- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Canim o laf aslinda argo bir laf . Arkadas sonunu soylemis sadece. Merak ettiysen başını soyleyim ozelden .Argo severim. Bir cok argo cümleyi de biliyorum dolayisiyla.
Bak işte 25i devirdim büyüdüm sanıyorum hala, büyümenin sonu mu olur dimi? 30da şu halime kimbilir ne yorumlar yaparım :)Bi de 30 u devir bakalım.:))
Dünyaya bakışın,kendine bakışın,hayatı algılaman,hatalarını görmen
vs.vs. o kadar çok şeyi başka düşünüyor ve yorumluyorsun ki.
21 yaş çok genç bir yaş bana göre de.
Hem bu arkadaş 21 yaşına gelmiş ve tek hazır olduğunu hissettiği
konu cinsellik midir yani?
buna mı hazırlamış kendini bu yaşa kadar.
Hani eğitimin, hani geleceğin.
bunları sorduk ama cevap yok.
Nasıl bir bireysin,gelirin var mı,bağımsız kendi ayaklarında
durabiliyormusun?
neyse bu konuları okuyan çok genç kız var.
yazılanlardan ders çıkaranlar olacaktır elbet.
bu konu fake olsa da birilerinin kulağına küpe olur elbet
Şimdi o hazırım kime ne be benim bedenim beni ilgilendirir, namus iki bacak arasında değildir,
istiyorum, seviyorum, ona güveniyorum benden vazgeçmez asla diye kendini yırtıp paralayan, ailesini
ezen ve malın teki ile ( tabi o zamanlar ondan iyisi yok) bu haltı yiyen sonra da 'ühüüüüüü lütfen yargılamayın ühüüüüü
intihar etcemmmm ühüüüüü anlayın beni ühüüüüü pişmanım nefes alamıyorum ona çok güvendim
bekaretimi aldı ve beni terk etti her şeyimi kaybettimmmm ühühüühühühühüü' cülerin konularını tek tek bulur
buraya eklerdim ama o kadar çoklar ki üşendim
kesinlikle katılıyorum.
malesef ki çoklar.
olmayacak adamlara kendilerini kaptırıp,dünyanın en büyük aşkını yaşadıklarını
zannediyorlar ve bi ödül gibi bu adamlara bekaretlerini veriyorlar.
bekliyorlar ki sahiplenilsinler,göklere çıkartılsınlar.
sonraaaa noluyor.
büyü bozuluyor.
adam balkabağına dönüşüyor diyecem ama abes olacak mala dönüşüyor diyeyim senin mesaja ithafen:))
sonrası da malum gözyaşları,pişmanlıklar,nerde diktiririmler,aileme,yeni sevgilime nasıl söyleyeceğimler vs.vs.vs.
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
katılıyorum! boyle birseye kamuoyu yoklaması yapar gibi bakılmaması gerekiyor...
fakat merakımı mazur görün, tuz?
Ben de baba asigiyim. Evet onun yuzunden cok cektim ama yine de deli olurum babama
şu tuz olayını biri banada açıklayabilirmi. nedir bu tuz kuzum:44:
Bir deyimdir bu ve esasında tam da argo sayılmaz.
-Her hıyarım var diyene tuz ile koşma.
derler. Şimdi siz ilk okununca masum bir sebzeyi barındıran bu cümleyi dilediğiniz yere çekebilirsiniz. Algı meselesi efem :) Dilerseniz de zerre art niyet aramadan salatalık ve tuzun muhteşem buluşması diye düşünebilirsiniz.
Bir deyimdir bu ve esasında tam da argo sayılmaz.
-Her hıyarım var diyene tuz ile koşma.
derler. Şimdi siz ilk okununca masum bir sebzeyi barındıran bu cümleyi dilediğiniz yere çekebilirsiniz. Algı meselesi efem :) Dilerseniz de zerre art niyet aramadan salatalık ve tuzun muhteşem buluşması diye düşünebilirsiniz.
şu tuz olayını biri banada açıklayabilirmi. nedir bu tuz kuzum:44:
Herkes 21 yaşı küçük bulmuş ama sanki bu sitede evlenen bayanların çoğu geç mi evlendi
Ben 22 yaşındaydım mesela evlendiğimde
Evlenince erken yaşanmıyor sanki cinsellik :44:
Ben de 22 yaşında evlendim ona bakarsan da küçük bulan arkadaş bence hani evlenmeden cinsellik yaşama mevzusunda erken demiş...
ama tuz muhabbetine koptum o sözü de ilk defa duydum
ben de yeni ogrendim
kusura bakmayın gec gordum, arkadaslar saolsunlar yazmıs size de.
cok mu ayıp olur bilmiyorum ama ogrendikten sonra "tuzu kuru" deyimi burdan mı geliyor diye dusundum :26:
neyse konuyu dagıtmadan kacayım ben
Herkes 21 yaşı küçük bulmuş ama sanki bu sitede evlenen bayanların çoğu geç mi evlendi
Ben 22 yaşındaydım mesela evlendiğimde
Evlenince erken yaşanmıyor sanki cinsellik :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?