Ailemi yemege goturmek yanlış mi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Merhabalar. Bizim daha önce gittiğimiz bir otel vardı. Çok güzel yürüyüş parkuru vs var. Memnun kalmıştık.
Eşimle yemeğe gidelim diye konusmustuk. Bugün aklıma geldi işteyken onu aradım otele yemeğe gidebilim mi dedim istersen annemle kardeşim de gelsin dedim. Ben öyle der demez yok seninle gidecektim de onlarla nasıl gidicz para yok bende (kisı başı yemek 85 tl fln) hem niye biz götürüyoruz onları ablanlar götürmüyor bir yere onlar götürsün. Ben dedim annem kendi parasını verir zten vermese de ben de para var. Ama bu hâlâ bana kızıyor sayıyor da sayıyor. Benim de gözüm doldu konuşamadım kapattım. Eve geldim gitmedik zten.
Babam öyle çok gezen biri değil. Kardesimin bedensel rahatsızlığı var.Biryere gitmesine engel değil. Ben hem annem hem kardeism için bir güzellik yapmak istemiştim.. Zaten 3 günlük dünya. Bu gün var yarın yoklar yarin bir gün istesem de olmayacaklar belki yanimda. Annemin yildan yıla yaşlandığını fark ediyorum artık üzülüyorum da.
iyilik yapmak istemek suç mu?
Ablanlar götürsün diyor onlar daha önce izinleri vardı şu an izinleri yok daha önceden onlar da goturuyordu zten.

Bu arada eşimin anne babası daha onbizim yaşadığımız yere geldi. Eşim onlar köyde yaşıyor dedi diye biz onları tiyatroya sinemaya yemeğe götürdük hep. Ben sorun yapmadım..
Not koronavirusten bağımsız ( virüs var gitmeyin tarzı) yazarsanız sevinirim..kalabalık olmayan bir yer ve bikac saat durup gelecektik.

Merhabalar. Bizim daha önce gittiğimiz bir otel vardı. Çok güzel yürüyüş parkuru vs var. Memnun kalmıştık.
Eşimle yemeğe gidelim diye konusmustuk. Bugün aklıma geldi işteyken onu aradım otele yemeğe gidebilim mi dedim istersen annemle kardeşim de gelsin dedim. Ben öyle der demez yok seninle gidecektim de onlarla nasıl gidicz para yok bende (kisı başı yemek 85 tl fln) hem niye biz götürüyoruz onları ablanlar götürmüyor bir yere onlar götürsün. Ben dedim annem kendi parasını verir zten vermese de ben de para var. Ama bu hâlâ bana kızıyor sayıyor da sayıyor. Benim de gözüm doldu konuşamadım kapattım. Eve geldim gitmedik zten.
Babam öyle çok gezen biri değil. Kardesimin bedensel rahatsızlığı var.Biryere gitmesine engel değil. Ben hem annem hem kardeism için bir güzellik yapmak istemiştim.. Zaten 3 günlük dünya. Bu gün var yarın yoklar yarin bir gün istesem de olmayacaklar belki yanimda. Annemin yildan yıla yaşlandığını fark ediyorum artık üzülüyorum da.
Ablanlar götürsün diyor onlar daha önce izinleri vardı şu an izinleri yok daha önceden onlar da goturuyordu zten.

Bu arada eşimin anne babası daha onbizim yaşadığımız yere geldi. Eşim onlar köyde yaşıyor dedi diye biz onları tiyatroya sinemaya yemeğe götürdük hep. Ben sorun yapmadım..
Not koronavirusten bağımsız ( virüs var gitmeyin tarzı) yazarsanız sevinirim..kalabalık olmayan bir yer ve bikac saat durup gelecektik.
Eşiniz kendi ailesine çifte standart uyguluyorsa eş falan dinlemem. Ailemle kendim yemeğe giderim. Eş gelmese de olur

Eşiniz ailesine her ay yardım ediyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Kendi harcarken sorun yokta ki belli bir seviyeye kadar normal görüyorum bunu, siz harcayınca mi sorun oluyor?

Başbasa yapılan plana dahil etmeseniz güzel olurmuş sadece.

Başka birgün ayarlayıp gidin annenizle kardeşinizle yemeğe. Eşiniz ister gelsin ister gelmesin.

Son düzenleme:

madem öyle eşiniz olmadan siz kendiniz annenizi goturseydınız??ben bu erkeklerı anlamıuorum ya cok sinir oldum eşinize doğrusu..otele ıkınızın yemege gıtmesınde sakınca yok annenızın goturulmesıne ses ediyor sanırım ben olsam yarın annemlerle giderdim o gelmesin

Kendim gitmek isterdim fakat araçla gidilmesi gereken bir yer şehir merkezine uzak ve benim ehliyetim yok
begendıgın bır yerı annenlere jest yapmak ıcın goturmek ıstıyorsun sanırım başka guzel bıryere gotur o halde kocana muhtaç olmadan ya da ablanın varsa ehlıyetı arabası ona teklıf et annemlerı yemege goturmeyı dusunuyorum ne dersın dıye??o da yoksa başka yere goturecen mecbur

Yemeğe davet ettiginiz insanlara kendi hesaplarını ödetmek cok büyük ayıp, özellikle bu kişiler ailenizse.

Madem sizin paranız var, alın annenizi kardeşinizi götürün yemeğe. Illa o otel olmasına gerek yok. Hem eşiniz olmadan daha rahat ederseniz. Ayrıca eşiniz çok bencil.

Back
X