• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ile sorunlarim

Ne olursa olsun,Ne derlerse desin sakın ola Aileni ezip geçme.. Elbette suan cahillikle benim mutlulugumu istemiyorlar gibi dusunebilirsin ama asla aksine hicbir anne baba kizinin kotulugunu istemez.. Bunu suan degil ilerde pisman oldugun vakit anlayacaksin canim o yuzden lutfen onlari ezme dinle anla... Vardir bir bildikleri,tecrubeleri.. Eş cok bulursun ama pismanligini bir daha geri getiremezsin. Hem sen onlara karsi cikmadigin vakit. Allah sana daha iyisi ile donus yapacaktir emin ol. Zor isler... Rabbim hakkinda en hayirlisini versin canim.

durduk yere birine uyuşturucu satıyor denmez

ne duymuşlar

ayrıca kağıtsız ise turist pasaportu ile mi gelmiş

kaçak mı

mülteci mi

yoksa "bir kız ile evleneyim de Almanya da kalayım" cılardan mı
Yani haklısın...durduk yere uyuşturucu satıyorlar diye neden iftira atsın ki böyle insanlarda çok var...sırf almanyada kalmak için evlenenler

Benim anlamadığim uyuşturucu işi nerden çıktı. Hangi olay üzerine ailen bu kanıya vardı.

Ne olursa olsun,Ne derlerse desin sakın ola Aileni ezip geçme.. Elbette suan cahillikle benim mutlulugumu istemiyorlar gibi dusunebilirsin ama asla aksine hicbir anne baba kizinin kotulugunu istemez.. Bunu suan degil ilerde pisman oldugun vakit anlayacaksin canim o yuzden lutfen onlari ezme dinle anla... Vardir bir bildikleri,tecrubeleri.. Eş cok bulursun ama pismanligini bir daha geri getiremezsin. Hem sen onlara karsi cikmadigin vakit. Allah sana daha iyisi ile donus yapacaktir emin ol. Zor isler... Rabbim hakkinda en hayirlisini versin canim.
Valla bir kisi dahi uyusturucu ile aynı cümlede ismini geçirdiyse ben kabul etmezdim. Zaten uyuşturucuyu senin yanında kullanmıyorsa açıkça nerden bilicen. Çok çeşitli uyuşturucu madde var. Sigaranin içine koyup içen de var. Allah muhafaza.

Ellerinde kanıt varsa tamam ya da sizin göremediklerinizi görüyor olailirler kimse çocuğunun mutsuzluğunu istemez..Bence ailenizle inatlaşıp her şeyi kabul etmeyin siz de araştırın.Göremediğiniz şeyler varsa görürsünüz

Bende dogulyuyum pardon da dogulu diye kimin gözünu cıkarıyoruz bi dogu batı diye ayırmıslar ayip ayrica söylim dogu insani sadıktır evet romantikligi yoktur ama adam gibi adamdir

Back
X