ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
Annenimi aradi
Kayis kopmus bu oglanda.hic kankan felan yokmu.
Bunu arasa ben babasiyim kizim herseyi analti biz arkasindayiz seni savciliga sikayet edicez diye korkutsa nasil olir
babam hayatta degil maalesef.. kankam var hepsine anlatti hepsi bundan nefret ediyor yaptilar onlarda ellerinden geleni ama nafile iste

babam hayatta degil maalesef.. kankam var hepsine anlatti hepsi bundan nefret ediyor yaptilar onlarda ellerinden geleni ama nafile iste
Hayir ya kankan bunu aricK ben basaakin amcasi ya da dayisyim diye tanitcak kdni bize herseyi analti bi kizimizin arkasidnayiz rahatsiz edersen seni sikayet edecez diye korkutsa mesela.herkeisn korktugu bir sey avrdir mutlaka

Burada geçmişte bu tür konular çok açıldı cogu insanin basina geliyr demekki..biraz uzun yazacagim umarım okursunuz

Şimdi ben sizin yaşadıklarınızi aynen yasamis biri olarak yazıyorum bunlari.
Benimde bundan hallice gerizekalı bi tane sevgilim vardı. oda böyleydi beni bir yil boyunca tehtit etti biz birlikte falanda olmamıştık üstelik.ama sevgili olduğumuzu söylerim ailene demisti .bende cok korkmustum daha uni.nin basinda idim, küçüktum tecrubesizdim ilk sevgilimdi vs vs işte..
Benim haberim olmadan
telefonumdan babamin nosunu almis bu. bigün gece kavga ettik onu sevmediğimi trilyon kez yine söyledim cok sinirlendi (!) ve o gece babami ozel numaradan aramis ama tabiki konuşamamis. o gün anladimki o işler öyle kolay değilmis!
Simdi sizin babaniz vefat etmiş böyle söylemek doğru değil ama şu durum için konuşursak daha kolay isiniz gercekten. anneler daha kolay affeder inananin. arkaniza annenizi alidiniz mi tamamdir telefonla arayacak ne diyecek sanki anneniz size kizginda olsa onu illaki paylayacak kapatacak. oturup muhabbet edip cok saol yavrum mu diyecek! Anneniz paylayinca emin olun beyfendinin havasi sonecek çünkü artık yalniz olmayacaksiniz. sonra istediniz yere şikayet edin bu salagi korkmayın korktukca üsteliyorlar onu bu kadar cesur yapan sizin korkunuz yasadim kendimdede gördüm. bu hayati yasamak zorunda değilsiniz
Okulu bırakmak asla değilsiniz. Ben simdi yıllar önceye dönüp düşünüyorum da diyorum nasil tehtitler ugruna ona bi saniye dahi katlanmışim iyykk diyorum. . hepsi geçecek inşallah sizinde

ya umarim gecer annem keske mantikli dusunse olan olmus ama aciklayamiyorum bile opusmmei yillardir yuzume vuruyor birde bunu bikse neler yapar bana

Hayir ya kankan bunu aricK ben basaakin amcasi ya da dayisyim diye tanitcak kdni bize herseyi analti bi kizimizin arkasidnayiz rahatsiz edersen seni sikayet edecez diye korkutsa mesela.herkeisn korktugu bir sey avrdir mutlaka
kendi ailesi parasini kesti abisi konusmuyor babasi para vermiyor benim ailemden ne kadar korkar inanin bilmiyorum...

bence ona; sana bi tuzak kurarım bırak beni tehdit etmeyi içerden burnunu bile çıkartamassın de. ki bunuda yapabilirsin. Gerekirse ondan daha fazla çirkinleşip elinden geleni yapacağını tüm iftiraları atacağını söyle. Gerekirse cebine uyuşturucu koy ihbar et, gerekirse şimdi gider polise bana yıllardır tecavüz ediyor ve beni sevgili olmaya zorluyor diye şikayette bulunurumm de ,o seni değil asıl sen onu daha fazla tehdit et.

bir saat once yaptim bunu ve asagiya gelip cikmakla tehtid etti evime rezillik cikarmaya

bir saat once yaptim bunu ve asagiya gelip cikmakla tehtid etti evime rezillik cikarmaya

Yaptında ne oldu.Gelince sindin. Çıkıp cama bağırıp çağırsaydın polis çağırsaydın bak bir daha gelebiliyor mu?

Nedir bu kadınların çektiği o ne der bu ne der diye?Çekilir dert mi bu gelip dövesim geldi? Benim kızıma yapılsa

inip üstüne yıkar ortalıoı birbirine katarım. Deli deliyi görünce sopasını saklar.

bende cocuguna yapilsa onu mahvederim ama annem maalesef beni sadece suclu gorevek birisi korkuyorum evlenmeyip napacaksun demesinden bana..

Daha genç bir şey olmaz korkma.Elbette çok üzülür ama şu an da üzülüyordur zaten
psikiyatri destegi aldim kendide biliyor ilac kullandim falan ama ona gore kendimi bu hallere sokan benim ben onlar rexil olur uzulur diye gencligimi resmen feda ediyorum ama annem herseyd beni suclu buluyor bu konuyu ogreninced ya beni dover ya eve kapatir hakareti falan bitmez zaten nasil yasadim ben bunu diye of of

bende cocuguna yapilsa onu mahvederim ama annem maalesef beni sadece suclu gorevek birisi korkuyorum evlenmeyip napacaksun demesinden bana..

Canıma kıyarım de kendine birşeı yapmandan korkarsa susar.Kadın cinayetlerinden birkaç örnek göster böyle mi
olmamı istiyorsun de

ah be guzelim çok üzüldüm durumuna.. benzer şeyleri bende yasadim.aynı pislik herif beni aileme söylemekle iş yerimde rezil etmekle tehtid ediyordu ama çok şükür atlattim...

oncelikle o psikopat senin korkundan besleniyor ona korktuğunu belli etme... auan seni tehdit ettiği tek şey ailene söylemek o yüzden üzgünüm ki o kozu elinden almalisin...yani annene senin söylemek gerekiyor... bunu yatigin zaman ortada onun tejtid edeceği bir şey kalmayacak ve seninle işi bitmiş olacak...

annene gelince evet çok kızacak çok sinirlenen belki kizginlikla benim senin gibi kizim yok falNda diyebilcek ama bunu senden duyması ondan duymasindan çok daha iyi inan bana... annenin sınırı gecince de kurtulmak için yardım edecek sana bu pislikten kurtulmak icin.yani çocuk anneni arayıp anlatsa bile cevabını alıp terslenip arkasına baka baka donecek...sakin korkma unutma o senin korkundan besleniyor... seni tehdit ettiği şeyi elinden alırsan geriye birşey kalmaz... seni oyle çok korkutup sindirmiş ki boyle yaptıkça da bakti ki ise yatıyor oda ha bire cesaretlenmis...

Benim de anlamadıgım ailen bu kadar karşı madem açıklayamacak kadar feci bi durum senin için, ne diye yaşadın bunu?
Herkes kendi hayat tarzına göre yaşasın bazı şeyleri sonra kara kara düşünürsün ailem öğrenirse naparım diye.
Bi şekilde anlat ailene.

yorumları okumadım.
evlenmeden önce ilişkiye karşı değilim ama 1 senedir birlikte olmuyorum şu anda 2. sınıftayım dediğine göre ilişki olduğunda üniversite 1. sınıfta ve 18 yaş civarındaydın
bu çoook erken bir dönem, özellikle de öyle ailesi olay çıkaracak, maddi bağımsızlığı olmayan vs. bir kız için. türkiye şartları için (evet memleketimiz bu konuda hastalıklı. batı dünyasında insanlar 15 -16 yaşında birliktelik yaşamaya başlıyor, doğu dünyasında 15-16 yaşında evleniyor..biz varız böyle mal gibi kalmışız ortada hem evleneme hem ilişki yaşayama, çok saçma ama durum da bu..beğendiğimden değil yani ama şartlar böyle)

ben gayet modern bir kadınım ama ben de aileme cinsel hayatımı zinhar anlatamam kaç yaşında olmama rağmen... öldürmezler ama kesinlikle reddederler beni. dahası türkiye gibi bir yerde benim de çocuğum gelse ben daha 18'imde şu adamla yattım dese ben de kabullenemem, umarım hastalık filan kapmamışsındır o manyaktan. sen 1 senedir onunla yatmıyorsun da o ne haltlar ediyor kiminle yatıyor kalkıyor acaba, sendne önce neler yapıyordu acaba haberin var mı?
kıcasacı etmişsin bir halt bundan kolayca kurtulmanın bir çaresi yok mecburen sağlam duracaksın, sinirlerin çelik gibi olmalı bu süreçte. zayıflık göstermemelisin.

okul kısmı tamamen saçmalık okuldakilere netmiş senin ne yaptığından? ben olsam sadece ailemi düşünürüm. ailem kesinlikle böyle bir şeyi kaldıramayacak yapıdaysa -mesela benim ailem öyle. ben olsam inkar politikası güderim. aramızda birşey olmadı sadece öpüştüm, ben evlenmek istemiyorum ayrılmak istiyorum diye yapıyor derim. sinmektense ve korkmaktansa cıngar çıkartan taraf ben olmaya çalışırım. zaten memlekette kimin sesi çok çıkıyorsa o haklı oluyor.

ben yaş ve durum itibariyle ailem isterse reddetsin zaten kendi hayatı olan bir insanım ben sadece onların dünyasından farklı bir dünyada yaşıyorum ve boşuna üzülsünler arada huzursuzluk gerginlik olsun istemiyorum, yaşlı başlı insanlar. Senin içinse daha çok çok küçüksün. Daha ailene ihtiyacın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…