Esımın ailesı yok benım sadece annem var evlenmeye karar verdık sanırım cebımızde sadece 100 lira vardı eaomın evı var satabılırım dedı dugun ucın asla ızın vermedım ewlenmeden 1 ay once kredı cektık herseyımızı aldık sadece nıkah ıstedım kınada yapmadım borcum bıttı gıttı kendı an emde dahıl olmak uzere kımseden bıse beklemedım ve cok daha huzurlu oldu
Ohoo kredi cekemeyecek durumda olan bi aile bunlar komple bataktalar.doğru dedikleriniz. büyük bi aşk yaşadığımızı düşünmüyorum ama çok seviyoruz karşılıklı. ailelere ve maddiyata takıldık aşabilecekmiyiz bilmiyorum. aslında şu koşullarda gayet de evlenebiliriz ikimiz. kendiside demişti evlenirsek alacağı beklememiz daha kolay olur ayrıyız diye zorlanıyoruz demişti. şimdi böyle yapıyo.
kredide çekemiyomuş ailesi zaten kredi borçları varmış. nişanlım demiştiki, borç harç bulup evlendirmek zorundalar yoksa basarım nikahı sana onlardaa oğullarını evlendiremiyo diye rezil olurlar demişti. nasıl ikna ettiler bilmiyorum
Anam. Umarım alabilirler300-400 binlerden bahsediliyo
Artik acilabiliyormus birebir copy olmadigi surece aciliyormus .kurallar degismis artik baska bir uyenin konusunda kiyim oldu aciklama yaptilar acilabilirmis3. Kez aynı konuyu açıyorsunuz.Mune Herkes diyeceğini dedi zaten farklı ne bekliyorsunuz anlamadım.
Hadi ya kötü olmuş gibi sanki. Aynı konuyu tekrar tekrar okumak sıkıcı ve vakit kaybı. Başlık bile aynı neredeyse.Artik acilabiliyormus birebir copy olmadigi surece aciliyormus .kurallar degismis artik baska bir uyenin konusunda kiyim oldu aciklama yaptilar acilabilirmis
Adam oğlunu tanıyor çünkü. Aynı konuyu geçen günlerde farklı başlıkla açmıştı. KP adayı, suan kendilerinin zor gecindigini yarın öbür gün evlendiklerinde başları sıkıştıgında onlara yardım edemeyeceğini vs vs falan belirtmis.Nişanlınızda ev geçindirecek hal göremiyorum. Yaşıda var diyorsunuz. Millet sıfır aile desteği ile herseyi kendisi yaparak, borcla evlenıyor, borcunuda ödüyor evide geçindiriyorlar öyle veya böyle? Kusura bakmada ilk dara düştüğünde mutsuz oluncaksa sizin iş yaş, hayat bu belli olmaz.
Tabiki ailelerin destek olması taraftarıyım ama aile olmadan adım atamayan tiplerden hayır gelmez bana göre. Ailesı bırlıkte oturalım dıyecegıne bu sene evlenın kıraya geçin sonra ev alırız nıye diyemıyor? Kirada da mı geçincek durumunuz yok? Butun bu ertelemeler neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?