- 15 Haziran 2023
- 199
- 48
- 13
- Konu Sahibi bulutlukahvee
-
Allah yardımcın olsun üzüldüm durumuna. Kulak tıkıyıo kurtulmak için daha da hırslanarak çalış. BaşarılarAilemin bugün benim hakkımda kötü şeyler konuştuklarını duydum. Üç kardeşiz evimiz 2+1. Bir kardeşim yks çalışıyor ben kpss çalışıyorum bir de 7 yaşında kız kardeşim var, ben üniversiteden yeni mezun oldum. Annemler ben ve diğer kardeşime sınav çalışmak için oda verdiler. Bugün balkonda annem sinirli sinirli bir odayı biri aldı diğerini biri aldı defolup gitmiyorlar da evden kaldılar başımıza tarzında laflar etti bende duydum. Ben zaten çok alınganım ve sınav çalışmaktan başka yolum olsa gerçekten yaparım. Ama bize fazlalık gibi davrandıkları sürece benim psikolojim altüst oluyor ve sınava kendimi veremiyorum. Bu zamana kadar üniversiteyi de hep ailemin yanında okudum her zaman yanlarındaydım ama gitmeme de yasak koydular ki hem beni başlarında tutup geri neden benden şikayetçiler ne yapabilirim dayanabilmek için gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi beni hiç özgür bırakmadılar ki başlarında tutup neden şikayet ediyorlar. Bu arada onların da oturması için oturma odası var. Gerçekten aileme yük olmamak için hiç para bile harcamıyorum, üniversiteden kalan krediyi harcıyorum ihtiyaç olunca. Tek verdikleri barınma ve yiyecek. Psikolojik yönden götürdükleri ise daha fazla. Bir aile doğurduğu beslediği çocuğundan neden şikâyetçi olur
her bireye kişisel alan sağlayamayacakları bir konumdayken neden 3 çocuk yapmışlar peki? hiç takılmayın gerekirse sizde bunu yüzlerine vurun, düşünmeden üreyip bedelini çocuklara ödetenlerden nefret ediyorum.Ailemin bugün benim hakkımda kötü şeyler konuştuklarını duydum. Üç kardeşiz evimiz 2+1. Bir kardeşim yks çalışıyor ben kpss çalışıyorum bir de 7 yaşında kız kardeşim var, ben üniversiteden yeni mezun oldum. Annemler ben ve diğer kardeşime sınav çalışmak için oda verdiler. Bugün balkonda annem sinirli sinirli bir odayı biri aldı diğerini biri aldı defolup gitmiyorlar da evden kaldılar başımıza tarzında laflar etti bende duydum. Ben zaten çok alınganım ve sınav çalışmaktan başka yolum olsa gerçekten yaparım. Ama bize fazlalık gibi davrandıkları sürece benim psikolojim altüst oluyor ve sınava kendimi veremiyorum. Bu zamana kadar üniversiteyi de hep ailemin yanında okudum her zaman yanlarındaydım ama gitmeme de yasak koydular ki hem beni başlarında tutup geri neden benden şikayetçiler ne yapabilirim dayanabilmek için gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi beni hiç özgür bırakmadılar ki başlarında tutup neden şikayet ediyorlar. Bu arada onların da oturması için oturma odası var. Gerçekten aileme yük olmamak için hiç para bile harcamıyorum, üniversiteden kalan krediyi harcıyorum ihtiyaç olunca. Tek verdikleri barınma ve yiyecek. Psikolojik yönden götürdükleri ise daha fazla. Bir aile doğurduğu beslediği çocuğundan neden şikâyetçi olur
Bilmiyorum gerçekten kalbim sıkışıyor o lafları duydum ya ağlamaktan kendime gelemiyorum. Sevgi nedir bilmiyorum bu evde hiç görmedim ben. Ben eğer okumasaydım beni 18 imde evlendirirlerdi çünkü okuduğum halde bu davranışlara maruz kalıyorum mesleğim olacak inşallah ama sadece 1 sene çalışacağım kpss derdim var. Ve dediğiniz gibi vuramıyorum yüzlerine gittim konuşmak için yine başlama deyip gönderdi babam sinirlenerek. Doğmak benim suçum değildiher bireye kişisel alan sağlayamayacakları bir konumdayken neden 3 çocuk yapmışlar peki? hiç takılmayın gerekirse sizde bunu yüzlerine vurun, düşünmeden üreyip bedelini çocuklara ödetenlerden nefret ediyorum.
geleceğinize odaklanın siz, bu durum motivasyonunuzu arttırır zaten.. kendi seçimleri sizi doğurmak olmuş leylekler getirmedi ya.. Kim ne ekerse er geç biçiyor sade ce biraz daha sabır...Bilmiyorum gerçekten kalbim sıkışıyor o lafları duydum ya ağlamaktan kendime gelemiyorum. Sevgi nedir bilmiyorum bu evde hiç görmedim ben. Ben eğer okumasaydım beni 18 imde evlendirirlerdi çünkü okuduğum halde bu davranışlara maruz kalıyorum mesleğim olacak inşallah ama sadece 1 sene çalışacağım kpss derdim var. Ve dediğiniz gibi vuramıyorum yüzlerine gittim konuşmak için yine başlama deyip gönderdi babam sinirlenerek. Doğmak benim suçum değildi
Yaşadığınız şehirde üniversite kütüphanesi yada normal kütüphane vardır mutlaka günün büyük kısmında orda gidip çalışın tabiki ev rahatlığında olmaz ama evde de rahat değilsiniz zaten. En azından sabahtan çıkıp 4-5 gibi eve gelseniz o saatten sonra laf duysanız bile odaya kapatırsınız kendinizi duymamaya çalışırsınız konuşulanlarıAilemin bugün benim hakkımda kötü şeyler konuştuklarını duydum. Üç kardeşiz evimiz 2+1. Bir kardeşim yks çalışıyor ben kpss çalışıyorum bir de 7 yaşında kız kardeşim var, ben üniversiteden yeni mezun oldum. Annemler ben ve diğer kardeşime sınav çalışmak için oda verdiler. Bugün balkonda annem sinirli sinirli bir odayı biri aldı diğerini biri aldı defolup gitmiyorlar da evden kaldılar başımıza tarzında laflar etti bende duydum. Ben zaten çok alınganım ve sınav çalışmaktan başka yolum olsa gerçekten yaparım. Ama bize fazlalık gibi davrandıkları sürece benim psikolojim altüst oluyor ve sınava kendimi veremiyorum. Bu zamana kadar üniversiteyi de hep ailemin yanında okudum her zaman yanlarındaydım ama gitmeme de yasak koydular ki hem beni başlarında tutup geri neden benden şikayetçiler ne yapabilirim dayanabilmek için gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi beni hiç özgür bırakmadılar ki başlarında tutup neden şikayet ediyorlar. Bu arada onların da oturması için oturma odası var. Gerçekten aileme yük olmamak için hiç para bile harcamıyorum, üniversiteden kalan krediyi harcıyorum ihtiyaç olunca. Tek verdikleri barınma ve yiyecek. Psikolojik yönden götürdükleri ise daha fazla. Bir aile doğurduğu beslediği çocuğundan neden şikâyetçi olur
ve söyledikleri de şu bir odada yaşayanlar nasıl yaşıyor bir odada nasıl yaşayabilirim mesela onlarla okuyan bir insanım okumasam tamam her şey kabulüm ama şurda ekonomik bağımsızlığımı kazanmama ne kaldı ki bunun için sağlam bi kafayla sınav çalışmam gerekiyor ama mahvediyorlar beniher bireye kişisel alan sağlayamayacakları bir konumdayken neden 3 çocuk yapmışlar peki? hiç takılmayın gerekirse sizde bunu yüzlerine vurun, düşünmeden üreyip bedelini çocuklara ödetenlerden nefret ediyorum.
öğretmenlik için çalışıyorum düzenli bir şekilde çalışsam mümkünKPSS ye hangi alandan çalışıyorsunuz? Atanma ihtimaliniz yüksek mi?
Teşekkürler. Bunu deneyeceğim ama eminim birkaç gitmeden sonra onun için güvensizlik yapacaklardır ve evde çalışmak dururken neden gidiyorsun sürekli oraya diyeceklerdir senelerdir bitmek bilmeyen güvensizlikleri var gerçekten kanser olacağım ben hiçbir şekilde olmuyor yaranamıyorummYaşadığınız şehirde üniversite kütüphanesi yada normal kütüphane vardır mutlaka günün büyük kısmında orda gidip çalışın tabiki ev rahatlığında olmaz ama evde de rahat değilsiniz zaten. En azından sabahtan çıkıp 4-5 gibi eve gelseniz o saatten sonra laf duysanız bile odaya kapatırsınız kendinizi duymamaya çalışırsınız konuşulanları
Her aile maalesef şefkat dolu olmuyor öz anne yada baba bile olsa sevgi ve şefkatten yoksun olabiliyor bunu kabul etmeye çalışın annem babam bana neden sevgi göstermiyor diye kendinizi harap etmeyin bence
Toksik annene de kiAilemin bugün benim hakkımda kötü şeyler konuştuklarını duydum. Üç kardeşiz evimiz 2+1. Bir kardeşim yks çalışıyor ben kpss çalışıyorum bir de 7 yaşında kız kardeşim var, ben üniversiteden yeni mezun oldum. Annemler ben ve diğer kardeşime sınav çalışmak için oda verdiler. Bugün balkonda annem sinirli sinirli bir odayı biri aldı diğerini biri aldı defolup gitmiyorlar da evden kaldılar başımıza tarzında laflar etti bende duydum. Ben zaten çok alınganım ve sınav çalışmaktan başka yolum olsa gerçekten yaparım. Ama bize fazlalık gibi davrandıkları sürece benim psikolojim altüst oluyor ve sınava kendimi veremiyorum. Bu zamana kadar üniversiteyi de hep ailemin yanında okudum her zaman yanlarındaydım ama gitmeme de yasak koydular ki hem beni başlarında tutup geri neden benden şikayetçiler ne yapabilirim dayanabilmek için gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi beni hiç özgür bırakmadılar ki başlarında tutup neden şikayet ediyorlar. Bu arada onların da oturması için oturma odası var. Gerçekten aileme yük olmamak için hiç para bile harcamıyorum, üniversiteden kalan krediyi harcıyorum ihtiyaç olunca. Tek verdikleri barınma ve yiyecek. Psikolojik yönden götürdükleri ise daha fazla. Bir aile doğurduğu beslediği çocuğundan neden şikâyetçi olur
alamamışlar durumları yetmediği için ben yine de onları anlıyorum ama onlar beni anlamadan kırıp döküyorlar her seferindeToksik annene de ki
Madem 3+1 ev alamadın 3 çocuk yapmasaydın de
Böyle bir yorum yapacağınızı tahmin etmiştim.Teşekkürler. Bunu deneyeceğim ama eminim birkaç gitmeden sonra onun için güvensizlik yapacaklardır ve evde çalışmak dururken neden gidiyorsun sürekli oraya diyeceklerdir senelerdir bitmek bilmeyen güvensizlikleri var gerçekten kanser olacağım ben hiçbir şekilde olmuyor yaranamıyorumm
Durumu yoksa 3 çocuk yapmayacakalamamışlar durumları yetmediği için ben yine de onları anlıyorum ama onlar beni anlamadan kırıp döküyorlar her seferinde
Durumu yoksa 3 çocuk yapmayacak
Yapıyorsa da defolup gitmedi demeyecek
Gerekirse balkonda oturacak çalışma odası yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?