- 9 Haziran 2014
- 1.815
- 1.117
- 333
- Konu Sahibi bayanpukina
-
İyi yaptın tabi cnm burası dağ başımı belasını arıyor bu herifKendisine özelden mesaj yazdım canım
Diktirme operasyonu yaptır ve onun anasını aglatmayin tek çözüm bu pskopat pesini bırakmıyor kurtulamiyorum flan de işin içinden sıyrıl ben kendimden eminim kanıtları de.ona sikayet gittigi an aileme anlatirsa peki napicam xaten kendim rezil olsam önemli değilde ailem için
Finallerim tamamen bitsin cesaretlenip herseyi goze alicamHocan senin ders durumumla ilgili yazı yazacak. Altına biriyle yatmış diye not düşmeyecek. Hocana gider söylersin
ben bu çocukla çıkıyordum ayrılınca beni zor duruma düşürmek için iftira atıyor diye. Hoca onu böyle bir konuda
konuşturmaz zaten. En çok ben bu kızla yattım der hoca da banane der ayrıntıya falan giremez.
Korkunun sana zararı var.Haklısın korkmakta ama korkarak kurtulamayacaksın daha çok batırmaya çalışak seni ki
elinde daha çok koz olsun.
Bunu cok dusundum ama maliyeti yuksekmis maalesefDiktirme operasyonu yaptır ve onun anasını aglatmayin tek çözüm bu pskopat pesini bırakmıyor kurtulamiyorum flan de işin içinden sıyrıl ben kendimden eminim kanıtları de.
Dikimi mutlaka yaptıir okFinallerim tamamen bitsin cesaretlenip herseyi goze alicam
ben yazacaktım yazdıklarınızı siz benden önce davranmışsınızSen yine sabırlısın ben olsam varya "Çık ulan yukarı adamsan çık şerefsiz" derim.
İstan ederdim vallahi arkadaşlarına söylemesi önemli değilki.
Evinize gelsin sende kendisine tavayla bişeyle vur polis çağır haneye tecavüz den yatsın içerde zırto.
Ayyyy sen yazdıkça ben okudukça içim şişti resmen.
Benim gözüm karadır.
Kızınızın gerçek yüzü de ne demek?
Onu öyle bir döverim kiiiii valşahi de billahi de unutamaz.
Önce bir ev ortamında içeceğine ilaç atarım bayıltırım sonra onu bir güzel soyup kadın iç çamaşırı giydirir makyaj yapıp fotoğraflarını çekerdim.
Sonra da tehditse alsın ona tehdit.
Benim peşimi bırakmazsan eşcinsel olduğunu herkes öğrenir derdim.
Ne bu bee ne sanıyor kendini?
Sende bu kadar korkma randevu evinde mi çalılıyrosun sanki?
Senin onunla yaşadığını herkes yapıyor zaten.Bu kadar fırsat verme bence.
allahin m......... ne psikobat insanlar varya bence ailene her şeyi anlatsöyler çünkü yakın arkadaşlarıma söyledi hepsi bundan nefret ediyor bu yılbası gunduz okula gldi evlenme teklıf ettı arkadaslarım ıkna ettı bu konuda asla zorlamamasına falan düşünün yani ama sevgi bu olamaz tek istediği benim mutsuz olmam ayrılırsam mutlu olacagımı bılıyor sırf bunun için ayrılmıyor
Aşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim
Adama yıldırma politikası yapacaksınKıskanç , şüpheci ,dırdırcı her gün arayıp soracaksın nerdesin kiminlesin bağırıp çaığıracaksın hakaret ediceksin bildiğin ruh hastası olucaksın. hahhahaha anında terk eder ayrıca deli imajı ver yanına giderken sağa sola bak kime baktın kime göz kırptınnn
bence de yaa.
ay gülmekten ölecem yeminle... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?