Ailemden farkliyim

Şimdi o hazırım kime ne be benim bedenim beni ilgilendirir, namus iki bacak arasında değildir,
istiyorum, seviyorum, ona güveniyorum benden vazgeçmez asla diye kendini yırtıp paralayan, ailesini
ezen ve malın teki ile ( tabi o zamanlar ondan iyisi yok) bu haltı yiyen sonra da 'ühüüüüüü lütfen yargılamayın ühüüüüü
intihar etcemmmm ühüüüüü anlayın beni ühüüüüü pişmanım nefes alamıyorum ona çok güvendim
bekaretimi aldı ve beni terk etti her şeyimi kaybettimmmm ühühüühühühühüü' cülerin konularını tek tek bulur
buraya eklerdim ama o kadar çoklar ki üşendim

Canim o laf aslinda argo bir laf . Arkadas sonunu soylemis sadece. Merak ettiysen başını soyleyim ozelden .Argo severim. Bir cok argo cümleyi de biliyorum dolayisiyla.

ayh ne cahil kalmışım ben öyle
forumda olmuyorsa özelden mesaj da atabilirsin... bilgi dagarcıgım genislesin
biri bunu laf sokmak icin soylese onu bile anlamam yani...

Bak işte 25i devirdim büyüdüm sanıyorum hala, büyümenin sonu mu olur dimi? 30da şu halime kimbilir ne yorumlar yaparım :)

Hayatını tümden etkileyecek seçimlerin yaşı olmuyor demekki, insan büyüdüm sanıyor ama hergün dün ne kadar da küçükmüşüm dediğinin farkına varıyor.

kesinlikle katılıyorum.
malesef ki çoklar.
olmayacak adamlara kendilerini kaptırıp,dünyanın en büyük aşkını yaşadıklarını
zannediyorlar ve bi ödül gibi bu adamlara bekaretlerini veriyorlar.
bekliyorlar ki sahiplenilsinler,göklere çıkartılsınlar.
sonraaaa noluyor.
büyü bozuluyor.
adam balkabağına dönüşüyor diyecem ama abes olacak mala dönüşüyor diyeyim senin mesaja ithafen:))
sonrası da malum gözyaşları,pişmanlıklar,nerde diktiririmler,aileme,yeni sevgilime nasıl söyleyeceğimler vs.vs.vs.

konu sahibi ortada yok
belki yine sözlükçülerin işidir.

Emin ol o çok heveslendigin cinselliği yaşadığın zaman basın göğe ermeyecek. Yine dönüp dolaşıp o beğenmediğin ailenin başında aglayacaksin... senin gibi o kadar çok örnek var ki

insan sürekli gelişen bir canlıdır.
40 yaşınada gelse pişmanlıkları oluyor.
21 yaşında bir bayanın bunun arkasına duracak gücünün,iradesinin olacağına inanmıyorum ben.
hele ki böyle bir mevzunun ülkemizdeki yaptırımlarınıda düşünürsek...

eğer yorumlarımıza göre bi yön belirleyecekseniz(ki bu bile sizin iradenizin henüz oluşmadığını gösteriyor) gerçekten,
ben şahsım adına asla ama asla böyle birşey yapmayın diyorum.

Son düzenleme:
herkes bişeyler yazmış ama konu sahibinden tek mesaj yok.

Vallahi o gözyaşlarına hiç acımıyorum.
Kendi düşen ağlamaz diyorum.
Ben kocama güvenmiyorum %100 yahu.
2 aylık ilişkilerde %100 güvenden bahsediyorlar burda.

Sonra da bekaretim gitti, onu aldı..
Ayakları yok anacım kendi gidemez.
Zorla da almamış sen vermişsin.
Hevesi bitti çekip gitmiş adam, arkasından el salla..
Evet çok duygusuz ve gaddarım bu konuda oh olsun akıllı olun!
Kimseye gözünüz kapalı güvenmeyin.
Altından kalkamayacağınız yükü omuzlamayın!

Sonra da bekarete önem veren erkeklere bok atmayın.
Onunla bununla yatıp kalkıp bakire arayanlara ben de nefret doluyum evet.
Ama kendini eşine saklayan bayanlar olduğu gibi erkekler de var hala..
Sayıları az da olsa.

yazıkkk yaa ne diyeyim ben bu cahil kızlara aman git hazırsan yap da gör sonunu.. 21 yaşındasın daha acelen nee o adam daha senin yüzüne bakar mı her hazır olan gidip yapsaydı o işi b dünyanın hali nolurdu..

bi de utanmadan gitmiş ailene soruyorsun.. senin kızın olsa sana böyle bir soru sorsa ne yapardın ?? tabi kızım ne demek hazırsan yap tabi mi diyeceksin nasıl çocuk yetiştireceksin..

az insan da akıl olur yaa... seni bıraksa sonra sen gitsen başkasına aşık olsan ona söyleyebilecek misin ?? yaa ben kendimi hazır hissettim yaptım ama sonuç böyle oldu kusura bakma mı diyeceksin ??

aklını başına al!! ya da almayacaksan hazırsan git yap sonra burda ağlama zırıl zırıl

yaptıklarının sonuçlarına katlanabilecek olan dimdik durabilecek olan kadın erkek herkes istediğini yapmakta özgürdür bana göre, eğer evet ben çatır çatır sevişirim diyosan sonrasında ah bekaretim vah bekaretim diye kafanı vuracak taş aramayacaksan diktirme derdine düşmeyeceksen ağlayıp dövünmeyeceksen bide mümkünse korunacaksan yarasın helali hoş olsun

şu tuz olayını biri banada açıklayabilirmi. nedir bu tuz kuzum:44:

Bir deyimdir bu ve esasında tam da argo sayılmaz.
-Her hıyarım var diyene tuz ile koşma.

derler. Şimdi siz ilk okununca masum bir sebzeyi barındıran bu cümleyi dilediğiniz yere çekebilirsiniz. Algı meselesi efem :) Dilerseniz de zerre art niyet aramadan salatalık ve tuzun muhteşem buluşması diye düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:

teşekkür ederim. ilk kez duyuyorum. ben onu salatalık ve tuzun muhteşem buluşması olarak dusuneyim en iyisi

eveeeet :)))))..........

Son düzenleme:
Herkes 21 yaşı küçük bulmuş ama sanki bu sitede evlenen bayanların çoğu geç mi evlendi
Ben 22 yaşındaydım mesela evlendiğimde
Evlenince erken yaşanmıyor sanki cinsellik :44:

şu tuz olayını biri banada açıklayabilirmi. nedir bu tuz kuzum:44:

ben de yeni ogrendim
kusura bakmayın gec gordum, arkadaslar saolsunlar yazmıs size de.

cok mu ayıp olur bilmiyorum ama ogrendikten sonra "tuzu kuru" deyimi burdan mı geliyor diye dusundum :26:

neyse konuyu dagıtmadan kacayım ben

Herkes 21 yaşı küçük bulmuş ama sanki bu sitede evlenen bayanların çoğu geç mi evlendi

Ben de 22 yaşında evlendim ona bakarsan da küçük bulan arkadaş bence hani evlenmeden cinsellik yaşama mevzusunda erken demiş...
ama tuz muhabbetine koptum o sözü de ilk defa duydum

Ben de 22 yaşında evlendim ona bakarsan da küçük bulan arkadaş bence hani evlenmeden cinsellik yaşama mevzusunda erken demiş...
ama tuz muhabbetine koptum o sözü de ilk defa duydum

yani bilemicem de arkasında durabilecekse bize laf düşmez sadece araya kendimi atayım alınganlık edeyim dedim

o zaman hıyarı kuru demezler miydi

of geyiğe doğru gidiyor sen cevap yazma bence buna

katılıyorum! hatta adını hatırlamıyorum bir üye sizin yaşınızda "anne" olanlar var yazmıstı.
evlenince cocuk dogur iyi guzel; sevişince kücüksün...
herkesin neye hazır olup olmadıgı tek degiskenli birşey degil ki.

gerci konu sahibi yanıt yazmadıgı icin egitim vs onun hayatındaki önceliklerin ne oldugunu bilmiyoruz, dolayısıyla farklı ihtimallere gore yorumlar katlanarak artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…