- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Halbuki ailen sen demeden her gun gdip en azindan 1 saat cocugu kontrol etmeli ne tuhaf bi anneniz varmis.benim annen olsa sabahtan aksama kadar hergun gelir oturur acaba torunuma nasil davraniyo diye benden fazla telas yapar17 aylık kızımın bakıcısı var. Ancak ise yeni başladım. Ve zorlanmasın diye saat 3 5 arası annemden 2 saat gelmesini Rica ediyorum. Dikkatinizi çekerim bakıcı yanında iken.
Annem babam hiçbir şekilde destek olmak istemiyor. Resmen zorla geliyorlar.
Lafa geldi mi torunlarini çok seviyorlar ama yani icraat yok. Sadece oyuncak gibi günde 1 2 saat sevip kaçmak istiyorlar. Onda da annem zorla sürekli fotoğraf çekinip face instagram a atmak için istiyor.
Çok yoruldum..
Neden benim annem.babam böyle. .
ÖdÜ kopuyor çocuğa bak derim diye..
Dün bakıcınin bile dikkatini çekmiş.
Bebeğim dışarda oynarken elleri toz olmuş anneme doğru Koşmus. Annem de bana gelme gelme bana ellerin pis senin toz etme üstümü demiş. .
Çok üzüldüm. ..... zerre kadar inanmıyorum artık sevgilerine
Evet nerden bildiniz asla almazlarevet bencil insanlarmış. aman üzerlerine kalır diye sevmeye bile çekinir olmuşlar. pintilik var mı acaba. çocuk için bişey alırlar mı hiç
Ben bu şekilde düşünmüyorum.Öncelikle ne kadar ax beklenti okadar mutluluk, bunu unutmayın.
Çocuğu ebeveynleriniz için doğurmadınız bu yüzden yabancılık çekmesin diye onlara vermemelisiniz bırakın bir kaç saat için olsa bile bunu rutine bağlama hakkınız yok.Anneniz sizi buyuttu bir rahat edeyim derken başına başka çocuk sarmanın alemi yol.Kadın sizebakmak istemediğini söylemeye çalışmış siz anlamış ama ısrar etmişsiniz.Lutfen kimsenin üstüne yuk olmayın, zaten bakıcınız var kendi işinizi kendiniz görün.
Lafa grldimi seviyorlar diyorsunuz yani sanki gösteriş için seviyorlarmış gibi düşünüyorsunuz ama çocuğu sevmenin kıstası ona bakmak mı?Hayır
bakış açınızı değiştirin.
Hadi ama,17 aylık kızımın bakıcısı var. Ancak ise yeni başladım. Ve zorlanmasın diye saat 3 5 arası annemden 2 saat gelmesini Rica ediyorum. Dikkatinizi çekerim bakıcı yanında iken.
Lafa geldi mi torunlarini çok seviyorlar ama yani icraat yok. Sadece oyuncak gibi günde 1 2 saat sevip kaçmak istiyorlar. Onda da annem zorla sürekli fotoğraf çekinip face instagram a atmak için istiyor.
Çok yoruldum..
Bebeğim dışarda oynarken elleri toz olmuş anneme doğru Koşmus. Annem de bana gelme gelme bana ellerin pis senin toz etme üstümü demiş. .
Annenizin davranışlarına zaten zerre anlam veremedim onu söylim..17 aylık kızımın bakıcısı var. Ancak ise yeni başladım. Ve zorlanmasın diye saat 3 5 arası annemden 2 saat gelmesini Rica ediyorum. Dikkatinizi çekerim bakıcı yanında iken.
Çok yoruldum..
Bir o gün gelsinde o zaman düşünürsünüz.Ben bu şekilde düşünmüyorum.
İlerde kızımın bebeği olursa elbet ben bakacağım kimseye bırakmam onu.
Bana da sizin bakış açınız biraz fazla free geldi.Öncelikle ne kadar ax beklenti okadar mutluluk, bunu unutmayın.
Çocuğu ebeveynleriniz için doğurmadınız bu yüzden yabancılık çekmesin diye onlara vermemelisiniz bırakın bir kaç saat için olsa bile bunu rutine bağlama hakkınız yok.Anneniz sizi buyuttu bir rahat edeyim derken başına başka çocuk sarmanın alemi yol.Kadın sizebakmak istemediğini söylemeye çalışmış siz anlamış ama ısrar etmişsiniz.Lutfen kimsenin üstüne yuk olmayın, zaten bakıcınız var kendi işinizi kendiniz görün.
Lafa grldimi seviyorlar diyorsunuz yani sanki gösteriş için seviyorlarmış gibi düşünüyorsunuz ama çocuğu sevmenin kıstası ona bakmak mı?Hayır
bakış açınızı değiştirin.
Gerçekten sevmek ihtiyacı olsa sizce çocuğun elleri tozlu diye kendisine koşan bir torununu "ay bana gelme gelme ellerin pis" diye nasıl geri çevirebilir Allah aşkına?Bakıcın da varsa evet annen sadece sevmek için gelebilir ne var bunda
Evet nerden bildiniz asla almazlar
Alsalar bile pazardan 2 3 Tp lik şeyler hep giydiremiyorum bile
Mümkün değil.Hadi ama,
Lütfen aş artık bu aile meselesini
Kendi iyiliğin için...
Psikolog desteği alman mümkün mü?
İyi gelecektir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?