- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi Muallimee1
-
-Karışık var mı?Bu muallime serisi boyle oluyor gozlemlerime gore. Kocaya kulluk kolelik ve pisiriklik dlc si yuklenmis. Eger gercekten egitmenseniz egiteceginiz, hayata hazirlayacaginiz kiz cocuklara uzulurum.
Eşiniz askere hava değişimi izni vermeyi askeriye de bıraksın, siz eşisiniz ve canınız ne zaman isterse ne kadar isterse ailenize gidip kalabilirsiniz.Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Yok anacım biz böyle bir ders mers görmüyoruz lütfen sonra biri ciddiye alacakbu eğitim fakültelerinde kocaya kölelik dersi var da bizim mi haberimiz yok cidden şüphelenmeye başladım artık. şu kaynanasıyla evlenmeye can atan kadının konusunda öğretmen tespiti yapan arkadaş resmen yüzde yüz haklı
Ahaha ilahi harika yorum :)))Senede 15 gün izin yazınca bende çalışıyorsunuz sandım10 yıldan sonra mi 20 güne çıkıyordu izinler
Bitsin, hakim sizi hakli bulur üstüne nafaka bile alirsiniz neyden korkuyorsunuz ki?Yani 16.Gün olduğunda biter dediyse biter kesinlikle dediğini yapar
Seni ilgilendirmezkocasını bilmem ama ben anne olarak bırak evine gitmeyi bir daha o kızı evime sokmam
Sigorta, ekstra mesai, yemek, yol, doğum izni veriyor mu?Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Seni ilgilendirmez
tabi ki beni ilgilendirmez
Teşekkür ederim şuan için düşüncem çocuk yapmamak ve biraz daha zaman vermek düzgünce onunla konuşmak yine olmazsa bu dediklerinizi düşünücemHanımefendi, konu sahibi ne yaptı en son diye bakmaya geldim, gördüğüm mesaja bak. Tövbe tövbe ya, yapacağınız yoruma karışamam ama yorumlara katılmıyorsanız yazın nedenini, okuyanlar iki bakış açısını da görmüş olsun. Bu nedir Allah aşkına?
Konu sahibi, bak bu kadar insan sana yazdı. Lütfen kendini bu adamla heba etme rica ederim. Şu an bir uyuşturucu madde etkisi altında gibisin, çünkü içten içe bu adamsız bir hiç olduğunu düşünüyorsun. Ama bu doğru değil. Bir adım at, git iş bul ve ayrı bir eve çık. Bulunduğun şehrin barosuna git, bir avukat yardımı al. Boşanma işini avukata bırak, sen kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak. Lütfen, yazık ediyorsun kendine göz göre göre.
Umarım çok mutlu olursun.
Teşekkür ederim şuan için düşüncem çocuk yapmamak ve biraz daha zaman vermek düzgünce onunla konuşmak yine olmazsa bu dediklerinizi düşünücem
Sizin en önemli sorununuz ailenizin yanına izinle gitmeniz değil. Çok ciddi psikolojik problemleriniz var. Özgüveniniz sıfırın altında, bağımlılık ve kendine yetememe problemleriniz var. Buna da kendinizi “5 yılımı çöpe atamıyorum” şeklinde inandırmışsınız.
Sizin destek almanız şart. Biz ne dersek diyelim siz uygulayamazsınız. Ama bu insan formuyla yaşarken destek alıp sağlıklı bir birey olmanıza izin vereceğini de hiç sanmıyorum. Çünkü kölesinin gözleri açılacak...Bağlılığın artmasıyla birlikte ileride şiddetin başlaması da çok olası. Allah kolaylık versin.
Son kez söylüyorum. Destek almaya çalışın.
Haklisiniz benim kendime guvenim yok,cesaretim yok, korkularım var gerçekten psikoljik destek almalıyım sağlıklı dusunemedigimin farkındayım.Aynı tas aynı hamam devam yani..Karşınızda sizi birey yerine insan yerine koyan yok ki konuşup anlaşasın.Çok samimi söylüyorum sizin için çok üzüldüm.Yukarıda bir üye de demişti sizin anne evine gitmekten daha büyük problemleriniz var diye bakın aşağı alıntılayacağım.
En azından terapiye gidin psikolojik destek alın.
Şuanki halinizle kendi başınıza herhangi bir şeye kalkışabileceğinizi ben zaten sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?