Ailemden farkliyim

evet benim yaşımda iki çocuklular var o zaman onlar da yapmasın evlenip beklesinler

ama sanırım kast edilmek istenen hazır olup olmamaktı, kızlarda evlenince bir ayy ben çok seviliyorum hemen kocama hediyesini teslim edeyim mantığı oluyor ya

sonra o hediye çöpe gidiveriyor mu sana

ama ühühü ilkim ama

dipnot: tam bu başlıktan çıkınca benimtuzumkuru diye bir nick gördüm...

Son düzenleme:

tuzu kuru

ay benim hiç aklıma gelmemişti bu

sevişmeye hazır olunamayacak yaş, evlenmeye hic uygun olmaz diye dusunuyorum... hele bir de anne olabilmek...
dolayısıyla kisiden kisiye degisen bir durum bu.

evet, o "hediye" nasıl bir tabirdir ya... bir insanın hayatındaki ilki olmak istemek baska konuyu zara getirip kendini asagılar gibi konusmak baska. bu yakınlaşmanın ilkin de sınırı yok ki, kimisi cinsel birlesmeyi kimisi de el ele tutusmayi sınır olarak belirler.

konu sahibi fake ya da gercek farketmez, dalga gecmiyor sonucta.
umarım hayatta -hangi konuda ve aşamada olursa olsun- kendi cizgileri olan birisi olarak devam eder.

not: nota güldüm de yorum yaparsam fena dagıtmış olacagım sonra

Akşam,akşam iyi güldürdün beni hiç bir dizi bu kadar beni güldürmedi

bence biz toplum olarak biraz ters düşünüyoruz sevişmek için güven gerekir ama evlenmek için sevişmenin gerektirdiği güvenin 1000 katı gerekir biz tam tersi düşünüyoruz. Burda görüyorum ama beni ailesiyle tanıştırdı, ama evlenme teklif etti dedi mi bitti, güven tablosu %100 oluyor. Oysa ki evliliğe güvenmek, sevişmeye güvenmekten çok çok daha zor çok daha temkinli olmak lazım.

Neden evlilik kararı pat diye alınırken cinsellik kararı bu kadar zor veriliyor anlamıyorum

evli bir bayanın serzenişlerini dinlediniz

kendini yeterince hazır hissetsen böyle bir konu açmaya gerek duymazdın.
toplumsal normlar bizi yönlendiriyor, ataerkil toplumdan geliyoruz. ve sadece öpüşmek bile bir kadını karalama nedeni olabiliyor kimi zaman.
nasıl mutlu oluyorsan elbette öyle yapmalısın ama ilerde bunun sana getireceği zorluklarında farkında olmalısın. bilirsin ki böyle bir ülkede kadın olmak bile yeterince zor. ailen seni reddedebilir, bir adama aşık olursun seni istemeyebilir vs vs. elbette bunlar yanlış şeyler bir ailenin, aşkın ölçütü elbette bakirelik değil ama hayat şartları malesef bizi buna zorluyor.
birçok şeyi göze aldıysan elbette hepimiz sana saygı duyarız.

Son düzenleme:

katılıyorum!
bi kere ten uyumu diye birşey var, evliligin bir ayagı da cinsellik olduguna gore...
bunu bilmeden veya öngörüyle evlenenlere tabi ki birsey demiyorum, herkesin kendi tercihi.
kadınlar evlenmekten korkmuyorlar SEVişmekten korktukları kadar... cunku kucuklukten beri birinin dogrulandıgı digerinin ise korkutularak kötülendigi ögütlerle yetistiriliyoruz. sonra evlenince gel de vajinismus olma, bundan dogal birsey yok.

Bir kere hayatını aynı evi paylaştığın adamın ne olduğunu bilmek bir zardan daha önemli
Görüşlerimiz ne kadar benziyormuş

Ya ne kadar saygisizca cevaplar vermissiniz ya.Sevgilisiyle cinselligi yasayan herkes pisman olucak diye bir kaidr yok 10 u yapiyorsa 3 u pisman oluyors ve bu da onlarin cahilliklerinden ve sirf sevgililero istedi diye yapmalarondan kaynaklaniyor.Cidden isteyip cidden sevdigi adamla bunu yasagan ayrildada baskasiyla evlense de pisman olmaz.Biz yillarca saklanmasi gereken hediye paketleri degiliz.Bir erkek de eger sizi seviyorsa ve yeterli olgjnluktaysa gecmisinizle degil geleceginizle ilgilenir.hele din kpnusuna hic girmemelisiniz herkeain inanci farkli cunku.

Bir kere hayatını aynı evi paylaştığın adamın ne olduğunu bilmek bir zardan daha önemli
Görüşlerimiz ne kadar benziyormuş

Ah-ha benimkiler bulusmus...
Fikrinize, kafa yapiniza, akilliliginiza saglik...
Birebir katiliyorum...
Tek kelime eklersem kalabalik ederim...

Ya senin sitede tek bir mesajın var. O da bu açtığın bu konu. Ortaya bir şey atıp gitmişsin. İnandırıcı gelmedi bana açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…