- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
babam hayatta degil maalesef.. kankam var hepsine anlatti hepsi bundan nefret ediyor yaptilar onlarda ellerinden geleni ama nafile isteAnnenimi aradi
Kayis kopmus bu oglanda.hic kankan felan yokmu.
Bunu arasa ben babasiyim kizim herseyi analti biz arkasindayiz seni savciliga sikayet edicez diye korkutsa nasil olir
hayir yok ama opustugumuzu anlatinca bile felc iniyordu kadina sanki bebekmisim gibiKimse üzüntüden ölmüyor merak etme. Annennin ciddi bir rahatsızlığı var mı?
Hayir ya kankan bunu aricK ben basaakin amcasi ya da dayisyim diye tanitcak kdni bize herseyi analti bi kizimizin arkasidnayiz rahatsiz edersen seni sikayet edecez diye korkutsa mesela.herkeisn korktugu bir sey avrdir mutlakababam hayatta degil maalesef.. kankam var hepsine anlatti hepsi bundan nefret ediyor yaptilar onlarda ellerinden geleni ama nafile iste
ya umarim gecer annem keske mantikli dusunse olan olmus ama aciklayamiyorum bile opusmmei yillardir yuzume vuruyor birde bunu bikse neler yapar banaBurada geçmişte bu tür konular çok açıldı cogu insanin basina geliyr demekki..biraz uzun yazacagim umarım okursunuz
Şimdi ben sizin yaşadıklarınızi aynen yasamis biri olarak yazıyorum bunlari.
Benimde bundan hallice gerizekalı bi tane sevgilim vardı. oda böyleydi beni bir yil boyunca tehtit etti biz birlikte falanda olmamıştık üstelik.ama sevgili olduğumuzu söylerim ailene demisti .bende cok korkmustum daha uni.nin basinda idim, küçüktum tecrubesizdim ilk sevgilimdi vs vs işte..
Benim haberim olmadan
telefonumdan babamin nosunu almis bu. bigün gece kavga ettik onu sevmediğimi trilyon kez yine söyledim cok sinirlendi (!) ve o gece babami ozel numaradan aramis ama tabiki konuşamamis. o gün anladimki o işler öyle kolay değilmis!
Simdi sizin babaniz vefat etmiş böyle söylemek doğru değil ama şu durum için konuşursak daha kolay isiniz gercekten. anneler daha kolay affeder inananin. arkaniza annenizi alidiniz mi tamamdir telefonla arayacak ne diyecek sanki anneniz size kizginda olsa onu illaki paylayacak kapatacak. oturup muhabbet edip cok saol yavrum mu diyecek! Anneniz paylayinca emin olun beyfendinin havasi sonecek çünkü artık yalniz olmayacaksiniz. sonra istediniz yere şikayet edin bu salagi korkmayın korktukca üsteliyorlar onu bu kadar cesur yapan sizin korkunuz yasadim kendimdede gördüm. bu hayati yasamak zorunda değilsiniz
Okulu bırakmak asla değilsiniz. Ben simdi yıllar önceye dönüp düşünüyorum da diyorum nasil tehtitler ugruna ona bi saniye dahi katlanmışim iyykk diyorum. . hepsi geçecek inşallah sizinde
kendi ailesi parasini kesti abisi konusmuyor babasi para vermiyor benim ailemden ne kadar korkar inanin bilmiyorum...Hayir ya kankan bunu aricK ben basaakin amcasi ya da dayisyim diye tanitcak kdni bize herseyi analti bi kizimizin arkasidnayiz rahatsiz edersen seni sikayet edecez diye korkutsa mesela.herkeisn korktugu bir sey avrdir mutlaka
bir saat once yaptim bunu ve asagiya gelip cikmakla tehtid etti evime rezillik cikarmayabence ona; sana bi tuzak kurarım bırak beni tehdit etmeyi içerden burnunu bile çıkartamassın de. ki bunuda yapabilirsin. Gerekirse ondan daha fazla çirkinleşip elinden geleni yapacağını tüm iftiraları atacağını söyle. Gerekirse cebine uyuşturucu koy ihbar et, gerekirse şimdi gider polise bana yıllardır tecavüz ediyor ve beni sevgili olmaya zorluyor diye şikayette bulunurumm de ,o seni değil asıl sen onu daha fazla tehdit et.
hayir yok ama opustugumuzu anlatinca bile felc iniyordu kadina sanki bebekmisim gibi
44 yasinda annemFelç falan inmezzz merak etme.Yavaş yavaş söyle.Sen onun bebeğisin hala. O öyle görüyor. Kaç yaşında annen?
bir saat once yaptim bunu ve asagiya gelip cikmakla tehtid etti evime rezillik cikarmaya
44 yasinda annem
bende cocuguna yapilsa onu mahvederim ama annem maalesef beni sadece suclu gorevek birisi korkuyorum evlenmeyip napacaksun demesinden bana..Yaptında ne oldu.Gelince sindin. Çıkıp cama bağırıp çağırsaydın polis çağırsaydın bak bir daha gelebiliyor mu?
Nedir bu kadınların çektiği o ne der bu ne der diye?Çekilir dert mi bu gelip dövesim geldi? Benim kızıma yapılsa
inip üstüne yıkar ortalıoı birbirine katarım. Deli deliyi görünce sopasını saklar.
psikiyatri destegi aldim kendide biliyor ilac kullandim falan ama ona gore kendimi bu hallere sokan benim ben onlar rexil olur uzulur diye gencligimi resmen feda ediyorum ama annem herseyd beni suclu buluyor bu konuyu ogreninced ya beni dover ya eve kapatir hakareti falan bitmez zaten nasil yasadim ben bunu diye of ofDaha genç bir şey olmaz korkma.Elbette çok üzülür ama şu an da üzülüyordur zaten
bende cocuguna yapilsa onu mahvederim ama annem maalesef beni sadece suclu gorevek birisi korkuyorum evlenmeyip napacaksun demesinden bana..
denemeye calisicamCanıma kıyarım de kendine birşeı yapmandan korkarsa susar.Kadın cinayetlerinden birkaç örnek göster böyle mi
olmamı istiyorsun de
Cok mantikli ama elinde foto vs. Varsa sikinti...Yaw yalan söylüyor dersin hem seviştiysen ne olmuş. Oldu bitti. İftira ediyor terk edildiği için dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?