Aileme senede 15 gün izin.

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Birtane de bende var bu modelden

Ben artık öğretmenliğin burada paravan meslek olarak filan kullanıldığını düşünüyorum. Ne kadar basiretsiz öğretmen varsa bu sitede olamaz herhalde.👎
Yok 2 grup var. 1. Grup atandım diye kimseleri yanına yaklaştırmayan dev aynasındakiler, 2. De böyle izinciler. Ortası yok burada

Yok 2 grup var. 1. Grup atandım diye kimseleri yanına yaklaştırmayan dev aynasındakiler, 2. De böyle izinciler. Ortası yok burada
Bence aslında hiçbiri öğretmen değil ya. Valla değil bak. 1. Grup hayatı böyle tek başarıları işe girmek olarak yaşıyor olmamalılar eğer gerçekten öğretmenlerse. 2. Gruba zaten katlanamıyorum bile. Belki de sınavla değil de bütüncül bir yeterlilikle öğretmen ataması yapılmalı. Bana artık sinir basmaya başladı 🤬🤬🤬

Bunu ilk evlendiğiniz de yapmaya başlamıştır. ilk dediği anda karşı çıkmadıysanız geçmiş olsun. Benim de ailem uzak gitmek istediğimde şu zamanlarda anneme gidelim derim . Gideriz. İzin almak bana çok kötü bir kelime sahibimiz değil hayat arkadaşlarımız eşlerimiz bizim.

Aynen. Erkeğini gördüm yıllar evvel. Komşumuzdu. Eşinden çok çekinirdi. Okulda çocukları tekmelerken gördüm. 90 lı yıllardı.
Evet istisnasız çoğu okulda bu numunelerden mevcut... Kendi hayatlarında yapamadıklarını okullarda ellerinde bulunan yetkiyle çocuklara uyguluyorlar. 1.50 boyunda kırmızı saçlı bir almancı vardı bizde halen unutmam o sevimsiz suratını... Özel hayatında o kadar mutsuzdu ki o negatif enerjisini, surat ifadelerini, sürekli öğrencilerle olan tartışmalarını falan halen unutmadım 😂😂

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Esinden izin mi aliyorsun? Esin kimden izin aliyor? Izin kagidi da dolduruyor musun? Cocuk musun? Esin o senin velin degil ki.

Önce bunun izin istemeyle bir ilgisi yok. Bazı yorumlara gerçekten şaşırdım. Ailede bu tip ayrı kalmalı bir durumda eşler bir birine danışmalı. Yani kocam senden izin mi alacam deyip haftalarca ailesinin yanına bensiz gitse benimde hoşuma gitmez.

Canım sen özelde çalışıyor ve iznin olmasa ve eşin öğretmen olsaydı. Eşin yaz tatilinin ne kadarını sensiz ailesinin yanında geçirmesi seni rahatsız ederdi?
EMPATİ YAPARAK kararını vermelisin.

Önce bunun izin istemeyle bir ilgisi yok. Bazı yorumlara gerçekten şaşırdım. Ailede bu tip ayrı kalmalı bir durumda eşler bir birine danışmalı. Yani kocam senden izin mi alacam deyip haftalarca ailesinin yanına bensiz gitse benimde hoşuma gitmez.

Canım sen özelde çalışıyor ve iznin olmasa ve eşin öğretmen olsaydı. Eşin yaz tatilinin ne kadarını sensiz ailesinin yanında geçirmesi seni rahatsız ederdi?
EMPATİ YAPARAK kararını vermelisin.
Katılamadım. Psikolojik şiddet uyguşuyor yazmış, 16. Güne kalırsan gelme diyor yazmış. Sanki " hayatım 15 gün çok uzun sensiz ev zindan" diyor da biz mi tepki gösteriyoruz

Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım

Bak bu adam dediğini yapar boşanır diyorsun ya,ailenin evinden 16.gün gelmedin diye seni boşayacak bir insan seni seviyor mu?Seni kaybetmekten korkuyor mu? Hayır

Bir de yukarıda yazdıklarına bak.Her şeye rağmen sen bu adamı kaybetmekten korkuyosun,boşanmaktan korkuyosun.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Evde yemeğini yapan çamaşırını yıkayan,beyfendiyi sürekli alttan alan,nine deyimiyle hanımhanımcık aklı kalbi yuvasında olan bir kadını,seni kaybetmekten korkmuyor.

Ama sen kadın düşmanı,hödük,sana değer vermeyen şu üç iqlu amipi kaybetmekten korkuyosun korkuna da annene babana gidip dilediğince kalamıyosun öyle mi?

Allahım sen bana sabır ver.

Bu dünyanın başka hiçbiyerinde olmaz he.Bu türk kadınları neden böyle ya neden neden?

Back
X