Ailem ile sorunlarim

Veysec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
4
0
1
35
merhaba arkadaslar,
Benim ailemle cok büyük sorunlarim var: benim sevgilim ( ben 26 sevgilim 27 yasinda) var istemeye gelcekler beni aileme anlatim yok dogulu dediler yok almanyada kagitsiz dediler simdide uyusturucu satiyor biz seni ona vermeyiz diyorlar sevgilimin öyle is yapmadigindan eminim ne yapmaliyim lütfen yardim edin günlerdir uyamiyorun

doğulu olunca ne oluyor insandan sayılmıyorlar mı?

Konu ilgili bölüme taşındı..

Anladigim kdariyla ailen sevdigine atabildikleri kadar iftira aticaklar :))
Allah yardimcin olsun..

Irk ayrımı yapmalarını bi kenara da, nedne uyuşturucu sattığını düşündüler? Bunu düşündüren nedir ailene?

durduk yere birine uyuşturucu satıyor denmez

ne duymuşlar

ayrıca kağıtsız ise turist pasaportu ile mi gelmiş

kaçak mı

mülteci mi

yoksa "bir kız ile evleneyim de Almanya da kalayım" cılardan mı

Ben arafta kaldim..
Ya ailen bi duyum aldi , senin bilgin yok.
Ya da iftira atiyorlar.. Emin olamadim.

kağıtsız derken vatandaş değil demek istedin heralde. şimdi canım şöyle birşey var. çok dikkatli olmalısın. bence senin ailen, o kişinin seni vatandaşlık hakkı almak için kullanıp sonra atmasından korkuyorlar bence. bunu yapanlar var. doğu ve batı kültürü, evliliklerde bazen sorun olabiliyor. aile içine girmeden bilemiyorsun maalesef. uyuşturucu konusuna gelince, almanyada bunu yapan çok türk olduğunu biliyorum. onlarla gezmesi bile sorun olur.

Eger aileniz uyusturucu v.s muhabbetleri yapiyorsa bi bildikleri vardir , kimse evladinin mutsuzlugunu istemez.... Dogulu muhabbeti degil ama bu meseleyi ciddiye alin derim

Durduk yere niye uyuşturucu satıyor desinler?

Bence bunu bir düşün

Sevgilimin italyada oturumu var fakat ben italyaya gitmek istemedigim icin almanyada kalalim dedim

Kimse bosu bosuna kimseye uyusturucu satiyor demez. Ailenizi dinleyin bence.

Irk din dil bence fark etmez canım.. Karakterli dürüst sadık ve saygılı olsun yeter.
Ama bazen biz büyüklerimizin gördüklerini göremiyoruz.O sebep ile acele etme ...Ailene biraz daha araştıralım diyebilirsin .Bu sebep ile onların şenin daha mantıklı yaklaştığını görerek ılımlı düşünmelerine sebep olabilirsin ..
Bu arada yaşın kaç canım ?Sevdiğin kişi kaç yaşında mesleği işi ne ? Hayata bakış açınız önemli? Senden bir tane daha yok doğru karar vermeye çalış balım ...

Sevgilinin italyada yasiyor,sen almanyada, ben Turkiyede
Bu iste bir adaletsizlik var kendime acidim birden

Sakasi bir yana uyusturucu konusunda ailen hakli olabilir belki arastirmislardir seni uyariyorlar adam ipsiz sapsiz olabilir bence bunu bir dusun canim

Dayanamayıp bende yorum yapacağım.konu açan arkadaş ailesinin söylemini olduğu gibi Yazmış.Bence ailesi şunu demek istiyor;kültür farklılıkları var.örf ve adetler çok farklı olunca Anlaşmazlık,uyum Sağlamak zor olabiliyor.yoksa hepimiz aynı bayrak Altın'da kardeşiz.bunda sıkıntı yok.Bence ailenizi dinleyin.kaderinizse zaten olur.öfkeyle yanlış kararlar vermeyin.evlilik bakarken sanıldığı gibi değildir.iki aileye sorumluluk çok fazladır.iyi karar verilmeli.

siz nerde yasiyorsunuz ki sevgiliniz almanyada oturumsuz yasiyor anlamadim ? Aileniz hakli olabilir pek saglam ayakkabi gibi durmuyor sanki, hani uyusturucu aileniz tarafindan uydurulmus bile olsa evleneceginiz kisinin is ve yerlesim durumu duzenli olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…