Ailem evlenirsem reddecekmiş!

Evet yaş farkımız fazla ama anlaşabileceğim ve beni çok mutlu eden biri. Sadece yaş farkımız çok diye bunlardan vazgeçmek mantıklı mı?
Aranızdaki sevgiden bu kadar eminsen aileni ikna etmekten başka çaren yok. Evleneceksen de bir şekilde ailenin gönlünü ederek yapın. Bu duruma erkek arkadaşının da anlayışlı olup ailene kendini sevdirmeye çalışması lazım. Her anne baba gözünün içine baktığı kızını iyi biriyle evlendirmek ister. Annenin yerine koysana kendini. 20li yaşlardaki üniversiteli kızı 40ına merdiven dayamış ünv okumamış biriyle evlenmek istiyor. Muhtemelen ailen adamın senin gözünü boyayarak kandırdığını düşünüyor.

Ailenin yerinde olsam bende musade etmezdim hatta daha katı olurdum bile az demişler -.-

aynen öyle düşünüyorlar hatta bundan eminler ama ben hiç tanımadan bu şekilde net davranmalarını anlayamıyorum.

Annen baban tabi düşünecekler seni.
Sen de anne olduğun zaman anlarsın neler hissettiklerini. Yoksa sen üzül, mutsuz ol diye kasmıyorlar.
Ailenin dedikleri "bu yaşa gelmiş dikili ağacı yok, işi garanti değil..."bence bunları dikkate al.

13 yaş çok fazla cidden o yaşa gelip hala dikiş tutturamamışsa aileniz ziyadesiyle haklıdır ayrıca anneniz hakaret ediyor aileniz eziyet ediyor ona rağmen koskoca adam seslenmiyorsa ya çok büyük bir çıkarı var ya da peygamber sabrı iyi düşün aileni dinle derim canım

Yaslar ucurum aile denk degıl ailenı dınle asla yanılmazlar

Anlıyorum fakat dikili ağacının olmama nedeni kendiyle ilgili. Ev araba peşinde olan biri değil. Bu zamana kadar kazandıklarını farklı şeylere yatırmış. Yani bu onun tercihi ile ilgili olan bir şey.

Anlıyorum fakat dikili ağacının olmama nedeni kendiyle ilgili. Ev araba peşinde olan biri değil. Bu zamana kadar kazandıklarını farklı şeylere yatırmış. Yani bu onun tercihi ile ilgili olan bir şey.
nelere yatırmış mesela?
bunun için ailenin ikna olacağı bir cevap olması lazım.

Ben şu anda işi ne merak ettim.

Suan senin goremedigin herseyi Ailen goruyor bundan emin olabilirsin .
Sana suan laylaylom gelen hersey ilerde ahh annemler hakliymis meger dedirtecek ..

Aranizda yas farkli cok fazla , Ailenede siddetle hak veriyorum 38 yasina gelmis bir adamin bir dikili agaci olmasi gerekiyor ..

Annen ve Babanin soylediklerini dikkate almalisin , cunku herzaman ama herzaman dedikleri cikiyor ..

Ben olsam ailenin yerinde bende karsi cikardim.

nelere yatırmış mesela?
bunun için ailenin ikna olacağı bir cevap olması lazım.

Kendi istekleri doğrusunda parayı kullanmış. Şöyle anlatayım biraz farklı düşünen biri. örnek olarak; araba almak yerine dünya turuna çıkmayı daha mantıklı bulan biri. Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum.

kaç kere yapmış peki bunu?
yani olmayan bir şeylerle senin gözünü boyamasın da..
atıp tutmak parayla değil.

Ayrıca bir miktar birikimi var. Eşya ve ev alacak kadar.

Ailenin yerinde olmak istemezdim. Ben de istemezdim açık ve net evlenmeni.

Sanki bu adam farklıyım,kalıplara karşı çıkarım vs. diye bazı eksiklerini gizliyormuş gibi geldi bana.Sadece bana mı öyle geldi.?

Eksiklerini mi gizliyor bu şekilde bilmiyorum ama o şekilde yaşayan biri. Bana da çok acayip gelmiyor bu durum hatta her zaman böyle düşünen birni hayal ettim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…