Ailem nişanı atacak. Haksızlar mı?

doğru dedikleriniz. büyük bi aşk yaşadığımızı düşünmüyorum ama çok seviyoruz karşılıklı. ailelere ve maddiyata takıldık aşabilecekmiyiz bilmiyorum. aslında şu koşullarda gayet de evlenebiliriz ikimiz. kendiside demişti evlenirsek alacağı beklememiz daha kolay olur ayrıyız diye zorlanıyoruz demişti. şimdi böyle yapıyo.

kredide çekemiyomuş ailesi zaten kredi borçları varmış. nişanlım demiştiki, borç harç bulup evlendirmek zorundalar yoksa basarım nikahı sana onlardaa oğullarını evlendiremiyo diye rezil olurlar demişti. nasıl ikna ettiler bilmiyorum

nişanlım geri döndü, barıştık şimdi oluruna sokmaya çalışıyoruz, girmiyo

Eşini oğluna emanet etmek istiyor dua edin eşinizde sizi bu kadar düşünsün babasına çeksin

Ailesinin bir sey yapmasini beklemeyin. Evlenmeyi goze alan yetiskin insanlarsiniz. Uygun fiyatli zaruri esyalari alirsiniz. Bu kadar surede bunlarin ucretini cikarirdiniz zaten.
Bayramda kiyafet yollamislar niye tesekkur yerine laf ediyorsunuz anlamadim.

Valla bu gidisle daha cok başlık açarsın gibi ...

Hadi birsekilde evlendiniz yine kv kp eş anne baba devam edip gider sorunlarin...

Yol yakinken kararli olup bitirmeniz en mantiklisi gibi geliyor...

Çünkü önceden de o kadar size akil verildi istişare yaptınız gidip barıştınız simdi de birsey duzelmeyecek... yine de o tarihe kadar bekleyin ve net olarak son kararinizi alin.
Oyuncak mi bu.

yok laf etmiyorum çevrem laf etti ama ben sorun etmedim

Ayyy sevsinler.. hem oğullarını evlendirecek 3 kuruşu senelerdir kenara koyamamışlar, hem de hallerine durup bakmadan düğün salonu beğenmiyorlar! Yıllardır düşünmemişler, 1.5 senedir çaresine bakmamışlar seneye piyango çıkacak herhalde Aileniz haklı, böyle insanlara hiç bulaşmayın, 2 sokak ötesinden dolaşıp geçin. Sırf nikahı kabul etseniz bile sonraki hayatınız hep birseylerden mahrum, hep eksik, hep verilen sözlerin tutulmasını boşa bekleyerek geçecek. Buna razı misiniz? Nişanlınızla mutlu olacağınıza eminseniz aileleri ikna etmenin yolunu nasilsa bulursunuz birlikte...

Siz bu sene yapin düğünü onlara da deyin ki oğluna mal vermeye niyeti olan evlenince de verir yani seneye gelirde verirlerse ev alınır borç kapanır. Ama ben olsam beklemezdim sevdiğime kavusurdum gerekirse bende calisirdim siz galiba çalışmıyorsunuz o zaman elde olanla idre ederdim

oğlumuz yedi diyolar. varmış birikimleri. aynen şu an napıp edip evlensek bile büyük sorunlar yaşayabiliriz

Bazı tipler hicbiseyi beğenmez yapılana engel olur hep daha iyisini vaat eder sonra kendisi hiç yapmaz insAllah öyle birilerı degillerdir

çalışıyorum nişanlımda çalışıyo sıkıntı çeksekde evlenebiliriz. takılarıda veririm borçlarıda kaparız. herşeyn uygununu alırız bunlar benim için hiç önemli değil. nişanlımda böyle düşünüyodu şimdi gözünü korkuttu ailesi. nişanı atıncada tekrar geldi ben seni kaybedemem dedi. bana kalsa bende kavuşacağım ama iş nişanlımda bitiyo sanrm

InsAllah ailesinin amacı uzatıp sizi bezdirip ayırmak değildir. Öyle olsa kabul ederler nisan atmayı demeyin ogullariyla kötü olmamak için sizı suçlu göstermek isterler ama belki de gerçekten herşey tam olsun oglumza yakışan olsun istemiş olabilirler bilemiyorum ki

Yani daha evlenmeden bu kadar sorumsuz birisi olduğunu biliyorsun nişanlinin 1.5 yildir adam akilli para bile biriktirmedi bu bir sorumluluktur. Evi gectin anladigim kadariyla dugun icin esyalar icin de para yok. Eee evlendikten sonra nolcak? Ciddi ciddi bunlari nasil sorun etmiyorsunuz anlam veremiyorum ben mi cok takıntılıym ya. Sorumluluk duygusuna sahip olmayan bir insan ilerde sizi daha da zor durumda birakmayacak mi. Rahata alismis diyorsun bu yaştan sonra nasil degisecek ki. Iyice dusun baska sorunlarini genel olarak gormeye calisman ileride pisman olmaman icin gerekli.

Esımın ailesı yok benım sadece annem var evlenmeye karar verdık sanırım cebımızde sadece 100 lira vardı eaomın evı var satabılırım dedı dugun ucın asla ızın vermedım ewlenmeden 1 ay once kredı cektık herseyımızı aldık sadece nıkah ıstedım kınada yapmadım borcum bıttı gıttı kendı an emde dahıl olmak uzere kımseden bıse beklemedım ve cok daha huzurlu oldu

nişanı attık ama kızımızı seviyoduk biz dediler takıları almadılar. evlerini barklarını kuralım dediler

düşünmüyo değilim çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…