Kimseye hakaret etmemNe kiracagim ya? Ne derdim var? Konu sahibini kendi babamla ilgili konudan hatirliyorum, hassas bir konuyfu benim icin. Son derece terbiyesizce bir yorum yapmisti bana, uslup olarak sert veya, elestiri degildi dupedüz hakaretti. Simdi burda agliyor diye o magdur ben ezici mi oldum? Kendi işinize bakin.
Ben canini yakmak, kırmak istesem (ki sebebimde var) yerin dibine sokardim. Boyle konusmazdim.
Kimseye hakaret etmem
Sertımdır ama hakaret etmem
Benı kendınızle karıstırmayın.
Bu içyen pazarlıga gırer cunku
Sırf bana bılenıp bu gunumu bekledınız ?
Umursamıyorum acıkcası sızı
Gule gule
Su babasından motoru kıskanan arkadasssan odur hatırladıgım muhtemelen.Ne serti ya? O konuda bicok sert yorum, olumsuz yorum vardi ama senin kadar terbiyesizce yazani gormedim, sert yorumlara kızmam ben hatta baxen insani kendine getirdigine inanirim sikinti yok ama hakaret edene kizarim. Hakaret etmek demek illa acik acik sövmek degildir. Sert usluba sahip olmak hakaret etmeyle olmuyor. Yorumun fikir vermekten bile uzak sirf hakaretti.
Sana bilenip gün saysaydim ilk dayak yedigin konunda biterdim, mubtemelen yorum bile yapmadim, yaptigim yorumlards yapiciydi sana karsi yani durup durup bu konuyu beklemezdim merak etme.
Yine yoktu sevgılerı
Ama o olaydan sonra bana el gıbı baktılar
İlk babam evde istemedi
Ben korktum evıme donemedım cocuk esırgemeye gıttım.
Annem ölmüşüm gibi oeşim sıra esyalarını dagıttı
Bilmiyorum cok doluyum artık
Su babasından motoru kıskanan arkadasssan odur hatırladıgım muhtemelen.
Her neyse bilenmediniz cok bellı
İyi günler
Emin ol aglardımEvet o kişiyim. Hakaret edip etmediginide hatirlamişsindir şimdi.
Bilenmis halim bu degil. Baskasina rahatca hakaret edip kendine gelince en ufak sözde alinmicaksin ozaman mesele kalmayacak. Buna alindiysan sen, ben bilenip yorum yapsam aglardin demekki.
Emin ol aglardım
Paçalarımdan akardı korkum o derece .
Madem actın konuyu , fkrımı tekrar dıle getıreyım.
Bır motor ıcın asla ama asla babamın kalbını kırmaz bı ton lafta etmezdım .
Anlamaman normal
Dedıgım gıbı , güle güle :)
Senin için çok üzgünümMerhaba
Kendimi sizlere o kadar yakın hissettim ki ama bir o kadar da uzak. Aramızda da sadece bir yaş fark varmış. Bende 12 yaşında tecavüze uğramış birisi olarak 5 aylık bebek için kürtaj saatini beklediğim dakikaları asla aklımdan silemem. Ailem ben ne yaptıysam her zaman yanımda oldular, kürtajımda bile ama sizlere şunu söylemek isterim; aile kan bağıyla olan bir şey değil. Kendi ailenizi kendiniz seçebilirsiniz.
Çevremde kimse yok demişsiniz, benimde yoktur, inanın ben bunun keyfini sürüyorum.
Yazıklar olsun diyorum sadece.. kendi yuvanızda huzur dolu bi ömür yaşarsınız inşallahHata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?