Ailemden nefret ediyorum

Ben senin diğer konularınida hatırlıyorum eşin ve aileside seni zorluyor bir ara boşanicam diyordun hepmi üst üste gelir herşey Allah yardımcın olsun her zaman ne denir ki başka

Allahin sevdigi kulusun ki esin karsina cikmis 12 yasinda bi cocugun yasadigi o travmayi anlamayan serefsiz ailenle gorusme daha iyi KİR olan bu dunyayi kirleten senin ailen gibiler kes bagi Allah gunu gelir onlari sana muhtac duruma dusurur etme bulma dunyasi

Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
allahim sana sabır versin inşallah, inşallah eşinle mutlu olursun cocuklarinla ,allahim güzel allahim kimseye yasatmasin .. ozaman ailenden uzak biryerde yasa onlar arasin seni seni merak etsinler sen hayatini yasa gecmisi hatirlama bile .. esinin destegi sana yeter allahim senide yuvanida korusun inşallah

Canim evlenince farkli bir hayatın oluyor asla hicbirsey eskisi gibi olmuyor, bende bazi sorunlar yasadim annemle kafama taktim agladim sonra onemsememeye basladim üstüne dusmedim aramadim sormadim sonra kendiliginden duzeldi.. senelerin birikimi yorgunlugu var onlarda da kardesini anlamam ama annen kizkardesinin etkisinde kalmis sanirsam... allah kizinla esinle mutlu bir hayat nasip etsin.
12 yasinda yasadigin sey icin de kendini suclama donup arkana bakma allah belasini versin böylelerinin.. sukretmek icin cok sebebin var sen bir annesin ve bence allahin en guzel lutfu bu..

Çok zor bir olay ama bu olayla eşinin seni ne kadar koruduğunu nasıl sahip çıktığını görmüşsün.Allah bu birlikteliğinizi bozmasın.

Satırlarında buram buram aile özlemi kokuyor.nefret etmiyorsun..acı çekiyorsun.hissettirdikleri ya da hissetiremediklerinden dolayı.sirtini güvenle yaslayacagin,yanlarında huzur bulacagin bir ailenin özlemini çekiyorsun.ama hayat işte, olmuyor bazen.boyle durumda o eksiği başka şeyle kapatmak gerek sanırım.esine evladına tutunacaksin en çok ta kendine..tüm eksikliklerini yavrunla kapatmaya çalışacaksın.evladini,yasayamadigin çocukluğunda ki o kız çocuğu gibi buyuteceksin.beklentileri bir kenara bırakacaksın.olmuyorsa olmuyor deyip,yoluna bakacaksın.boyle böyle alışacaksin...

Kelimeler kifayetsiz kalıyor bazen içime acı düştü sizin yazınızı okuyunca çünkü benimde kızım var nasıl olur dedim ne taşıyorlar acaba kalp yerine nasıl birşeydir üstelik mağdur ve mağrur olan sizken canım benim olsan Yanımda seni göğsüme sarıp ağlama üzülme Allah kerimdir sadece bu hayatta finali iyiler yapar çünkü kalp sadece kan pompalanıyor ordan Hayatın istikameti var güçlü ol hatta eşine bile güçlü ol herkese ve herşeye rağmen güçlü ol yüreğinin gücü olsun hep diyorum oku diyicem eğitimin yarımsa tamamla gine oku bol bol kitap oku terapi de olur bu karanlık cehaletten bu karanlık cahillerden ve tüm kötülüklerden Allah seni korusun mutlu yuvanda hep mutlu ol ailene saygını Koru aile oldugu için ama mesafe koy arana yoluna bak önüne bak bakma arkana

bebeğine ve eşine (sana nasıl davranıyor bilmem ama) sıkı sıkı sarıl artık ailen onlar böyle düşün. kırgınlıklarından öpüyorum seni

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki, aynı durumları yaşıyorum neredeyse, her ailenin bi tane gözden çıkardığı kıymetsiz oluyor, bizdede benim maalesef. Kaç gündür çenem kitleniyordu sinirden, yok sayıyorum artık hepsini, iki üç gün önce psikiyatriye gittim ve çok iyi geldi görüşme, şimdi daha rahatım. Ailemin hiç olmadığını farzederek yaşıyorum artık böyle üzülmüyorum en azından. Ailem eşim ve çocuklarımdan ibaret artık, iyi olmak zorundayım çünkü benim gülen yüzüme muhtaç iki tane gül gibi evladım var. Sende öyle düşün. Psikolojik yardım almanıda tavsiye ederim

Allah yardimcin olsun. Etme bulma dunyasi bu dunya ihtiyacin oldugunda yaninda olmuyolarsa. Birak gitsin sende ailem var die uzulme

Aman be yavrum annem öldü de geç 12 yasinda basindan kötü bir olay geçti diye seni 15 yaşında evlendiren bi anne ölmüştür yani ölmeli gercek hayatta değil belki ama zihninde ölsün bitir onlarla işini bak kendinde kabul ediyorsun çöpsüz üzüm olduğunu salla gec ya selam mi vermiyorlar cokta fifi engellemisler ha ay ben gülerim de ya takma bu kadar. Unutma gün ola devran döne demişler yarin el açacakları insan muhtac olacaklari kapi senin kapin olacaktir. Rabbim tüm hesaplaşmalari öbür tarafa bırakmıyor emin ol. Sen eşinle ve kızınla iyi ol örnek aile ol gerisini boşver.

Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
Allah kahretsin ya , bişey demiyorum.
İnşallah çok çok mutlu ol hayatında, gördüğün göreceğin tüm sıkıntı çile bu olsun , çok üzüldüm.

Hiç üzme kendini çizgin belli olsun dilekolay ama takmamaya gayret et cnm

++++
Geç okudum konuyu ama aynı şeyi yazacaktım.

Onların bu zihinlerinin hediyesi o dünürler. O çocuklardanda anne babanız çekecek. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, hele senin gibi mazlumun Gamzeeli
Kafanı takma onlar seni mumla arayacak ve sen çoook mutlu olarak onları izleyeceksin.

Allah biryerden vermis size. Esinizden sansiniz donmus. Iste herkes anne baba olamiyor.

Bilmiyorum kızlar
İçim çok kırgın .
Baba , kardes , abla vs bunlardan çok anne.
Ben annemin tüm hatalarına nilüfer verdim . Hep görmezden geldim , hep üstünü örttüm . Ama bi yerden sonra inmiyor kursaktan aşşağı.
Annemin bana küçücük bir adım atışında sanki dünyalar benim olurdu. Sahte olduğunu biliyorsun ama hep bir affetme eğilimin var , çünkü adı "anne ."
Kindar bir insan değilim , kimse beni bununla suçlayamaz .
Kendi evimde çocukluğumu yaşayamadım
Üvey evlat gibi orda , burda , halamda .
Daha 10 yaşımda benı halamın dort cocuguna bakmak ıcın okulumu degıstırıp oraya yazdıran bir aıleye sahıptım ben.
Okuldan gelıyorum halam cocukları bana bırakıyor gıdıyordu.
Daha yasım 10.
Sorsanız iyiliğin için .
Küçüklükten ileri gelen sürekli böbrek sıkıntılarım var.
Telefon acıp anne bobreklerım cok agrıyor benım babam alsın benı dıye telefonda yarım saat aglamıslıgımı bılırım.
Telefonu sımarıklık ediyorsun dıye yuzume kapatan bir anne .
Nerden tutsam elımde kalıyor böyle.
İnsanlıgım kabullenmıyor annelıgıni ama o anne sevgısının yarattıgı boslugu bana hıc ılgı ve sefkat gostermeyen annemi aklamakta buldum hep .
Tecavüze uğradım , bunu istemiyoruz diye bir cümle kurdular karakolun ortasında.
12 yasında kızlık muaynesıne goturulen cocuk , ben butun bunların osıkolojısımı yasadım daha yasadıgım seyın kabusu bıtmemişken .
Evlendım , evlılıgımın ıkıncı yılında karar adı altında beni yenıden kızlık muaynesıne cagıran devlet düşünün , sacmalık !

Bu benı daha cok yıkmıstı o zaman için
Esım bunu bılıyordu ama benı utandırmıs ve psıkolojıme daha cok zarar vermıstı .
Evlı kadının neresıne bakılacaktı yıllar gevmıs ustunden .
Actınız acacagınız kadar , ettınız benı rezıl.
Bır degıl bes degıl.
Sırf en son yapılan sacmalıkta muayneye gıtmedım ve kısısel hakkıma dayanarak muayneyı reddettım dıye
Demek ki rızam olmus oldu
Yurtta tesisatcının tacızıne ugradım , mudure sıkayet ettım
Hırkanı cıkar burası cok sıcak degılmı dedı
Tecavuzden gıttın cunku oraya
Herkes paylanmaya bakıyor.
Unutmadıgım bir cok sey var
Ama ilemin yaptıkları hepsıne bın bedel

Ailenizin sizle olan ilişkisi değil kendileri ile olan ilişkileri bile hastalıklı! Siz varoluşunu en ust düzeyde gerçekleştirebilmis değerli bir bireysiniz. Size hayran oldum ve örnek bir kadinsiniz.

Kız kardeşinizi dusununce yaptığı evlilik muhtemelen sorunlu olacak. Bu durumda sizin güzel evliliğinize karşı haset duyabilir. Samimi gorunup ailenizin huzurunu bozabilir. Ki bu işlerde başarılı olduğu söylediklerinizden belli oluyor.

Duygusal olarak ihtiyaç duyduğunuz o değerli duyguları eşiniz ve kızınız ile giderin.

Sizin gibi duygu dolu bir kadın güzel eserler bırakarak dünyaya güzel mesajlar da verebilir. Resim, şiir, roman ... gibi bir sanatsal etkinlik ile mutlaka ilgilenin derim.

Allah mutluluk dolu bir hayat versin size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…