- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
maalesef yok vefat ettı bende babamın vefatından sonra onla hıcbır bırlıktelık yasamadım ama buna regmen psıkopat ayrılmıyor bır turluBoyun eğerek kurtulamazsın.Sen boyun eğdikçe o dozu arttıracak.En sonunda bir yerden patlayacak.
Sonra pişman olacaksın niye bu kadar bekledim çektim diye.Bu herşeyi yapar 3 gün sonra sana tecavüz edip
hamile bırakmaya çalışır. Kimbilir o hasta ruhu ile neler kuruyor? Baban var mı? Öyle kolay değil kapıya
çıkmak. Olan olmuş daha fazla zarar görme neler olacağını bilemezsin.Alır götürür resimlerini çeker aman
dikkat et. O bunu kendine hayat amacı edinmiş. Benim de lisede bir erkek arkadaşım vardı. Aramızda birşey
olmamıştı ama 30 sene evvel erkek arkadaşta yatmak kadar korkutucuydu. Bırakınca kaçırım dedi vazgeçmem dedi
babamı aradı.Babam benle 2 ay konuşmadı. Okula götürdü getirdi. O kapılarda bekledi takip etti.
Sonra olay soğdu bitti gitti. Korkma kararlı ol geçecek şuan da üzülüyorsun olay patlayınca da üzüleceksin.
Ama o üzüntü geçecek.Bötle hergün üzüleceğine bir müddet üzülürsün geçer unutulur
ona sikayet gittigi an aileme anlatirsa peki napicam xaten kendim rezil olsam önemli değilde ailem için
maalesef yok vefat ettı bende babamın vefatından sonra onla hıcbır bırlıktelık yasamadım ama buna regmen psıkopat ayrılmıyor bır turlu
Baban vefatmı etti? Ah canım başın sağolsun.maalesef yok vefat ettı bende babamın vefatından sonra onla hıcbır bırlıktelık yasamadım ama buna regmen psıkopat ayrılmıyor bır turlu
mecburen tamam nolur eve gıt bırsey demiyorum aiiah belanı versin dedim ama gece gece onu oyunun başından kaldırmışım bunu unutmazmış dusunun bundan bıle tehtıd edıyor herkesten gizli acibademde tedavı oluyordum kışın 2 ay okulun bazı gunlerı gıttım devamsızlığımı gorunce acıklamak zorunda kaldım ilaçlarımıda yakalamıştı tedavımede devam edemedim devam etsem doktor ailemi çağırıp açıklayacaktı annem biliyordu psıkıyatrıye gıttıgımı falan ama bu konuyu bılmıyor tabı annmeın olmeyecegını bılsem allah korusun herseyı göze alırım ama küçük kardeşim var onun içinde korkuyorum Anneme bu konu yuzunden bırsey olsa erkek arkadasıma yapacaklarımdan korkuyorum kardeşim ortada kalır fakan of of. okulumuzda göl var bazen ucurumdan göle kendimi atasım gelıyor arkamı donup gidemiyorumfzSen yine sabırlısın ben olsam varya "Çık ulan yukarı adamsan çık şerefsiz" derim.
İstan ederdim vallahi arkadaşlarına söylemesi önemli değilki.
Evinize gelsin sende kendisine tavayla bişeyle vur polis çağır haneye tecavüz den yatsın içerde zırto.
Ayyyy sen yazdıkça ben okudukça içim şişti resmen.
Benim gözüm karadır.
Kızınızın gerçek yüzü de ne demek?
Onu öyle bir döverim kiiiii valşahi de billahi de unutamaz.
Önce bir ev ortamında içeceğine ilaç atarım bayıltırım sonra onu bir güzel soyup kadın iç çamaşırı giydirir makyaj yapıp fotoğraflarını çekerdim.
Sonra da tehditse alsın ona tehdit.
Benim peşimi bırakmazsan eşcinsel olduğunu herkes öğrenir derdim.
Ne bu bee ne sanıyor kendini?
Sende bu kadar korkma randevu evinde mi çalılıyrosun sanki?
Senin onunla yaşadığını herkes yapıyor zaten.Bu kadar fırsat verme bence.
teşekkur ederım erkek kardeşim var ama küçük daha amcam falan hepsi var amcamlardanda korkuyorum dayımlar falan onlarında korkusu var anneme birsey derler falan diyeBaşınız sağolsun
Amcan dayın abin falan yok mu? Annenle sen misin?
allah razı olsun. anneme anne ya beni sevgilim öptü demiştim felç geciriyordu bunu demeye cok çalıştım ama bırsey olur dıye korkuyorum annemede babam gıbı onuda kaybetmıım diyede varsın mutsuz oliim hapis yasayım diyetek kaç senemi verdim. allah bağışlasın bu arada sag salim doğar umarımBaban vefatmı etti? Ah canım başın sağolsun.
Baban olmadığına göre bence işin daha kolay.Çünkü anneler babalara göre daha çabuk affederler.
Bence hiç vakit kaybetme ve annene durumu uygun şekilde anlat HEMEN.
Samimi diyorum hamile olamasam nir dakka düşünmem gelir sana yardım ederdim canım.
öyle yapıyorum mesela geçenlerde 4. yıl donumuydu yemeğe gitmeyelım dedım bın kez baya kavga ettık bende esofmanla evden cıktım bırsuru kavga ettı ertesı gun gene hazırlandım onun zoruyla saçıma fön bile çektirmeyi bırak taramadığım oluyor onla buluşurken sonra instagrama fotograf cekıp atıyor madem bu halle geldin rahatsız olmazsın dıyerekten ya inanın normal değil sevmıyorda psıkopat resmençok üzüldüm canım durumuna.kendınden tıskındırmeye bak barı belkı şikayet daha cok hırslandırır pislıgıelini avcunu ye ,aşşagıla,sevmedıgını nefret ettıgını migdenı bulandırdıgını fılan söyle ,agzı bozuk konuş..buluşmalara olabıldıgınce bakımsız gıt.. tıksındır kendınden ...iki ucu b.. degnek .gebersın inşAllah..
Gercekten zor bir durum ve erkek arkadasinin tedavi almasi şart diye düşünüyorum eğer bu ailene kadar giderse ondan ayrıldığım için bana iftira atiyor pesimi bırakmıyor dersin böyle insanlar başa daha büyük dert olabiliyor sen ona tahammül ettikce o senin tepene cikacaktir senden yüz bulup tekrar beraber olabilirse yapamayacak olsa bile tehdit edecektir ve tekrar söylüyorum bir doktora gorunmezse size cevresine ciddi zararlar verebilecek bi tipAşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim
mecburen tamam nolur eve gıt bırsey demiyorum aiiah belanı versin dedim ama gece gece onu oyunun başından kaldırmışım bunu unutmazmış dusunun bundan bıle tehtıd edıyor herkesten gizli acibademde tedavı oluyordum kışın 2 ay okulun bazı gunlerı gıttım devamsızlığımı gorunce acıklamak zorunda kaldım ilaçlarımıda yakalamıştı tedavımede devam edemedim devam etsem doktor ailemi çağırıp açıklayacaktı annem biliyordu psıkıyatrıye gıttıgımı falan ama bu konuyu bılmıyor tabı annmeın olmeyecegını bılsem allah korusun herseyı göze alırım ama küçük kardeşim var onun içinde korkuyorum Anneme bu konu yuzunden bırsey olsa erkek arkadasıma yapacaklarımdan korkuyorum kardeşim ortada kalır fakan of of. okulumuzda göl var bazen ucurumdan göle kendimi atasım gelıyor arkamı donup gidemiyorumfz
aileside ona defalarca oğlum doktora gıdelım dediler ama dinlemiyor abisi bu yuzden onunla konusmuyormkardeşim değilsin sen benim dediler ama o asla kabul etmıyor hasta olduğunuGercekten zor bir durum ve erkek arkadasinin tedavi almasi şart diye düşünüyorum eğer bu ailene kadar giderse ondan ayrıldığım için bana iftira atiyor pesimi bırakmıyor dersin böyle insanlar başa daha büyük dert olabiliyor sen ona tahammül ettikce o senin tepene cikacaktir senden yüz bulup tekrar beraber olabilirse yapamayacak olsa bile tehdit edecektir ve tekrar söylüyorum bir doktora gorunmezse size cevresine ciddi zararlar verebilecek bi tip
yazın gözterdim amcamınaradı bızı barıstır falan dedı yuzsuz numarasını bulup arkadaslarımın hepsı bılıyor yasadıklarımızı ve anneme kızının gercek yuzunu bılıyormusum yazıp arayıp duruyordu annem hattını degıstı en sonunda yenı nosunuda buldu tabıBide şunu söyliyim havlayan köpek ısırmaz diye bi laf vardır. Sen ondan korktuğun için daha çok ustune gelir korkmadigini göster ona
bende kararsızdım sabretsemmı dıye zaten buyuk ıhtımalde başka carem yok gıbıBu adam psikopat.bununla zitlassan sana zarar verebilir. Ya sikayet et ya da okul bitene kadar yaw he he modunda dur okul bitince meslegini eline alinca k.cina tekmeyi bas.birine bsiey analtirsada iftira atiyor ulasamadigi cigere mundar diyo dersin
Annenimi aradiyazın gözterdim amcamınaradı bızı barıstır falan dedı yuzsuz numarasını bulup arkadaslarımın hepsı bılıyor yasadıklarımızı ve anneme kızının gercek yuzunu bılıyormusum yazıp arayıp duruyordu annem hattını degıstı en sonunda yenı nosunuda buldu tabı
okula beni o goturup getiriyor maakesef ama bu senelik okulum bitti nerdeyse annemde ankatilacak biri degil iste defelarca denedimTatlım önce Allah yardımcın olsun ama kusura bakma da elin herifinden korkma. Bence kesinlikle annene anlat. Onlar duyduktan sonra inkar etmektense senin önceden anne bak benim sevgilim vardı bitek opustum koklastim azcık tabi uygun bir dille derseniz ve işte ben ayrılmak istiyorum ailine böyle böyle derim diyor dersen daha sağlıklı olur bence. Tek başına bu şekilde başa cikamazsin hasta olursun resmen canım benim. Aile böyle kötü zamanlar içindir kimse ne yaparsa yapsın evladını bırakmaz belki kızar bağırır çağırır ama senin için ellerinden geleni yaparlar. Önce git annene anlat bence daha sonra o babana anlatmak ister mi yada ailesiyle görüşelim mi der bilemiyorum ama tek başına böyle manyak adamla başa cikamazsin. Döver de yani zarar da verir çok dikkat et kendine. Abin falan varsa onunla git okula temkinli davran ve korkma sakin. Ama dedigim gibi insan evladı için herşeyi yapar biraz kızar eder ama olsun. Umarım kurtulursun derdinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?