- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 63
- 35
- Konu Sahibi visnelipastam
-
Vallahi çok haklısın,
Bencil diye abilerine denir yani ,
Benimde kaldı işte canım unutamıyorum yaptıklarınıIyiymis valla..kimseye degilde anneme babama coooooookkk gonul koyardim..sonucda abilerine geliinn buraya, sira kardesinizde diyecek olan onlar size dedikleri gibi..
valla ben cok kindarim, õmur boyu icimde yara kalir bu..
Evet bide boyle bi durum var, bi kurt oluyor ruhunu kemiren affetmeyince..ruhunu ysvas yavas kemiriyor tuketiyor..Ailenin sana takacağı bileziği kredi çekip alman ilginç olmuş. Valla canım ne diyeyim? Düşündükçe bileylenirsin ve ailene düşman olursun. Bence affet. Onlar için değil, kendin için affet. Çünkü affetmediğin her insan sana bir yük.
affediyorum kinci değilim ama unutamıyorum oğlumu başkasına bırakıp işe giderken hergün aklıma geliyor bunlarOlan olmuş artık, geçmişi değiştiremezsin, düşünüp moralini bozma, affet unut gitsin.
sadece utandım biliyormusun ailemin bana düğünde hiçbirşey takmamasından gittim ellerine verdim alın bunu takın diyeAilenin sana takacağı bileziği kredi çekip alman ilginç olmuş. Valla canım ne diyeyim? Düşündükçe bileylenirsin ve ailene düşman olursun. Bence affet. Onlar için değil, kendin için affet. Çünkü affetmediğin her insan sana bir yük.
konuşmaya çalıştım onlarlada ama onlarda çocuklarıya beni haklı göremiyorlarrr maleseffff .....Iyiymis valla..kimseye degilde anneme babama coooooookkk gonul koyardim..sonucda abilerine geliinn buraya, sira kardesinizde diyecek olan onlar size dedikleri gibi..
valla ben cok kindarim, õmur boyu icimde yara kalir bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?