- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi Muallimee1
Bence konu gercek degildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercek gercek, bekardı bununla sevgiliydi mutsuzdu.. Sakın evlenme dedik, evlendi.Bence konu gercek degildir
Birtane de bende var bu modeldenÖncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Yok 2 grup var. 1. Grup atandım diye kimseleri yanına yaklaştırmayan dev aynasındakiler, 2. De böyle izinciler. Ortası yok buradaBen artık öğretmenliğin burada paravan meslek olarak filan kullanıldığını düşünüyorum. Ne kadar basiretsiz öğretmen varsa bu sitede olamaz herhalde.![]()
Bence aslında hiçbiri öğretmen değil ya. Valla değil bak. 1. Grup hayatı böyle tek başarıları işe girmek olarak yaşıyor olmamalılar eğer gerçekten öğretmenlerse. 2. Gruba zaten katlanamıyorum bile. Belki de sınavla değil de bütüncül bir yeterlilikle öğretmen ataması yapılmalı. Bana artık sinir basmaya başladıYok 2 grup var. 1. Grup atandım diye kimseleri yanına yaklaştırmayan dev aynasındakiler, 2. De böyle izinciler. Ortası yok burada
Bu eziklikle nasıl sınıf yönetimi yapıyorlar mesela ben de bunu merak ediyorum hep2. Grubun evdeki ezilmişliği okulda çocuklardan çıkarma olasılığını yüksek görüyorum
ÇemkirerekBu eziklikle nasıl sınıf yönetimi yapıyorlar mesela ben de bunu merak ediyorum hep
Aynen. Erkeğini gördüm yıllar evvel. Komşumuzdu. Eşinden çok çekinirdi. Okulda çocukları tekmelerken gördüm. 90 lı yıllardı. Ben de onun öğretmen olduğu okula başlamıştımÇemkirerek
Evet istisnasız çoğu okulda bu numunelerden mevcut... Kendi hayatlarında yapamadıklarını okullarda ellerinde bulunan yetkiyle çocuklara uyguluyorlar. 1.50 boyunda kırmızı saçlı bir almancı vardı bizde halen unutmam o sevimsiz suratını... Özel hayatında o kadar mutsuzdu ki o negatif enerjisini, surat ifadelerini, sürekli öğrencilerle olan tartışmalarını falan halen unutmadımAynen. Erkeğini gördüm yıllar evvel. Komşumuzdu. Eşinden çok çekinirdi. Okulda çocukları tekmelerken gördüm. 90 lı yıllardı.
Esinden izin mi aliyorsun? Esin kimden izin aliyor? Izin kagidi da dolduruyor musun? Cocuk musun? Esin o senin velin degil ki.Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Katılamadım. Psikolojik şiddet uyguşuyor yazmış, 16. Güne kalırsan gelme diyor yazmış. Sanki " hayatım 15 gün çok uzun sensiz ev zindan" diyor da biz mi tepki gösteriyoruzÖnce bunun izin istemeyle bir ilgisi yok. Bazı yorumlara gerçekten şaşırdım. Ailede bu tip ayrı kalmalı bir durumda eşler bir birine danışmalı. Yani kocam senden izin mi alacam deyip haftalarca ailesinin yanına bensiz gitse benimde hoşuma gitmez.
Canım sen özelde çalışıyor ve iznin olmasa ve eşin öğretmen olsaydı. Eşin yaz tatilinin ne kadarını sensiz ailesinin yanında geçirmesi seni rahatsız ederdi?
EMPATİ YAPARAK kararını vermelisin.
Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım