- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
o tecavuzcuye ne oldu ?Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
allahim sana sabır versin inşallah, inşallah eşinle mutlu olursun cocuklarinla ,allahim güzel allahim kimseye yasatmasin .. ozaman ailenden uzak biryerde yasa onlar arasin seni seni merak etsinler sen hayatini yasa gecmisi hatirlama bile .. esinin destegi sana yeter allahim senide yuvanida korusun inşallahHata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Aglamak istemıyorum
Kelimeler kifayetsiz kalıyor bazen içime acı düştü sizin yazınızı okuyunca çünkü benimde kızım var nasıl olur dedim ne taşıyorlar acaba kalp yerine nasıl birşeydir üstelik mağdur ve mağrur olan sizken canım benim olsan Yanımda seni göğsüme sarıp ağlama üzülme Allah kerimdir sadece bu hayatta finali iyiler yapar çünkü kalp sadece kan pompalanıyor ordan Hayatın istikameti var güçlü ol hatta eşine bile güçlü ol herkese ve herşeye rağmen güçlü ol yüreğinin gücü olsun hep diyorum oku diyicem eğitimin yarımsa tamamla gine oku bol bol kitap oku terapi de olur bu karanlık cehaletten bu karanlık cahillerden ve tüm kötülüklerden Allah seni korusun mutlu yuvanda hep mutlu ol ailene saygını Koru aile oldugu için ama mesafe koy arana yoluna bak önüne bak bakma arkanaKızlar hissettiklerimi anlatsam anlatamam keske hıssedıp sızde gorebılsenız .
Yarım gıbıyım. Bir aıle kurdum cok sukur , esımı kızımı kımseye degısmem .
Ama yıllardır cok yoruldum.
Benı dışladılar her bayram sabahın korunde ilk kapıya dayanan evlatları ben oldum .
Borcları oldu , evlerıne haciz geldi gıttı esım ödedi
Başları sıkıstı bıze kostular .
İşlerını gorene kadar canım , cıgerımdı .
Bılıyordum sahte olduklarını
Ve bunu bılıyor olmamda o kadar yaktı canımı.
Kendım yemek yapmayı ogrendım
Annem bır gun tutupta soyle daha guzel olur demedı .
En cok zoruma gıden ise kendi evım dururken sırf bana kir yoz doye baktıklarından benı cocuk esırgeme kurumuna gonderıp dıger cocuklarının ise evde yasıyor olmasaydı.
15 yaşında 37 kılo bır kız olarak kaçtım ben yurttan
Yemek düzenı var buşursan yıyebılıyorsun .
Kımse anne gıbı buda su cocugumun hakkı deyıp ayırmıyor tencere kenarına .
Ayrımcılık , dıslanma
Cok agrıma gıdıyor
Allah kahretsin ya , bişey demiyorum.Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Aglamak istemıyorum
++++geçen konunda kardeşinin söylediği lafı çok ayıp bulmuştum şimdiyse mide bulandırıcı olduğunu düşünüyorum..
annene söyleyecek şey bile bulamadım.
görüşmemek çözüm değil yok saymalısın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?