- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Evet ama o zaman da dini nikah vardı ve ilişki yaşamıştık. Her şeyi onunla yaşadım vazgecemedim şimdi de korkuyorumKonu sahibi daha nisanliyken gercek yüzünü gosterdi size esiniz herkes burada uyardi. Bu ay evlenecektiniz. Kendinize yazik ettiniz bile bile lades diyerek. Bunlar daha baslangic bu adamla buraya yazıyorum
oooo esini kafaya alamamısın valla ben anansında 2 gun kalınca deliriyorum mecbur geliyooo cıngarı cıkarınca oda alıstı artık ama benim gitmeme asla karıstırmam annem kardesimle tatile giderim aksam cayları haftasonu gezmeleri falan ama esime asla istemem :))))))))))))bunuda buraya benden baska kimse cesaret edip yazamazÖncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Teşekkür ederim şuan için düşüncem çocuk yapmamak ve biraz daha zaman vermek düzgünce onunla konuşmak yine olmazsa bu dediklerinizi düşünücem
Evet destek alacağım almalıyım. Gerçekten böyle yaşamak çok zor hiç bir şeyin tadı tuzu yok çok üzülüyorum boşansam bu sefer de başka sorunlar yaşayacağım ne yapacağımı bilmiyorumRica ederim, bakın ama mesela benimle oturup düzgünce konuşabilirsiniz. Sizi anlamaya çalışırım çünkü, saygım var size. Ama hayatınızdaki bu insan bunu yapmıyor ki? Zaten düzgünce konuşup halledebileceğiniz bir şey olsaydı meseleler buraya kadar gelmezdi. Sorun aileye belli sürede gidip gelmek değil ki. Sorun size saygı duymayan, yanımda değil arkamda yürürsün diyen bir eş ve ben bunu hak etmediğinize adım kadar eminim.
Bu aileni belli bir süre görebilirsin meselesi bizimkilerde de vardı. Ayrıntıya girmeyeyim ifşa olmamak adına. Ama annem için hayat hiç o kadar güzel geçmedi, geçmiyor bunu bilir bunu söylerim.
En azından doğru bir terapist bulup destek alın lütfen.
Evet destek alacağım almalıyım. Gerçekten böyle yaşamak çok zor hiç bir şeyin tadı tuzu yok çok üzülüyorum boşansam bu sefer de başka sorunlar yaşayacağım ne yapacağımı bilmiyorum
Teşekkür ederim desteğiniz için şuan için ilk isim bir psikiyatriden randevu almak inşallah faydasını görürüm çünkü bu durum beni gerçekten çok üzüyorVallahi boşanma davalarını sevmiyorum, ama yine de görevimiz, elimizden geleni yapıyoruz tabii ki. Benim gördüğüm boşanmanın sıkıntısı iki-üç yıl sürüyor, çocuk yoksa ve kişinin işi varsa daha da kısa.
Ama böyle bir insanla aynı yastığa baş koymak bir ömür sürüyor, en azından bir ömür için söz veriyorsunuz.
Yazık değil mi size. Ben kötü geçecek iki yıla eyvallah derdim, bir ömürdense.
Terapi için adım atın. Psikiyatrınızın doğru eğitimlere sahip olmasına dikkat edin. Sonra güçleneceksiniz umuyorum. Hayat çok kısa aslında. Uzun vadedeki mutluluğunuz için kısa süre mutsuz olmaktan çekinmeyin.
Teşekkür ederim desteğiniz için şuan için ilk isim bir psikiyatriden randevu almak inşallah faydasını görürüm çünkü bu durum beni gerçekten çok üzüyor
Ya sonraAnnene kalmaya gidersen bu kapıdan ciktigin an bosaniriz diyen kocaya bosanma davasi soku yasatmis biriyim ben:) 10 kocayi kurban ederim ben be anneme babama hele heleeee sen kimsin bana IZIN vereceksin?
Zaten siz boşanamazsınız, bu söz konusu bile olamaz. O kadar pasif ve güçsüz birisiniz ki herhangi psikologdan destek alabileceğinizi de sanmıyorum. Eşiniz izin vermez çünkü. Bir kadın olarak sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Böyle gelmiş böyle gider sizde, bence bu gerçeğe alışın.Evet destek alacağım almalıyım. Gerçekten böyle yaşamak çok zor hiç bir şeyin tadı tuzu yok çok üzülüyorum boşansam bu sefer de başka sorunlar yaşayacağım ne yapacağımı bilmiyorum
Haklısınız hiçbir kadın pasif kalmamalı, çalışmayan kadınlar belki kızabilir ama sonuçta ben de çalışan biri değilim.Yok anacım biz böyle bir ders mers görmüyoruz lütfen sonra biri ciddiye alacakşaşkınım vallahi ekonomik özgürlüğü olan her kadın bu kadar pasif kalmamalı. Bana göre hiçbir kadın kalmamalıda hani çalışmayan kadınlar işim yok, güvencem yok gibi savunmalar yaptıkları için bir yerde diyecek bir şey kalmıyor. Burda hanım kendi sevgisi dışında bir şeyi de yok. Bu yaşadıklarına sevgide biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?