Ailemden farkliyim

Çok güzel anlatmışsın katılıyorumm

sevisgenlik surecine girmissin
rahatlaman lazim anlasildi yalniz sonradan
yasayacagin pismanligi icine sigara gibi cekmek istemiyorsan
biraz sabret bu surec gecici,normale donersin

hahahahaha yorum çok iyiymiş

ay yazınızı okurken gözlerim dolu dolu oldu,baba aşığı bir genç kız olarak dediklerinizin noktasına kadar katılıyorum..

Son düzenleme:

25 yaşını bitirmiş birisi olarak ben de 21 yaşında kendimi olgun zannederdim, ne zamanki 24ü devirdim işte o zaman büyüdüm.

21 yaş, bütün hayatını etkileyebilecek ciddi seçimler yapmak için uygun bir yaş değil önce bunu bil. Cinselliğe hazır olunmaz ayrıca, insan yaradılışı gereği ergenliğe girdiğinden itibaren cinsel dürtüleri başlar, cinselliği istemek ona hazır olmak manasına gelmez.

Ve erkekler, ah bu kız kendi seçimlerini yapabilecek yaşta olgunlukta biri diye düşünmez, elimin kiri der geçer malesefki toplumumuz da tecavüzde bile kadını suçlar erkeği değil. Bu yüzden erkekler gönlünü hoş tutanı sever, ama iş ciddi tercihlere gelince olgun molgun bilmez dokunulmamış kız ister. Ona göre aklını en başından başına topla, pişman olacağın şeyler yapma.

canim sen de gelmissin 21 yasina kendi kararlarini kendin verecek yastasin. buradakiler hadi yap dese elinde tuzla sevgiline mi kosacaksin?

ya da yapma diyenler cogunlukta olsa surtune surtune takilmaya devam mi edeceksin?

katılıyorum! boyle birseye kamuoyu yoklaması yapar gibi bakılmaması gerekiyor...

fakat merakımı mazur görün, tuz?

çok iyi düşünmelisin ilrde pişman olabiliceğin bişeyin peşindesin
hele de Türkiye'de yaşıyorsan bide bu yaptığın duyulursa dünyayı sana dar ederler haberin olsun

ay yazınızı okurken gözlerim dolu dolu oldu,baba aşığı bir genç kız olarak dediklerinizin noktasına kadar katılıyorum..

Ben de baba asigiyim. Evet onun yuzunden cok cektim ama yine de deli olurum babama

katılıyorum! boyle birseye kamuoyu yoklaması yapar gibi bakılmaması gerekiyor...

fakat merakımı mazur görün, tuz?
Canim o laf aslinda argo bir laf . Arkadas sonunu soylemis sadece. Merak ettiysen başını soyleyim ozelden .Argo severim. Bir cok argo cümleyi de biliyorum dolayisiyla.

Öncelikle hayatta bedende senin. Kocaman bir kızsın. kendi fikirlerini kendi kararlarını alabilecek ve arkasında durabilecek birisin.
Sonradan pişman olmayacaksan yaşadığın hiç bişey için devam et derim.Ancak bir anlık hevesle pişman olacağın birşey yaşamanı istemem. Cinsellik maalesef toplumumuzda ayıp / yasak.. ( kadın için ) Önemli olan senin ne istediğindir. İyi düşün taşın, arkasında duramayacağın bir karar asla verme.

Bi de 30 u devir bakalım.:))
Dünyaya bakışın,kendine bakışın,hayatı algılaman,hatalarını görmen
vs.vs. o kadar çok şeyi başka düşünüyor ve yorumluyorsun ki.
21 yaş çok genç bir yaş bana göre de.

Hem bu arkadaş 21 yaşına gelmiş ve tek hazır olduğunu hissettiği
konu cinsellik midir yani?
buna mı hazırlamış kendini bu yaşa kadar.
Hani eğitimin, hani geleceğin.
bunları sorduk ama cevap yok.
Nasıl bir bireysin,gelirin var mı,bağımsız kendi ayaklarında
durabiliyormusun?
neyse bu konuları okuyan çok genç kız var.
yazılanlardan ders çıkaranlar olacaktır elbet.
bu konu fake olsa da birilerinin kulağına küpe olur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…