- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bende inanamadım sevgilerine, gerçekten seviyor olsalar siz demeden gelir bakar ilgilenirler. Bu zamanda genelde aileler böyle, her şeyden kaçma modu yakalamışlar öyle gidiyolar. Benim annem, babam hem sevip zaman geçirmek istediklerinden hem de bana yardım olsun diye her gün alırlar bebeğimi bakarlar. Kafamı dinleyecek, yemeğimi yapacak fırsat bulurum bende. Seni bunaltırsa getir biz bakarız derler ki bunaldığım zamanlarda gerçekten çok ihtiyacım olur onlara; iyiki varlar, herkese böyle anne baba nasip olsun diyim. Sizde üzmeyin kendinizi yapacak bi şey yok, onların eksikliği. Aranıza mesafe koyun böylesini hakediyorlar bence. Hayat instagramda fotoğraf paylaşıp, hayatını on numara göstermek değil. Torunları varken gözlerinin başka bir şey görmemesi lazım normalde.17 aylık kızımın bakıcısı var. Ancak ise yeni başladım. Ve zorlanmasın diye saat 3 5 arası annemden 2 saat gelmesini Rica ediyorum. Dikkatinizi çekerim bakıcı yanında iken.
Annem babam hiçbir şekilde destek olmak istemiyor. Resmen zorla geliyorlar.
Lafa geldi mi torunlarini çok seviyorlar ama yani icraat yok. Sadece oyuncak gibi günde 1 2 saat sevip kaçmak istiyorlar. Onda da annem zorla sürekli fotoğraf çekinip face instagram a atmak için istiyor.
Çok yoruldum..
Neden benim annem.babam böyle. .
ÖdÜ kopuyor çocuğa bak derim diye..
Dün bakıcınin bile dikkatini çekmiş.
Bebeğim dışarda oynarken elleri toz olmuş anneme doğru Koşmus. Annem de bana gelme gelme bana ellerin pis senin toz etme üstümü demiş. .
Çok üzüldüm. ..... zerre kadar inanmıyorum artık sevgilerine
Bir o gün gelsinde o zaman düşünürsünüz.
Bence aileler bekar çocuklarının üzerinden elini eteğini çekmeli, evlenen de ailesine güvenip evlenmemeli.Bu dünyada yalnız başuna güçlü olmak lazım.Çok beklentiniz var objektif bakamıyorsunuz.Ne desek boş,zihniyetinize bir şey ekleyemeyeceğimizi görüyorum bu yüzden bu konuya cevap yazmak boşuna.
bencede ana baba olmak demek 20 yasından 80 yasına kadar dahil olmka demek haa cok hasta olursun kızın zaten sana kıyamaz ama sen keyfe keder toruna bakma sonra yarın kızından yaa trundan sevgi gelmemdimi onlar bizi sevmiyo diye butun sülaleye yayarsınBen bu şekilde düşünmüyorum.
İlerde kızımın bebeği olursa elbet ben bakacağım kimseye bırakmam onu.
lütfen büyük konuşma ilerisi nolacagi bilemezsin:)Ben bu şekilde düşünmüyorum.
İlerde kızımın bebeği olursa elbet ben bakacağım kimseye bırakmam onu.
Evet bunu çok duyuyorum etraftan ama annem bana hiç ilgili sevgili bir anne olamadı . Bende çocuğuma onun gibi ilgisiz bir anne olmamak için uğraşıyorum işte. İyi bir anne olabilmek tek amacımdünyadaki tek bebek sizinki değil. eski konularınıza baktım da her ay için bi konu açmışsınız maşallah. yani tamam evlattır kıymetlidir de bu kadar da bağımlı olmayın. psikolojinize zarar. herkesin bi hayatı var, sizin de olmalı. aşırı duygusalsınız.
Evet bunu çok duyuyorum etraftan ama annem bana hiç ilgili sevgili bir anne olamadı . Bende çocuğuma onun gibi ilgisiz bir anne olmamak için uğraşıyorum işte. İyi bir anne olabilmek tek amacım
Keşke baksa da parayi ona versem .Bizimde burda bakıcılar 450-500 tl arası bakıyorlar
ben anneme 300-350 tl veriyordum
geçenlerde babam söylendi
para az geliyormuş ne kadar verilirse o kadar çok şey alınırmış
bizde 400 tl yaptık
üzüldüm mü üzüldüm ama yapacak birşey yok.
Keşke baksa da parayi ona versem .
1100 veriyorum bakiciya
Bizimkiler de öyle lafta çok seviyorlar özlüyorlar daha bi emeklerini görmedim17 aylık kızımın bakıcısı var. Ancak ise yeni başladım. Ve zorlanmasın diye saat 3 5 arası annemden 2 saat gelmesini Rica ediyorum. Dikkatinizi çekerim bakıcı yanında iken.
Annem babam hiçbir şekilde destek olmak istemiyor. Resmen zorla geliyorlar.
Lafa geldi mi torunlarini çok seviyorlar ama yani icraat yok. Sadece oyuncak gibi günde 1 2 saat sevip kaçmak istiyorlar. Onda da annem zorla sürekli fotoğraf çekinip face instagram a atmak için istiyor.
Çok yoruldum..
Neden benim annem.babam böyle. .
ÖdÜ kopuyor çocuğa bak derim diye..
Dün bakıcınin bile dikkatini çekmiş.
Bebeğim dışarda oynarken elleri toz olmuş anneme doğru Koşmus. Annem de bana gelme gelme bana ellerin pis senin toz etme üstümü demiş. .
Çok üzüldüm. ..... zerre kadar inanmıyorum artık sevgilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?