18. Yaş günümde ki noel arefesiydi. Jack amcam, elizabeth teyzem ve sevgili çekirdek ailemle bir akşam yemeği düzenlemiştik. Canım babamın o gece yaptığı konuşma hala gözlerimin dolmasına sebep olur
-Sevgili kızım mary. Artık yasalar önünde sevişmen bir suç teşkil etmiyor. Bizi karakollarda süründürmediğin için sana minnettarız. Artık sevişmekte özgürsün. Ailen hatta sülalen olarak komple arkandayız. Ancak korunmak önemli. Lütfen istemediğin gebeliklere maruz kalma sevgili kızım. Seni çok seviyoruz.
DemiştiO kadar duygulandık ki ailece. O gece sevgilim haydar'ı da yemeğe davet etmiştik. Annemin reşit olmama özel hazırladığı odada paket içinde hazırlanmış prezervatifler ve ertesi gün hapları günün en güzel ayrıntılarıydı. Lavanta kokulu mumlar eşliğinde ilk ilişkimi yaşadım. Çünkü ben her konuda ailemle aynıydım. Cinselliğimi hala doyasıya yaşıyorum. 30. yaş günümde babamdan kırbaç ve çivili don hediyesi bekliyorum hihih.
Olmadı değil mi konu sahibi? Olmaz zaten. Hani cinselliği yaşama konusunda aile ile aynı fikirde olmak bu ülkede imkansız bildin mi:) İyi ki de imkansız yazarken tiksindim mevzudan :) O değil de gerçek olduğunu varsayarak ki olmasan da mühim değil. Pişman olmayacaksan yaşa kime ne. Babana müjdeyi vermeyi bekleme ama :)
18. Yaş günümde ki noel arefesiydi. Jack amcam, elizabeth teyzem ve sevgili çekirdek ailemle bir akşam yemeği düzenlemiştik. Canım babamın o gece yaptığı konuşma hala gözlerimin dolmasına sebep olur
-Sevgili kızım mary. Artık yasalar önünde sevişmen bir suç teşkil etmiyor. Bizi karakollarda süründürmediğin için sana minnettarız. Artık sevişmekte özgürsün. Ailen hatta sülalen olarak komple arkandayız. Ancak korunmak önemli. Lütfen istemediğin gebeliklere maruz kalma sevgili kızım. Seni çok seviyoruz.
DemiştiO kadar duygulandık ki ailece. O gece sevgilim haydar'ı da yemeğe davet etmiştik. Annemin reşit olmama özel hazırladığı odada paket içinde hazırlanmış prezervatifler ve ertesi gün hapları günün en güzel ayrıntılarıydı. Lavanta kokulu mumlar eşliğinde ilk ilişkimi yaşadım. Çünkü ben her konuda ailemle aynıydım. Cinselliğimi hala doyasıya yaşıyorum. 30. yaş günümde babamdan kırbaç ve çivili don hediyesi bekliyorum hihih.
Olmadı değil mi konu sahibi? Olmaz zaten. Hani cinselliği yaşama konusunda aile ile aynı fikirde olmak bu ülkede imkansız bildin mi:) İyi ki de imkansız yazarken tiksindim mevzudan :) O değil de gerçek olduğunu varsayarak ki olmasan da mühim değil. Pişman olmayacaksan yaşa kime ne. Babana müjdeyi vermeyi bekleme ama :)
kızgınlık dönemine giren kediden bahseder gıbı bahsetmıssınsevisgenlik surecine girmissin
rahatlaman lazim anlasildi yalniz sonradan
yasayacagin pismanligi icine sigara gibi cekmek istemiyorsan
biraz sabret bu surec gecici,normale donersin
kedilerinki mart ayinda derlerdekızgınlık dönemine giren kediden bahseder gıbı bahsetmıssın
kedilerinki mart ayinda derlerde
insanlarin ayi gunu belli olmaz allah muhafaza
ay yazınızı okurken gözlerim dolu dolu oldu,baba aşığı bir genç kız olarak dediklerinizin noktasına kadar katılıyorum..Bugüne kadar babam bana asla, "işte sakın erkeklerin seni kandırmasına izin verme,şöyle namuslu ol,böyle ol" demedi.
Fakat beni öyle bir sevdi, öyle bir güvendi ki, bu cümleler yanında az kalır.
Şimdi ben en basitinden bunu yaşasam, hamile kalsam. Babam öğrense, eminim ki ağlar, hastalanır bile, belki de ölür acısından....
Daha şimdiden böyle bir şey olduğunda, onun gözlerini görebiliyorum.
Hatta şuanda bile gözlerim dolu dolu oldu. Ben bunu en basitinden babama yapamam şahsen.
Sen de yapma. Biraz daha büyü,işini eline al, bir şeyler ters gittiğinde ailene yansıtmadan atlatabileceğin dönemlere gel ...
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
canim sen de gelmissin 21 yasina kendi kararlarini kendin verecek yastasin. buradakiler hadi yap dese elinde tuzla sevgiline mi kosacaksin?
ya da yapma diyenler cogunlukta olsa surtune surtune takilmaya devam mi edeceksin?
masallaho mart tezini ben çürüttüm
haspa kedımden bılıyorum
ay yazınızı okurken gözlerim dolu dolu oldu,baba aşığı bir genç kız olarak dediklerinizin noktasına kadar katılıyorum..
Canim o laf aslinda argo bir laf . Arkadas sonunu soylemis sadece. Merak ettiysen başını soyleyim ozelden .Argo severim. Bir cok argo cümleyi de biliyorum dolayisiyla.katılıyorum! boyle birseye kamuoyu yoklaması yapar gibi bakılmaması gerekiyor...
fakat merakımı mazur görün, tuz?
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
25 yaşını bitirmiş birisi olarak ben de 21 yaşında kendimi olgun zannederdim, ne zamanki 24ü devirdim işte o zaman büyüdüm.
21 yaş, bütün hayatını etkileyebilecek ciddi seçimler yapmak için uygun bir yaş değil önce bunu bil. Cinselliğe hazır olunmaz ayrıca, insan yaradılışı gereği ergenliğe girdiğinden itibaren cinsel dürtüleri başlar, cinselliği istemek ona hazır olmak manasına gelmez.
Ve erkekler, ah bu kız kendi seçimlerini yapabilecek yaşta olgunlukta biri diye düşünmez, elimin kiri der geçer malesefki toplumumuz da tecavüzde bile kadını suçlar erkeği değil. Bu yüzden erkekler gönlünü hoş tutanı sever, ama iş ciddi tercihlere gelince olgun molgun bilmez dokunulmamış kız ister. Ona göre aklını en başından başına topla, pişman olacağın şeyler yapma.
Ben de baba asigiyim. Evet onun yuzunden cok cektim ama yine de deli olurum babama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?