- Konu Sahibi Muallimee1
-
Teşekkür ederim desteğiniz için şuan için ilk isim bir psikiyatriden randevu almak inşallah faydasını görürüm çünkü bu durum beni gerçekten çok üzüyor
Onlarda uzak şehirde normal zamanlarda hemen hemen aynı sayılır bir ayı gecmez senede. Ama eşim asker 2 3 aylık göreve gittiği zaman kendi ailesine gitmemi istiyor
Ya sonra
Sevindim bu olmalı zaten.. çok iyi yapmissinzBosandim. 1 degil 2 degil 3 degil bunu her aileme gideceğim zaman yapan adamla daha fazla olamazdim yani
E yani koca bu, boru mu?zaten anlamıyorum ben bu evlendikten sonra anasını babasını görmek isteyenleri. Senin kocan var daha ne olsun ne gerek var anneye babaya!!1vlenirken soyadınla beraber onları da bırakıver dimi?1KOCAMMM KOCA KOCACIMM(ironi yapıyorum aman diyim )
ne guzel yapmiş en baştan guzel ornek hikayeAnnemle babam daha yeni evliyken, cocuk falan da yokken annem ailesine gidecekmis kalmaya. Babam anneme "Eğer 10 günden fazla kalırsan geri gelme" deme gafletinde bulunmuş. Annem tamam 10 gun sonra gelirim demiş çıkmış ailesine gitmiş, ailesi de başka şehirde. Kalmış işte 10 gün , telefonda demiş yarın geliyorum. Geleceği gün babam terminalde bekliyor bekliyor gelen giden yok. Dönmemiş annem tam 4 buçuk ay. Babam kaç kere gitmiş almaya, annem gelmemiş. Babam aile büyüklerini falan götürmüş arayi bulmaya yok yine gelmemiş kadın
4 buçuk ayın sonunda babamın dersini aldığına ikna olunca çıkmış gelmiş evine.
Annem bunu bize anlatınca kadının elini öptüm alnıma koydum.
Şimdi annemin ailesine gitme konusu açılınca babam aman beni karıştırmayın diyor.☻☻
benim yerime de öpün elleriniAnnemle babam daha yeni evliyken, cocuk falan da yokken annem ailesine gidecekmis kalmaya. Babam anneme "Eğer 10 günden fazla kalırsan geri gelme" deme gafletinde bulunmuş. Annem tamam 10 gun sonra gelirim demiş çıkmış ailesine gitmiş, ailesi de başka şehirde. Kalmış işte 10 gün , telefonda demiş yarın geliyorum. Geleceği gün babam terminalde bekliyor bekliyor gelen giden yok. Dönmemiş annem tam 4 buçuk ay. Babam kaç kere gitmiş almaya, annem gelmemiş. Babam aile büyüklerini falan götürmüş arayi bulmaya yok yine gelmemiş kadın
4 buçuk ayın sonunda babamın dersini aldığına ikna olunca çıkmış gelmiş evine.
Annem bunu bize anlatınca kadının elini öptüm alnıma koydum.
Şimdi annemin ailesine gitme konusu açılınca babam aman beni karıştırmayın diyor.☻☻
tabi ki beni ilgilendirmez
banane
ben mi kocamın emir eriyim
anamla karşılıklı oturuyorum salonlarımızdan birbirimizi görüyoruz el sallıyoruz
her gün sarma dolma börek çörek bahçe sebze meyveleri
sefam olsun hayat bana güzel
Çok üzüldüm adınıza eşinizin tavrı çok kaba gerçekten.16.gün dönme ne demek bir de iki üç ay yokken kendi ailesiyle kalmanızı isteyebilecek kadar hadsizÖncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
yalnız bunu daha önce yapmıştın
Böyle saçma şey olmaz bence kesin tavrınızı koyun yani ne mantıkla böyle bişey söyleyebilir çok kızdım şahsen kusura bakmayınÖncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
On beş gün eşten ayrı kalmak için uzun süre.. Benm eşimde en fazla bir hafta izin verir.. Ama ben dert etmiyorum o da haklı insan sevdiğin çok ayrı kalmak istemezÖncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım
Psikolojik şiddeti inkar etmiyorum zaten fiziksel bir şiddet olmadı onu demek istiyorum
On beş gün eşten ayrı kalmak için uzun süre.. Benm eşimde en fazla bir hafta izin verir.. Ama ben dert etmiyorum o da haklı insan sevdiğin çok ayrı kalmak istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?