Neden bu denli para veriyorsunuz korkularınız mı var ilerde başım sıkışırsa muhtaç olursam o zaman ne yaparım diye... bence öyle. Çok fazla düşünmeyin hayat bu ne olacağı belli olmuyor sizin kafanızda kurduğunuz gibide... bu zamana kadar yeterince yardım etmişsiniz hatta yardımı aşmış sömürülme aşamasına bile geçmişsiniz artık dur deme vakti. Dayanaklarınızda var... malzemeleri olamaz yani. tek yapacağınız artık buna bir son vermek
Bakin kimse ac kalmaxz ama siz boyle yaptikca daha cok uzerinize gelecekler basta alistirmak iyi degil aslinda sonradan kotu oluyorsunuz malesef dunyanin hali bu cnmyaaa kizlar sinirden uyuyamiyorum resmen.
ben 7 senedir calisiyorum. aileme bu zamana kadar en az 60 bin euro dan fazla param gecti. sürekli acliktan ölüyoruz diye acitasyon yapiorlar. oysaki gecen beraber hesapladik her ay 1.500 euro ellerine kalmasi lazim.... bu yüzden cok piskolojik destek aldim. ailem mutlu olsun diye her istediklerini aldim yaptim. düsünün benim dügün olcak daha gelinligim yok anneme kiyafet begendirmeye calisiyordum. yada evimin icini begenmiyorum hersey cok eski dedi annem 15 bin euro harcadim herseyini yeniden yaptim. bi sene gecmeden herseyi kirip döktüler inanmazsiniz kapilar bile rezil gibi delik desik. neyse kafanizi agritmiim... ha bide babam kumar bagimlisi.
gelelim bugunki olaya. oglum oldukdan sonra aileme acik acik söyledim bundan ötesi yok diye. ogluma birikim yapmak istiyorum dedim. babam büyük sözler verdi ben istemedigim halde her ay torunuma 30 eur vercem dedi ki vermiyor... neyse ay sonu yine acliktan ölüyoruz diye kapima dayandilar vermedim inat ettim. ama illa ne yapip edip 150 eur aldilar. o gün babam bide botum yok kislik bot istiyorum dedi internetden ismarladik beraber 50 eur degerinde. dedim fatura icinde olur ödersin tamam.
neyse bugun ay basi gittim para lazim geri vere bilirmisiniz diye sordum 100 eur veriolar sadece eee 50 si nerde e onuda bota saycakmisim hediye olarak kabul ediomus. bak bak bak o an öyle sinir oldumki parladim. o esnada kardesim demesinmi babam daha dün yine kumara 200 eur yatirdi diye. ben baya saydirdim sesimi yükseltim. babam cvp vermedi ama rengi soldu.
tabi ben yine pismanim keske ödeseydim de babami kirmasaydim diyorum icimden simdi ama beni kullanmalarindan biktim. napicam ben simdi. biliyorlar esimin benim cok iyi kazandigimizi hersey bize yüklüyorlar cok bunaldim ama ya.
özür diliyorum cok cok uzun oldu ama bi yere icimi dökmem lazim.
Bakin kimse ac kalmaxz ama siz boyle yaptikca daha cok uzerinize gelecekler basta alistirmak iyi degil aslinda sonradan kotu oluyorsunuz malesef dunyanin hali bu cnm
250 bin TL civarı bir şeyden bahsediyorsunuz. Canısı sen aileni geçindirmissin yedi senedir baban gelirini kumara yatırmış anlaşılan. Kıyamama hastalığı var sizde de ama annem babam da olsa beni enayi yerine koyana beş kuruş vermem.
Net konuş taviz falan verme bırak aç kalsınlar ki yalan. Evde en kötü makarna olur edebiyat yapıyorlar resmen. Kocan nasıl birşey demiyor ona hayret ettim
Kumar bagimlisi insan tedavisiz zor duzelir.. inan ekmek parasini goturup yatiriyo ama vazgecmiyor..
Sende ev al araba al. Acındır kendini bundan sonra vermeyeceğimden anlamıyorlarsa. Sizde kıyamıyorsaniz gerçekten cebinizde beş kuruş bırakmayın yok demeniz daha inandırıcı olur.kocam cogunu bilmiyor... ufak tefek seyleri biliyor. büyük ödemeleri onla sevgiliyken yapmistim ondan onu ilgilendirmez diye anlatmamistim. cikamiyorum isin icinden. 2 sene tedavi oldum bu yüzden. annem cok pislolojimi alt üst ediyor. ya resmen söz verdim kendime artik son diye. kac gün arayip havale gecirdiler resmen telefonda evimde. ki kumari gectim annemin elide gecik. kardesim uyaniklik yapti. ise baslar baslamaz bana dedi abla bu ailede para biriktirilmez ondan ben i̇stanbuldan kendime ev alcam bütün ayligimi oraya yatircam diye. simdi bana sürekli saldiriyorlar. onun durumu yok sen yap hatta onada bak. ama hayatinin sefasini devam sürüyo kendini hic kisitlamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?