- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
inanın bazen o noktaya gelıyorum yoldayken acaba dıreksıyonu mu kırsamda olsek ikimizde dediğim bile oluyor, sıkayet ettığımdede anlatacagını soyledığı için ne yapayım bılemez haldeyımBak canım zamanı gelince herşey unutulur.Hergün acı çekeceğine bir kere çek.
Önce bir emniyete git ve akıl almak istediğini söyle durumu bir amire anlat ne yapayım diye sor.İçini dökmüş olursun.
Emin ol ki sana mutlaka yardım edeceklerdir. Hatta telefon açıp onu emniyete çağırıp hakkın da suç duyurusu var bir daha bu kıza yaklaşırsan hakkında ileri geri konuşursan senin hakkında savcılıkta tutuklama kararı çıkartılacak diye korkuturlar.Yada sana mutlaka yol gösterirler. Yada adliyeye git bir savcıyla görüş ona durumu olduğu gibi anlat mutlaka sana yol gösterecektir.
Durumları ailenin bilmediğini de anlat.
Burdan kimse sana yardım edemez bence.
Sen kendi kendine yardım edeceksin.
Sakın korkma.
Korkular seni sindirir ezer ve hata üstüne hatalar yaptırır.
Gün gelir beyninde ki BAM telin atmış yanlış şeyler yaparken bulursun sonra da Keşke dersin.
KEŞKE demeden İYİKİ de
Ailem tutucu değil ama annem bu konuda böyle davranıyor o yuzden bılmıyorumO konuda katılar yani. Kimse kızını rezil etmek istemez diye düşünmüştüm
Her kelimeniz de haklısınız ama ben hukuki raconaları bildiğim için bugüne dek hiç sorunla karşılaşmadımBizk. Ulkede hakli isen hep suclu sensindir.tacie ugrarsin yada salfiriya ama biber gazi kullandigin icin suçlu sensindir. Evine bir yabaci girer ama zarar verirsen yine suçlu sensin (cay kahve ikram etmedigin icin herhalde) bu tarz basbelasi adamlarla ugrasirsin ses kayiti yaparsin ama yasal değildir yine suclu sen olursun.
Turkiyede suçlu olmak icin suçsuz olman gerek maalesef. Ulkemi cok severim. Cok milliyetciyimdir ama dogruya dogru.
Keske savcilik birsey yapsa
ah ah kurtulmak için tutmadığım oruç etmediğim tövbe dua kalmadı ama ne benden vazgectı nede basına bırsey geldi olan hep bana oluyorÖlsün böyle insanlar valla bir pislikten temizlenir dunya
Şikayet ettiğin de kendi başına gelecekleri bildiği için seni sindiriyor canım prim verme git anlat de kime analtırsan anlat de ters psikoloji uygula bakalım ne yapacak dürzü?inanın bazen o noktaya gelıyorum yoldayken acaba dıreksıyonu mu kırsamda olsek ikimizde dediğim bile oluyor, sıkayet ettığımdede anlatacagını soyledığı için ne yapayım bılemez haldeyım
ah ah keşke tm olup hukuk okusaymışımda bu beladan kendi ellerimle kurtulabılseydımHer kelimeniz de haklısınız ama ben hukuki raconaları bildiğim için bugüne dek hiç sorunla karşılaşmadım
Ve tüm işimi savcılıkta olsun polisle olsun kuzu kuzu hallettim.
Bir Anayasal kanunlar var birde o kanunların raconu var.Bunları bilmek gerek.
bunu geçen yaz yaptim tum arkadaslarima cevreme anlatti aileme anlatacakti ki baristim mechuren annemede emsajlar atmisti kizinizin gercek yuzunu ogrenmek ister misiniz diyeŞikayet ettiğin de kendi başına gelecekleri bildiği için seni sindiriyor canım prim verme git anlat de kime analtırsan anlat de ters psikoloji uygula bakalım ne yapacak dürzü?
vallahi aynen oyle yaBak gordunmu suçlu bile çıktın.
ah ah kurtulmak için tutmadığım oruç etmediğim tövbe dua kalmadı ama ne benden vazgectı nede basına bırsey geldi olan hep bana oluyor
Keske herkes bilse. Bence ortaokuldan baslayarak genel olan herseyi ogretmeleri gerek. Kanuni haklarini. Hukuk okumaya gerek olmasin. Yani az cok insanlar haklarini bilsinler.Her kelimeniz de haklısınız ama ben hukuki raconaları bildiğim için bugüne dek hiç sorunla karşılaşmadım
of of bir senedir ailem icin resmen 10 yas yaslandim kendimden sogutmak icin yapmadigim kalmadi kurtulmak icin suan bile asagi gelip evime cikmakla tehtid ediyorBir kere bu iş öyle ya da böyle ailene gidecek gibi görünüyor. Sen bunu kabullen ve ona göre gardını al.
Bu dünyanın sonu değil.Ailen illaki üzülür ama evlat o kadar kıymetliki öyle kolay vazgeçilmez.
Şanslısın ailesi duyarsız değil. İş çığrından çıkar savcılık falan işin içine girerse onlar tekrar devreye girer
mutlaka ve daha net çözüm üretirler. Aileni de okulu bırak falan derse hayat amacının kalmayacağını zaten
bir sürü şey yşadığını yaşamanın senin için anlamı kalmayacağını falan anlat. Kendine birşey yapacağını
düşünürler üzerine gelmezler.Etraftakileri de hiç ilgilendirmez. Ayrılınca iftira attı dersin olur biter.
Yazın yap bu işi okul açılana kadar uzaklaş oradan zaman geçer olay soğur unutulur gider.
Ama sakın bu çocukla devam etme.Bu normal değil tedavi görmeli.
keske caydirici bir ceza olsada sikayetci olup oh kurtuldum diyebilsemÖldür demedim ALLAH KORUSUN. kendiliginden olsunler.
Keske herkes bilse. Bence ortaokuldan baslayarak genel olan herseyi ogretmeleri gerek. Kanuni haklarini. Hukuk okumaya gerek olmasin. Yani az cok insanlar haklarini bilsinler.
ailem arkamda olsa yapivam ama onun annesi benimkinden daha cok bana destekŞikayet ettiğin de kendi başına gelecekleri bildiği için seni sindiriyor canım prim verme git anlat de kime analtırsan anlat de ters psikoloji uygula bakalım ne yapacak dürzü?
Keske ama hic sanmiyorum.keske caydirici bir ceza olsada sikayetci olup oh kurtuldum diyebilsem
Sonuç olarak bu kız o raporlarla ne yapabilir anlatın ona.Her kelimeniz de haklısınız ama ben hukuki raconaları bildiğim için bugüne dek hiç sorunla karşılaşmadım
Sen yine sabırlısın ben olsam varya "Çık ulan yukarı adamsan çık şerefsiz" derim.of of bir senedir ailem icin resmen 10 yas yaslandim kendimden sogutmak icin yapmadigim kalmadi kurtulmak icin suan bile asagi gelip evime cikmakla tehtid ediyor
of of bir senedir ailem icin resmen 10 yas yaslandim kendimden sogutmak icin yapmadigim kalmadi kurtulmak icin suan bile asagi gelip evime cikmakla tehtid ediyor
ona sikayet gittigi an aileme anlatirsa peki napicam xaten kendim rezil olsam önemli değilde ailem içinAcilen bir avukatlar görüş cnm bazı durumlarda mahkeme gizli yurutulebiliyor
Kendisine özelden mesaj yazdım canımSonuç olarak bu kız o raporlarla ne yapabilir anlatın ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?