ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
inanın bazen o noktaya gelıyorum yoldayken acaba dıreksıyonu mu kırsamda olsek ikimizde dediğim bile oluyor, sıkayet ettığımdede anlatacagını soyledığı için ne yapayım bılemez haldeyım

Her kelimeniz de haklısınız ama ben hukuki raconaları bildiğim için bugüne dek hiç sorunla karşılaşmadım
Ve tüm işimi savcılıkta olsun polisle olsun kuzu kuzu hallettim.
Bir Anayasal kanunlar var birde o kanunların raconu var.Bunları bilmek gerek.

inanın bazen o noktaya gelıyorum yoldayken acaba dıreksıyonu mu kırsamda olsek ikimizde dediğim bile oluyor, sıkayet ettığımdede anlatacagını soyledığı için ne yapayım bılemez haldeyım
Şikayet ettiğin de kendi başına gelecekleri bildiği için seni sindiriyor canım prim verme git anlat de kime analtırsan anlat de ters psikoloji uygula bakalım ne yapacak dürzü?

ah ah keşke tm olup hukuk okusaymışımda bu beladan kendi ellerimle kurtulabılseydım

Şikayet ettiğin de kendi başına gelecekleri bildiği için seni sindiriyor canım prim verme git anlat de kime analtırsan anlat de ters psikoloji uygula bakalım ne yapacak dürzü?
bunu geçen yaz yaptim tum arkadaslarima cevreme anlatti aileme anlatacakti ki baristim mechuren annemede emsajlar atmisti kizinizin gercek yuzunu ogrenmek ister misiniz diye

ah ah kurtulmak için tutmadığım oruç etmediğim tövbe dua kalmadı ama ne benden vazgectı nede basına bırsey geldi olan hep bana oluyor

Öldür demedim ALLAH KORUSUN. kendiliginden olsunler.

Keske herkes bilse. Bence ortaokuldan baslayarak genel olan herseyi ogretmeleri gerek. Kanuni haklarini. Hukuk okumaya gerek olmasin. Yani az cok insanlar haklarini bilsinler.

of of bir senedir ailem icin resmen 10 yas yaslandim kendimden sogutmak icin yapmadigim kalmadi kurtulmak icin suan bile asagi gelip evime cikmakla tehtid ediyor

Öldür demedim ALLAH KORUSUN. kendiliginden olsunler.

Keske herkes bilse. Bence ortaokuldan baslayarak genel olan herseyi ogretmeleri gerek. Kanuni haklarini. Hukuk okumaya gerek olmasin. Yani az cok insanlar haklarini bilsinler.
keske caydirici bir ceza olsada sikayetci olup oh kurtuldum diyebilsem

Acilen bir avukatlar görüş cnm bazı durumlarda mahkeme gizli yurutulebiliyor

Sonuç olarak bu kız o raporlarla ne yapabilir anlatın ona.

çok üzüldüm canım durumuna.kendınden tıskındırmeye bak barı belkı şikayet daha cok hırslandırır pislıgı elini avcunu ye ,aşşagıla,sevmedıgını nefret ettıgını migdenı bulandırdıgını fılan söyle ,agzı bozuk konuş..buluşmalara olabıldıgınce bakımsız gıt.. tıksındır kendınden ...iki ucu b.. degnek .gebersın inşAllah..

of of bir senedir ailem icin resmen 10 yas yaslandim kendimden sogutmak icin yapmadigim kalmadi kurtulmak icin suan bile asagi gelip evime cikmakla tehtid ediyor
Sen yine sabırlısın ben olsam varya "Çık ulan yukarı adamsan çık şerefsiz" derim.
İstan ederdim vallahi arkadaşlarına söylemesi önemli değilki.
Evinize gelsin sende kendisine tavayla bişeyle vur polis çağır haneye tecavüz den yatsın içerde zırto.
Ayyyy sen yazdıkça ben okudukça içim şişti resmen.
Benim gözüm karadır.
Kızınızın gerçek yüzü de ne demek?
Onu öyle bir döverim kiiiii valşahi de billahi de unutamaz.
Önce bir ev ortamında içeceğine ilaç atarım bayıltırım sonra onu bir güzel soyup kadın iç çamaşırı giydirir makyaj yapıp fotoğraflarını çekerdim.
Sonra da tehditse alsın ona tehdit.
Benim peşimi bırakmazsan eşcinsel olduğunu herkes öğrenir derdim.
Ne bu bee ne sanıyor kendini?
Sende bu kadar korkma randevu evinde mi çalılıyrosun sanki?
Senin onunla yaşadığını herkes yapıyor zaten.Bu kadar fırsat verme bence.

Boyun eğerek kurtulamazsın.Sen boyun eğdikçe o dozu arttıracak.En sonunda bir yerden patlayacak.

Sonra pişman olacaksın niye bu kadar bekledim çektim diye.Bu herşeyi yapar 3 gün sonra sana tecavüz edip

hamile bırakmaya çalışır. Kimbilir o hasta ruhu ile neler kuruyor? Baban var mı? Öyle kolay değil kapıya

çıkmak. Olan olmuş daha fazla zarar görme neler olacağını bilemezsin.Alır götürür resimlerini çeker aman

dikkat et. O bunu kendine hayat amacı edinmiş. Benim de lisede bir erkek arkadaşım vardı. Aramızda birşey

olmamıştı ama 30 sene evvel erkek arkadaşta yatmak kadar korkutucuydu. Bırakınca kaçırım dedi vazgeçmem dedi

babamı aradı.Babam benle 2 ay konuşmadı. Okula götürdü getirdi. O kapılarda bekledi takip etti.

Sonra olay soğdu bitti gitti. Korkma kararlı ol geçecek şuan da üzülüyorsun olay patlayınca da üzüleceksin.

Ama o üzüntü geçecek.Bötle hergün üzüleceğine bir müddet üzülürsün geçer unutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…