ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
Canıniza mi susadiniz ? O taktiginiz millet siz zorunda olduğunuzda evlenip daha agirini yasadiginizda sizin yanınızda olmayacak.. Seni tehditlerine boyun egdigin için devam edecek..yapma bunu.. kendini düşün..milleti degil..

ona sikayet gittigi an aileme anlatirsa peki napicam xaten kendim rezil olsam önemli değilde ailem için
Diktirme operasyonu yaptır ve onun anasını aglatmayin tek çözüm bu pskopat pesini bırakmıyor kurtulamiyorum flan de işin içinden sıyrıl ben kendimden eminim kanıtları de.

Finallerim tamamen bitsin cesaretlenip herseyi goze alicam

yarın iş sahıbı olursunuz sizi rezıl etmekle tehdıt eder bence savcılığa verın...

Kredi çekebilir misin veyahut yardım edecek bir kimse bi düşün bu yaz bi işe gir para biriktir mesela

3 ile 5 milyar arası sen bu parayı biriktirebilirsin yaz icine

ben yazacaktım yazdıklarınızı siz benden önce davranmışsınız

kızlar dikim yaptırın demişsiniz de bu adam bu kadar psikopatsa evlendikten sonra da diktirdiğini kocana söyleyeceğim diye tehdit etmesin bi de ?

Bide okudukça sinir oldum şu adamı bi güzel pataklatsan birilerine olmaz mı :)

Tam bir pislik mis gerçekten ayrıl bir An önce ailesinede anlat tehdit ediyor şizofren olmamış şeyler anlatıyor dersin bencede iyi bir yerde diktir ve kime anlatırsa anlatsın ayrıldım istemedim diye yapıyor dersin erkekler genelde ayrılınca olmamış şeyler anlatır iftira atar herkes bilir kimse inanmaz takmazki serefsizi o bu ne der diye hayatını mahvetme inanmazsa ailen doktora gotursun seni zaten diktirmis olursun sorun olmaz diğerlerinin ne dediğide önemli değil

Bu ülkede yaşamaktan gerçekten utanıyorum artık.
Kaç yaşında kız severek isteyerek biriyle birlikte oldu diye hayatı ne hale gelmiş yahu.
Kızı öpüştü diye felç geçiren bir anne ne kadar da kötü bir annedir yahu biraz kızını dinlese kızının yanında dursa destek olsa zaten tüm bunlar yaşanmayacak.
Keşke şu cinsellik konusu bi aşılsa ülkece bİ rahatlasak.
Daha bugün biri yazmış Kocamla birlikte olamadık diye böyle sorunlar daha çok yaşanır insanlar bu kafada oldukça.
Diktir diyenler de bİ alem yahu jinekologlar mal mı arkadaşlar anlamayacak mı operasyon olduğunu.?
Ekşi sözlük hesabı olan biri varsa gitsin orda anlatsın bu şerefsizin adını verin orda linç edilsin.Orda çok okudum böyle vakalar ve lince uğrayan da pısıp kalıyor genelde.

allah yardimciniz olsun diyelim ailenize anlatti bana iftira atiyor deseniz

allahin m......... ne psikobat insanlar varya bence ailene her şeyi anlat

Adama yıldırma politikası yapacaksın Kıskanç , şüpheci ,dırdırcı her gün arayıp soracaksın nerdesin kiminlesin bağırıp çaığıracaksın hakaret ediceksin bildiğin ruh hastası olucaksın. hahhahaha anında terk eder ayrıca deli imajı ver yanına giderken sağa sola bak kime baktın kime göz kırptınnn

Reactions: s u

bence de yaa.

ay gülmekten ölecem yeminle... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…