Eşim beni dövmediBence kimseden fayda yok. Bunlari kafaya takmak yerine kendine yoğunlaş. Meslegin üzerine kendini geliştir. Ustüne biseyler koy, oku.
Cocuk biraz daha buyuyunce mutlaka işe gir tecruben olsun, calisma hayatin olsun yaşında daha genç.
Herkes mutlu aile kurmuşsun, aileni sil at bilmem ne diyorda daha bikac ay önce eşin seni dövdüğünde ne yapacak işin, ne gidecek yerin yoktu.
Eşim beni dövmedi
Tokat attı
Ve artık sunları pısırp pısırıp onume koymayın .
Su gun su saat su kadar seyı yasamısken o kapıya zaten adım atmam
Eskıleri desmeyın artık
Esımde ne yaptıgının farkında
Ben yıllar once sarıldım kendımeTokat dövmek degil diyorsan oyle olsun.
Çok güveniyorsan yine sen bilirsin ama boyle biseyi bikere yapmis birine ben kolay kolay güvenmezdim. Pisirip onune sunmuyorum. Kendini ailenin yaptiklariyla, gecmisle harap edecegine dön icinde bulundugun duruma bak kendini kurtar diyorum. Bu duygusal boslukla tamamen esine yaslanma 2. Defa cocukla gidecek yerin yokken bulma kendini diye diyorum cunku bir insanin arkasinda sağlam bir aile yoksa bu hayat çok zordur. Önce kendini kurtar, önce kendine saril, esine degil.
Ben yıllar once sarıldım kendıme
O zaman ne esım , ne de kızım vardı.
Yanımda bır allahın kulu yoktu
Tokat sıddet degıl demedım ben
Ama bende az buz bı ınsan degılım
Yerı gelıyor bnde cok agır laflar edıyorum
Yaptıgı affedılır degıl elbette
Ama arkamı da donemem yaotıklarını yok sayıp
Bazı insanların sınavı çok ağır oluyor maalesef. En çok annenize şaşırdım. İnsan nasıl evladından vazgeçer aklım almıyor.Ben yıllar once sarıldım kendıme
O zaman ne esım , ne de kızım vardı.
Yanımda bır allahın kulu yoktu
Tokat sıddet degıl demedım ben
Ama bende az buz bı ınsan degılım
Yerı gelıyor bnde cok agır laflar edıyorum
Yaptıgı affedılır degıl elbette
Ama arkamı da donemem yaotıklarını yok sayıp
Burası Türkiye,Tokat dövmek degil diyorsan oyle olsun.
Çok güveniyorsan yine sen bilirsin ama boyle biseyi bikere yapmis birine ben kolay kolay güvenmezdim. Pisirip onune sunmuyorum. Kendini ailenin yaptiklariyla, gecmisle harap edecegine dön icinde bulundugun duruma bak kendini kurtar diyorum. Bu duygusal boslukla tamamen esine yaslanma 2. Defa cocukla gidecek yerin yokken bulma kendini diye diyorum cunku bir insanin arkasinda sağlam bir aile yoksa bu hayat çok zordur. Önce kendini kurtar, önce kendine saril, esine degil.
Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
Nasıl evlendiğinizde bile bile o sözüm diyen bir kardeş...Bilemedim şükür ki böyle bir kardeşe sahip değilim.Son konumu bilenler bilir .
Derdim annem .
Bilmiyorum içimi boşaltmalıyım . Yoksa kendimi sıkıp saatlerdir ağlamamak için verdiğim mücadele boşa gidecek .
Kardeşimin yaptığı terbiyesizlikten sonra annem nedensizce bana tavır almıştı.
Sebebini gidip sormadım günlerdir.
Sormayacağımda.
Bugün watsaptan babamın dahi beni engellediğini gördüm .
Kardeşlerim , annem ve babam
Hatta aynı apartmanda komşunun kızları bile engellemiş beni .
Arada birşeyler döndü ama ben çözemedim kızlar .
Gidip çok gez sormak istedim ama annem beni görünce geri geriye eve giriyor.
Bu akşam kardeşimin sözü var .
Bana ettiği s... Meraklısı lafından sonra onu affetmeyecegim
Ama yıllardır dışlanmış bir çocuk olarak yetişmiş olmak ağrıma gidiyor.
Eşimde bugün birdaha onlara göstermeyeceğim seni , muhatap olma evlat kıymetı bilmeyenlerle dedi .
Akşama evden gıtmek istiyorum bi yerlere
Gitmezsem akrabalar gelip çeliştirir beni gel diye evımde otursam .
Ailemi seçme sansım olsaydı asla boyle bır anneyı tercıh etmezdım .
Daha 15 imde evlendim , sırf basıma kotu bırsey geldı dıye benı " kir " olarak gören evden uzaklastıran anne babayı hakedecek ne yaptım ben
Yaşımın ıkı kadarım
Nefret edıyorum onlardan
Öyle kırıcı öyle kibirli bir tavriniz var ki,"kadınları asıl kadınlar eziyor "söz kalibinin adeta dile gelmiş halisiniz... niyetiniz iyi ve konu sahibi anlamadiysa dahi uzatmayip susmak, kırılmış bir kalbi tekrardan bir de sizin kirmaniz ne kadar anlamlı...Tokat yiyip "Bende az degilim" diye düşünen bir insana diyecek biseyim olamaz zaten.
Allah yolunu acik etsin.
Bana hep uzaklardı yıllardır
Herbkarsı karsıya gelmemızde yaralarlardı benı
Gönül koysamda susardım
Bu olayda hıcbır sucum yoktu
Ne oldu anlamafım
Yıllardır bana yaptıklarından snra gonul koyup sılecek ben olmalıydım
Bilmiyorum kızlar
İçim çok kırgın .
Baba , kardes , abla vs bunlardan çok anne.
Ben annemin tüm hatalarına nilüfer verdim . Hep görmezden geldim , hep üstünü örttüm . Ama bi yerden sonra inmiyor kursaktan aşşağı.
Annemin bana küçücük bir adım atışında sanki dünyalar benim olurdu. Sahte olduğunu biliyorsun ama hep bir affetme eğilimin var , çünkü adı "anne ."
Kindar bir insan değilim , kimse beni bununla suçlayamaz .
Kendi evimde çocukluğumu yaşayamadım
Üvey evlat gibi orda , burda , halamda .
Daha 10 yaşımda benı halamın dort cocuguna bakmak ıcın okulumu degıstırıp oraya yazdıran bir aıleye sahıptım ben.
Okuldan gelıyorum halam cocukları bana bırakıyor gıdıyordu.
Daha yasım 10.
Sorsanız iyiliğin için .
Küçüklükten ileri gelen sürekli böbrek sıkıntılarım var.
Telefon acıp anne bobreklerım cok agrıyor benım babam alsın benı dıye telefonda yarım saat aglamıslıgımı bılırım.
Telefonu sımarıklık ediyorsun dıye yuzume kapatan bir anne .
Nerden tutsam elımde kalıyor böyle.
İnsanlıgım kabullenmıyor annelıgıni ama o anne sevgısının yarattıgı boslugu bana hıc ılgı ve sefkat gostermeyen annemi aklamakta buldum hep .
Tecavüze uğradım , bunu istemiyoruz diye bir cümle kurdular karakolun ortasında.
12 yasında kızlık muaynesıne goturulen cocuk , ben butun bunların osıkolojısımı yasadım daha yasadıgım seyın kabusu bıtmemişken .
Evlendım , evlılıgımın ıkıncı yılında karar adı altında beni yenıden kızlık muaynesıne cagıran devlet düşünün , sacmalık !
Bu benı daha cok yıkmıstı o zaman için
Esım bunu bılıyordu ama benı utandırmıs ve psıkolojıme daha cok zarar vermıstı .
Evlı kadının neresıne bakılacaktı yıllar gevmıs ustunden .
Actınız acacagınız kadar , ettınız benı rezıl.
Bır degıl bes degıl.
Sırf en son yapılan sacmalıkta muayneye gıtmedım ve kısısel hakkıma dayanarak muayneyı reddettım dıye
Demek ki rızam olmus oldu
Yurtta tesisatcının tacızıne ugradım , mudure sıkayet ettım
Hırkanı cıkar burası cok sıcak degılmı dedı
Tecavuzden gıttın cunku oraya
Herkes paylanmaya bakıyor.
Unutmadıgım bir cok sey var
Ama ilemin yaptıkları hepsıne bın bedel
Öyle kırıcı öyle kibirli bir tavriniz var ki,"kadınları asıl kadınlar eziyor "söz kalibinin adeta dile gelmiş halisiniz... niyetiniz iyi ve konu sahibi anlamadiysa dahi uzatmayip susmak, kırılmış bir kalbi tekrardan bir de sizin kirmaniz ne kadar anlamlı...
Konu sahibi arada sayfalara bakamadim mumkunse taşının ama yüzüme bakmasalar dahi hiç göremezsem daha çok üzülürüm derseniz kalın boşverin ne yaptıklarını. Allah esinizle size huzur versin maalesef bir şeyler kalbimizde burukluk bırakıyor yaşam boyu,sağlıklı plan bunlarla basedebilmekte. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?