ailem eşimi evlerinde istemiyor

kizim canim benim ailenin tutumu üzdü beni esine sakin söyleme cok üzülür onlarla konus söyle neden ögle yapiyor bebeginde var senin strezin sana yeter onlarla konustuktan sonra degismezlerse mesafeni koy derim hayattan bunu ögrendim üzenden uzak durcaksin esinle aran acilir lütfen dugurma annenler seni gecimini yuvani düsünmesi lazim tamammi kizim:)

Çok tatlısın ya:) Ben yazarken ayyy gece gece ban yiyeceğim diyerek yazmıştım ama utandırdın beni

evet yaaa kocası dövüyo galiba diyenler olmuş parçalıyo beniiiiiiiiiiiiiiii diye bağırıyorum ya meğersem bizim kız kapıyı çalıyormuş teyzesiiiiii ..öğrenciysen tatile gel yanıma beklerim tamammı:)))valla uyuyo dediğin gibi açmış bacakları yayılmış bıcırıkım.ama dersin varsa çalış geride kalma tamammı .

evet kırmak için yazmamışsındır
ama bak okuyunca bana bile ters geldi :) yani sert eleştiri gibi algıladım
ve karanlıktan korkan biri olarak bende üstüme alındım
neyse dediğim gibi Allahım herkesi korusun her türlü korkulardan kötülüklerden uzak eylesin inşallah
hepimiz Allaha emanetiz ...

vallahi küsmedim kırılmadımda kötü niyetli değilsin biliyorum hissediyorum .sadece sert söyledinki belki kendine gelsin diye düşündün ben seviyorum hepinizi

daha öncede konuştum ablacım defalarca ama olmadı yollarda ağlıyorum ben sürekli eşinden gizle annenden gizle onlar duymasın üzülmesin bittim iyice

Çok tatlısın ya:) Ben yazarken ayyy gece gece ban yiyeceğim diyerek yazmıştım ama utandırdın beni

müthiş bir varlıksınız cidden hayran kaldım egosu alınmış süper bir hanımefendi

babannem gibi hemen '' aman yavrum üç günlük dünyada kötülükten ne çıkar'' diyeceğim :) neden durup dururken insanları hırslandırayımm ki elime ne geçecek sana kötü laf söyleyip kendime de söyletince... ben tek neye hırslanıyorum biliyomusun neyse öle bi konuda karşılaşırsak o zaman söylerim sana

rtv biz küçükken de bir komedi programında klozetten pasamet çıkmıştı
abimle gülmekten yerlere yatmıştık çok komikti belki öyle komik şeyler izlersen fikrin değişir

vallahi küsmedim kırılmadımda kötü niyetli değilsin biliyorum hissediyorum .sadece sert söyledinki belki kendine gelsin diye düşündün ben seviyorum hepinizi

hayır sertte söylemedim yaa azcık alaycı söylemiş olabilirim..Oda gece gece nerden geldiyse bana bu cesaret töbeler olsun..hadi bence sen yat uyumaya çalış hayal kur bebeğinle ilgili bakmışsın uyuyakalmışsın..Yarın bebeğinin sana ihtiyacı var unutma..

ya ne kadar iyi yüreklisiiiiiiin annenlere şuan bi kez daha kızdım
pazartesi sınavım dua et bana izmirde bu sıcakta çalışılmıyo zaten sınavda düşünce gücümü kullancam
3 ay sonraaa doğum günü olması lazım dimi pamuşun 9 aylıksaaa ayy ne güzel sonbahaaar bebişiii :)

bende sizden özür dilerim hani vardır ya bazı tipler sırf eleştirmek için yazarlar öyle sandım kusuruma bakmayın ,sevgiler rim rum rüm :))

rtv biz küçükken de bir komedi programında klozetten pasamet çıkmıştı
abimle gülmekten yerlere yatmıştık çok komikti belki öyle komik şeyler izlersen fikrin değişir

konu sahibine yükleniyorum ama bazı geceler tuvalete gittiğimde acaba palyaço çıkarmıki die düşünmeden de edemiyorum

sağol canım benim eminimki sende öylesin baksana dersini bırakıp bana arkadaşlık ediyorsun .ama çalış dersini hayatın sözkonusu çünkü evet ekimde doğum günü gel beklerizzzz.elini yüzünü yıka açıl biraz sonra çalış mutlaka

bende sizden özür dilerim hani vardır ya bazı tipler sırf eleştirmek için yazarlar öyle sandım kusuruma bakmayın ,sevgiler rim rum rüm :))

acaba rtv'yi rim rum rüm olarak mı değiştirsem banada yakışır çünkü bi durup düşündümde hakkaten fazlaca kullanıyorum ben bu rim rum rüm'ü :)

evet öyle oldu ama kırılmadım ben üslubu böyle diye düşündüm:)))beni kendime getirmeye çalışıyor dedim.uyuyamam ki evet haklısın yarın bıcır bıcır konuşmak ister ama napayım yatamam

akanscım iki sene kadar önce benimde eşim iş için şehir dışına gitmişti
annemler hacda idiler kv.ler köylerinde idiler
abimlerlede çok sık görüşmüyoruz o nedenle onlarada gitmedim
eşimin anneannesi ve bekar teyzesi var onlarda iki kadın dede vefat onlara gitsemde rahat edemem dedim
daha doğrusu onlarda da olsam bana ayrı oda verecekler onun için gitmedim açıkçası
yani o öyle bu böyle diye evde kendim kaldım evimiz giriş katı ve bebem yok (maalesef olmuyor)
bütün gece kk takıldım tv baktım taa ki ne zaman güneş açtı gün ışıdı ben o zaman uyudum :18:

Dur tahmin edeyim. Ya da ben en gıcık olduğum şeyi söyleyeyim :)

Örn:biri konu açıyor atıyorum evde çok korkuyorum,kocama söyledim umursamadı halı saha maçına gitti,çok kırıldım,üzüldüm bla bla.

Sonra bir kaç ablamız geliyor diyor ki "aaaa olur mu öyle şey,benim kocişim ben korkuyorum diye sabaha kadar uyumadı,beni seyretti,sonra demir parmaklık taktırdı hatta o zamandan bu zamana hiç uyumadı adam öyle dolaşıyor zombi gibi:)))

benim kocişim yapmaz öyle şeyler ablaları bunların adı. Uzun geldiyse bkyöşa da diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…