Ailem ve Erkek arkadaşım arasında kaldım.

Aslında çoğu kez gerçekleri görebiliyoruz ama gözardi ediyoruz.Sen mutlu olacağına gerçekten eminsen gözardı ettiğim bisey yok diyorsan kalbinin sesini dinle ozaman derim

Böyle durumlarda çoğunlukla aileler hakli cikiyor cunku senin göremediklerini onlar görebiliyor. Tabi istisnalar da yok degil. En iyi karari sen vereceksin. Ailenin soylediklerini iyice dusun kestirip atma.

bende aynı şeyleri yaşadım zamanında ailem birlikte olduğum çocuğu istemiyor kültür farkı olacağından bahsediyordu. ama ben yok dedim bişey olmaz dedim ve ailemi dinlemedim nişanlandık ve ailem hiç bir şekilde karşı çıkmadı kararıma saygı duydular. Ama inanırmısın o nişanlılık süresince onun ailesine girip çıktıkça bambaşka bir yaşamlarımız olduğunu anladım. Benim normal baktığım şeylere onlar anormal bakıyorlar her açıdan görüş ve düşünce farklılığı vardı ben bunları da sineye çektim. Zamanla evlilik aşamasına geldikçe gerçekler daha çok ortaya çıktı ve ben mantığımı kullandım ayrıldım. Evet özledim çok üzüldüm ama oluru yoktu emin ol aşk bir süre sonra geçiyor ve mantık işlemeye başlıyor. Ben şuan evliyim ve bir çocuğum var iyiki ayrılmışım diyorum. ben seni kötü yönde etkilemek istemiyorum. ama inan aileler çoğu zaman doğruları görüyorlar.

Vallahi düşünmekten helak oldum. Onu seviyorum. O kadar iyi bir insan ki, bazen tamam diyorum bu benim eşim olur. Bazen de diyorum ki yok mantıgıma ters. Hani ben avukatım, o öğretim görevlisi. İkimiz de aklı basında insanlarız aslında. Ama o ailenin icinden cıkıp yükselmiş. Şimdi biz bunu yenebilir miyiz acaba, yoksa hep problem mi olur. Hep konusuyorız bunlaeı zaten. Cok kafam karıstı iyice, 2 bucuk yıldır da beraberiz

bak herşey para değil bunu bende biliyorum ailemin durumu çok iyi olmasına ramen hep durumu kötü insanları sevmişimdir:) ama inan şimdi bile diyorum ki keşke biraz maddiyata baksaydım hele ki çocuk olunca hadi bunu da bi şekilde aşarsınız. bence şöyle yap nişan filan olmadna yavaş yavaş ailesiyle tanışsan bir baksan nasıllar hakkaten sana çok terslermi belki de korktuğun gibi olmayacak

Anlamadim ben siz ikiniz de almanya'da mi yasiyorsunuz? Oyleyse evlenince koye felan gelin gidecek degilsiniz ya ancak bir tatillerde gidersiniz. Almanya'da yasayan adamla ne tur bir kultur farkiniz olabilir ki?

kültür farkı çok büyük sorun. ancak içine girersen anlarsın. ailen öyle dediyse vardır birşey.

Anlamadim ben siz ikiniz de almanya'da mi yasiyorsunuz? Oyleyse evlenince koye felan gelin gidecek degilsiniz ya ancak bir tatillerde gidersiniz. Almanya'da yasayan adamla ne tur bir kultur farkiniz olabilir ki?
Yok ben İstanbul'da yasiyorum. O Almanya'da. Doktora tezini yazıyor, o yüzden orada. İste Türkiye'ye dönünce de sorun olur mu diyorum. Zaten, ailesi dısında hicbir sorun yok

Evet haklısınız sanırım. Onların köyüne gidip görmem gerekiyor. Neyi kaldırabilirim neyi kaldıramam. Maddiyat acısından bizim sıkıntımız yok ama ilerde tabi ailesine yardım vs durumu sıkıntı olabilir. Cünkü onlarda bir seyi aile degil, evlat yapıyor

senin için hayırlısı neyse o olsun canım. ailesini tanımanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…