- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sever ya da sevmez bunu bilememGerçekten sevmek ihtiyacı olsa sizce çocuğun elleri tozlu diye kendisine koşan bir torununu "ay bana gelme gelme ellerin pis" diye nasıl geri çevirebilir Allah aşkına?
Sevginin "mecburi" olanı bana hiçbir zaman samimi gelmediği için aklıma yatmıyor..Sever ya da sevmez bunu bilemem
ama düzenli olarak evde bakıcısı da varken eşilk etmek zorunda değil anne
çocuk bağlayıcı birsey
insanlar kendi evlatlarını büyütüp rahat etmek ister
biz genç yasta çocuk bakarken zorlanıyorsak koca koca insanlar yeniden çocuğa bağlanmamalı bence
sever mecbur kalırsa ilgilenir evine gider
Yeni ise başladım ve cok mu anormal bişeySever ya da sevmez bunu bilemem
ama düzenli olarak evde bakıcısı da varken eşilk etmek zorunda değil anne
çocuk bağlayıcı birsey
insanlar kendi evlatlarını büyütüp rahat etmek ister
biz genç yasta çocuk bakarken zorlanıyorsak koca koca insanlar yeniden çocuğa bağlanmamalı bence
sever mecbur kalırsa ilgilenir evine gider
Kim yüzünüze vuruyor? Bence iç dünyanızda başka bir sıkıntı var.Mümkün değil.
Ama nasıl aşabilirim ki süreki yüzüme vuruluyor kimsesizligim. .
hayır anormal değil tabikiYeni ise başladım ve cok mu anormal bişey
Psikoloji olarak bebeğim yalnız hissetmesin diye günde 2 saat yanında otur demek
Bence gayet sevgi ile ilgilihayır anormal değil tabiki
ama anneniz istememiş , bunun da sevgi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
ben olsam mesela anneme kıyamaz , gelme hergün zaten bakıcı var yorma kendini derdim.
Herkesin sevgiyi hissedişi ve karşısındakine göstermesi aynı olmuyor.Bence gayet sevgi ile ilgili
Bence bu konu daha farkli kadin baksinlar demiyor ki..insann icinde torun sevgisi olmaz mi hic? Sonucta onlarinda cani ve baskasinn ellerinde gun icin de gidip kontrol etsinler diyor orda yorulacagi yapacagi birsey yok...insan bu konuda annesinden yardim isteyip ona guvenmeyecekte kime guvenecek bence aile olmak bunu gerektirir ki bunda hic birsey yok...ailenn kendisin dusunmesi lazim gidip bakalim ne yediriyor diye...bence ailenizle iliskinizi gozden gecirin insan deger gormedigi kisilerden gorur bu muameleyiÖncelikle ne kadar ax beklenti okadar mutluluk, bunu unutmayın.
Çocuğu ebeveynleriniz için doğurmadınız bu yüzden yabancılık çekmesin diye onlara vermemelisiniz bırakın bir kaç saat için olsa bile bunu rutine bağlama hakkınız yok.Anneniz sizi buyuttu bir rahat edeyim derken başına başka çocuk sarmanın alemi yol.Kadın sizebakmak istemediğini söylemeye çalışmış siz anlamış ama ısrar etmişsiniz.Lutfen kimsenin üstüne yuk olmayın, zaten bakıcınız var kendi işinizi kendiniz görün.
Lafa grldimi seviyorlar diyorsunuz yani sanki gösteriş için seviyorlarmış gibi düşünüyorsunuz ama çocuğu sevmenin kıstası ona bakmak mı?Hayır
bakış açınızı değiştirin.
Bence bu kesinlikle sevgi ile alakali, insan torununu gercekten sevse acaba ne yediriyor diye bile dusunup gunde bir saat ugrar...ki ev kadini yani evine baglayan birsey var mi bilemm ama gidip bir saat torunun gormek cok da abartilacak birsey degil...parkta gelme bana ellerin pis demek ne kadar cirkin bir cumle, icinde sevgi olan insan sokak cocuguna demez bunu...benm annem yegenim yesin diye neler yapiyor hergun ve inan onlari yaparken bile gozleri parliyor yavrum dogal yesin diye bence sevgi emektr biraz da...oyle komsu cocugu sever gibi cekip cekip face atmak etrafa gosteristen baska birsey degil cok kirici benvehayır anormal değil tabiki
ama anneniz istememiş , bunun da sevgi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
ben olsam mesela anneme kıyamaz , gelme hergün zaten bakıcı var yorma kendini derdim.
Yalnızken güçlü olabilirseniz bunu kimse yüzünüze vurmaya ve kullanmaya kalkmaz.Mümkün değil.
Ama nasıl aşabilirim ki süreki yüzüme vuruluyor kimsesizligim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?