acilir lütfen dugurma annenler seni gecimini yuvani düsünmesi lazim tamammi kizim:)ne yapacağımı şaşırdım bebeğimi uyutup yine sizinle konuşmaya geldim .zira hiç kimsem yok .güçlü bir kadından zavallı bir anneye dönüştüm sanırım.eşim hepatit b taşıyıcısı evlenmeden öncede biliyordum ve sorun etmedim.akdeniz bölgesine evlendim.burası yazlık memleket annemler yazlığa geldiler .önce eşim yemeğe davet etti fakat gelmek istemediler .sanırım bulaşır diye evimde su bile içmezler.sonra eşim gelmek istedi kendisi gececi olduğu için bizde orada kalmaya başladık sabah işten çıkınca hem çocuğu görürüm hemde ailece kahvaltı ederiz dedi.fakat geldiğinde herkes uyuyordu atıştırıp gitti söyleseydin gelmezdim dedi.neyse ablam ve yeğenim döndü burada büyük ablam ve annem kaldı.dün gece yine dedi sabah kahvaltı edelimmi hep beraber bir sakıncası varmı dedi bende yok dedim annem istemeye istemeye tamam demişti çünkü.anne gelme diyememki dedim ısrar ettim tamam dedi.ama ablam yok ben sütyensiz geziyorum yok şöyle yok böyle yok ne işi var sabahın köründe(saat 9 da geliyor) bi ton laf söyledi bazılarını bana bazılarını anneme söylemiş gece vakti dönemedim sabah çocuğumun altını değiştirmeden eve geldim eşyalarımı toplayıp .eşim arayınca eve gel dedim.kahvaltı edecektik dedi.çocuğun yumurtasını unutmuşum evde o yüzden geldim dedim.ve geceleri yalnız kalmaya çok korkuyorum hiç kalmadım sabaha kadar yalnızım .anneme gelmeyeceğim dedim eşimi istemiyorsunuz bende gelmiyorum dedim sen bilirsin dedi .şimdi yapayalnızım ve korkuyorum ya bebeğime bakamazsam gece diye yada düşer bayılırsam .herşeyi geçtim ben haksızmıyım söyleyin bana lütfen
var tabi olmaz olur mu hiç.. mesela küçükken bi film izlemiştim korku filmiydi tuvaletin deliğinden palyaço çıkmıştı hala palyaçolardan korkarım.. evde yalnız kalmaktanda korkarım ayrıcaa elektrik kesilmesindende korkarım anam ne çok şeyden korkarmışım yahuşaka bi yana ben herkesin korktuğunu ama güçlü olması gerektiğini anlatmaya çalıştım ama sen beğenmedin üslubumu...bundan snr daha dikkatli yazarım kimseyi kırmak istememiştim oysa..
yaaa akans çok tatlısın parçalıyoo benilafına çok güldüm gece gece. benim annem de 7aylık doğmuş. sağlıklı doğdu ya gerisi hiiiiiiiiiiiiç önemli değil. pamuşş ne güzel uyuyo bak şimdi.
valla ben öğrenci evindeyim bütler için daha gidemedim ailemin yanınaa o yüzden malum öğrenci milletiii geç yatar o yüzden baya burdayım seslenmen yeterli
var tabi olmaz olur mu hiç.. mesela küçükken bi film izlemiştim korku filmiydi tuvaletin deliğinden palyaço çıkmıştı hala palyaçolardan korkarım.. evde yalnız kalmaktanda korkarım ayrıcaa elektrik kesilmesindende korkarım anam ne çok şeyden korkarmışım yahuşaka bi yana ben herkesin korktuğunu ama güçlü olması gerektiğini anlatmaya çalıştım ama sen beğenmedin üslubumu...bundan snr daha dikkatli yazarım kimseyi kırmak istememiştim oysa..
yaaa kusura bakma haklısın herkes bir değil..eğer benim yüzümden üzüldüysen affet.. benimde ailem yakınımda ama bazen ters düştüğümüz zamanlar oluo işte.Annemle ztn çocukluktan barışmaz yıldızlarımız, kayınvalide desen düşman başına o yüzden bende hep yalnızdım güçlü olmayı öğrendim sanada örnek vermeye çalıştım.. bebeğini hayırlısıyla büyüttürsün inş en büyük can yoldaşın yanında başka kime ihtiyaç var ki...
kizim canim benim ailenin tutumu üzdü beni esine sakin söyleme cok üzülür onlarla konus söyle neden ögle yapiyor bebeginde var senin strezin sana yeter onlarla konustuktan sonra degismezlerse mesafeni koy derim hayattan bunu ögrendim üzenden uzak durcaksin esinle aran acilir lütfen dugurma annenler seni gecimini yuvani düsünmesi lazim tamammi kizim:)
Çok tatlısın ya:) Ben yazarken ayyy gece gece ban yiyeceğim diyerek yazmıştım ama utandırdın beni
Çok tatlısın ya:) Ben yazarken ayyy gece gece ban yiyeceğim diyerek yazmıştım ama utandırdın beni
vallahi küsmedim kırılmadımda kötü niyetli değilsin biliyorum hissediyorum .sadece sert söyledinki belki kendine gelsin diye düşündün ben seviyorum hepinizi
evet yaaa kocası dövüyo galiba diyenler olmuş parçalıyo beniiiiiiiiiiiiiiii diye bağırıyorum ya meğersem bizim kız kapıyı çalıyormuş teyzesiiiiii ..öğrenciysen tatile gel yanıma beklerim tamammı:)))valla uyuyo dediğin gibi açmış bacakları yayılmış bıcırıkım.ama dersin varsa çalış geride kalma tamammı .
rtv biz küçükken de bir komedi programında klozetten pasamet çıkmıştı
abimle gülmekten yerlere yatmıştık çok komikti belki öyle komik şeyler izlersen fikrin değişir
ya ne kadar iyi yüreklisiiiiiiin annenlere şuan bi kez daha kızdım
pazartesi sınavım dua et banaizmirde bu sıcakta çalışılmıyo zaten sınavda düşünce gücümü kullancam
3 ay sonraaa doğum günü olması lazım dimi pamuşun 9 aylıksaaa ayy ne güzel sonbahaaar bebişiii :)
bende sizden özür dilerim hani vardır ya bazı tipler sırf eleştirmek için yazarlar öyle sandım kusuruma bakmayın ,sevgiler rim rum rüm :))
hayır sertte söylemedim yaaazcık alaycı söylemiş olabilirim..Oda gece gece nerden geldiyse bana bu cesaret töbeler olsun..hadi bence sen yat uyumaya çalış hayal kur bebeğinle ilgili bakmışsın uyuyakalmışsın..Yarın bebeğinin sana ihtiyacı var unutma..
acaba rtv'yi rim rum rüm olarak mı değiştirsembanada yakışır çünkü bi durup düşündümde hakkaten fazlaca kullanıyorum ben bu rim rum rüm'ü :)
babannem gibi hemen '' aman yavrum üç günlük dünyada kötülükten ne çıkar'' diyeceğim :) neden durup dururken insanları hırslandırayımm ki elime ne geçecek sana kötü laf söyleyip kendime de söyletince... ben tek neye hırslanıyorum biliyomusun neyse öle bi konuda karşılaşırsak o zaman söylerim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?