- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
katılıyorum! hatta adını hatırlamıyorum bir üye sizin yaşınızda "anne" olanlar var yazmıstı.
evlenince cocuk dogur iyi guzel; sevişince kücüksün...
herkesin neye hazır olup olmadıgı tek degiskenli birşey degil ki.
gerci konu sahibi yanıt yazmadıgı icin egitim vs onun hayatındaki önceliklerin ne oldugunu bilmiyoruz, dolayısıyla farklı ihtimallere gore yorumlar katlanarak artıyor.
ben de yeni ogrendim
kusura bakmayın gec gordum, arkadaslar saolsunlar yazmıs size de.
cok mu ayıp olur bilmiyorum ama ogrendikten sonra "tuzu kuru" deyimi burdan mı geliyor diye dusundum :26:
neyse konuyu dagıtmadan kacayım ben
Şimdi o hazırım kime ne be benim bedenim beni ilgilendirir, namus iki bacak arasında değildir,
istiyorum, seviyorum, ona güveniyorum benden vazgeçmez asla diye kendini yırtıp paralayan, ailesini
ezen ve malın teki ile ( tabi o zamanlar ondan iyisi yok) bu haltı yiyen sonra da 'ühüüüüüü lütfen yargılamayın ühüüüüü
intihar etcemmmm ühüüüüü anlayın beni ühüüüüü pişmanım nefes alamıyorum ona çok güvendim
bekaretimi aldı ve beni terk etti her şeyimi kaybettimmmm ühühüühühühühüü' cülerin konularını tek tek bulur
buraya eklerdim ama o kadar çoklar ki üşendim
Bekaret değil hatta bekret
bekret diyince benim aklıma leblebi geliyorbu nasıl bir çağrışımdır, bu nasıl bir bilinçaltıdır? sorarım size sevgili halkım?
leblebi de ne alaka ki
biri konu açmıştı ben de ordan şeettim
evet benim yaşımda iki çocuklular var o zaman onlar da yapmasın evlenip beklesinler
ama sanırım kast edilmek istenen hazır olup olmamaktı, kızlarda evlenince bir ayy ben çok seviliyorum hemen kocama hediyesini teslim edeyim mantığı oluyor ya
sonra o hediye çöpe gidiveriyor mu sana
ama ühühü ilkim ama
dipnot: tam bu başlıktan çıkınca benimtuzumkuru diye bir nick gördüm...
Şimdi o hazırım kime ne be benim bedenim beni ilgilendirir, namus iki bacak arasında değildir,
istiyorum, seviyorum, ona güveniyorum benden vazgeçmez asla diye kendini yırtıp paralayan, ailesini
ezen ve malın teki ile ( tabi o zamanlar ondan iyisi yok) bu haltı yiyen sonra da 'ühüüüüüü lütfen yargılamayın ühüüüüü
intihar etcemmmm ühüüüüü anlayın beni ühüüüüü pişmanım nefes alamıyorum ona çok güvendim
bekaretimi aldı ve beni terk etti her şeyimi kaybettimmmm ühühüühühühühüü' cülerin konularını tek tek bulur
buraya eklerdim ama o kadar çoklar ki üşendim
sevişmeye hazır olunamayacak yaş, evlenmeye hic uygun olmaz diye dusunuyorum... hele bir de anne olabilmek...
dolayısıyla kisiden kisiye degisen bir durum bu.
evet, o "hediye" nasıl bir tabirdir ya... bir insanın hayatındaki ilki olmak istemek baska konuyu zara getirip kendini asagılar gibi konusmak baska. bu yakınlaşmanın ilkin de sınırı yok ki, kimisi cinsel birlesmeyi kimisi de el ele tutusmayi sınır olarak belirler.
konu sahibi fake ya da gercek farketmez, dalga gecmiyor sonucta.
umarım hayatta -hangi konuda ve aşamada olursa olsun- kendi cizgileri olan birisi olarak devam eder.
not:nota güldüm de yorum yaparsam fena dagıtmış olacagım sonra
bence biz toplum olarak biraz ters düşünüyoruz sevişmek için güven gerekir ama evlenmek için sevişmenin gerektirdiği güvenin 1000 katı gerekir biz tam tersi düşünüyoruz. Burda görüyorum ama beni ailesiyle tanıştırdı, ama evlenme teklif etti dedi mi bitti, güven tablosu %100 oluyor. Oysa ki evliliğe güvenmek, sevişmeye güvenmekten çok çok daha zor çok daha temkinli olmak lazım.
Neden evlilik kararı pat diye alınırken cinsellik kararı bu kadar zor veriliyor anlamıyorum
evli bir bayanın serzenişlerini dinlediniz
katılıyorum!
bi kere ten uyumu diye birşey var, evliligin bir ayagı da cinsellik olduguna gore...
bunu bilmeden veya öngörüyle evlenenlere tabi ki birsey demiyorum, herkesin kendi tercihi.
kadınlar evlenmekten korkmuyorlar SEVişmekten korktukları kadar... cunku kucuklukten beri birinin dogrulandıgı digerinin ise korkutularak kötülendigi ögütlerle yetistiriliyoruz. sonra evlenince gel de vajinismus olma, bundan dogal birsey yok.
Akşam,akşam iyi güldürdün beni hiç bir dizi bu kadar beni güldürmedi
katılıyorum!
bi kere ten uyumu diye birşey var, evliligin bir ayagı da cinsellik olduguna gore...
bunu bilmeden veya öngörüyle evlenenlere tabi ki birsey demiyorum, herkesin kendi tercihi.
kadınlar evlenmekten korkmuyorlar SEVişmekten korktukları kadar... cunku kucuklukten beri birinin dogrulandıgı digerinin ise korkutularak kötülendigi ögütlerle yetistiriliyoruz. sonra evlenince gel de vajinismus olma, bundan dogal birsey yok.
Bir kere hayatını aynı evi paylaştığın adamın ne olduğunu bilmek bir zardan daha önemli
Görüşlerimiz ne kadar benziyormuş
Ah-ha benimkiler bulusmus...
Fikrinize, kafa yapiniza, akilliliginiza saglik...
Birebir katiliyorum...
Tek kelime eklersem kalabalik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?