ailemim bitmek bilmeyen istekleri

Geçen benzer bir konuda sizin şu yorumunuzu görmüştüm ben. Buraya da bırakıyorum ki siz de tekrar okuyun. İnsan bazen bir başkasına en iyi tavsiyeyi verebiliyor kendisine gelince basireti bağlanıyor çünkü.

sürekli deniyorum herseyin farkindayim. misafir gelsin beni kücük düsürcek seyler söylüyorlar resmen. sonra torunumuzu cok özledikden muhabbeti yapiyorlar. ama burdaki yorumlar benim icin önemliydi. yurtdisindayim ben hani almanlar ailesine soguk sende alman gibi davraniyorsun diyorlardi ben hayir diince esimde alman oldugu icin. ama türk kizlarimiz da böyle düsünüyorsa sorun gercekten ailemde. hep diyorlar türk cocuklari hep ailesine bakiyor vs vs

Maalesef dışarıdan görüntü hiç iç açıcı değil, resmen sizi yolunacak kaz bellemişler çok üzüldüm.

asil düsüncem bu iste... ama yukarki yorumda belirtigim gibi ben mi yalnisim düsüncesi vardi icimde sürekli almanlarla kiyaslandigim icin. ama piskologda aynisini diyo ve sizde bi sekil isin icinden cikmaliyim artik

Sende ev al araba al. Acındır kendini bundan sonra vermeyeceğimden anlamıyorlarsa. Sizde kıyamıyorsaniz gerçekten cebinizde beş kuruş bırakmayın yok demeniz daha inandırıcı olur.

benimle esimin durumu gercekten asiri iyi, Allah herkeze versin. esim bana dügün zamani cok ama abartili pahalli araba hediye etti hatta yalandan diyorumki ben aldim taksidini ödüyorum. ona gelince bana akil veriyorlar hic insan okadar salak olur öyle pahalli araba alirmis mi. en sonunda patladim benim param sizden mi borc istiyorum diye ona bile kac ay küsslük tuttular. simdi bütün kalan parami oglumun hesabina yatiriyorum orayi 18 sene kilitlettim diyorum bana bulasmasinlar diye. + arsa ariyoruz ev yaptira bilmek icin ozaman belki bende onlardan biraz bisiler geri istiye bilirim ins

Çirkin bır konu dahada çirkini üslup

aileniz sizden isterken size nasil para verecek... nefret ediyorum başkasina yük olan insandan...

benden istemesinler diye. zaten onlardan acikcasi bi beklentim yok ama artik istemesinler benim borcum varken. hani kiz kendi bizden borc istedi artik ondan isteyemeyiz diye

s
benden istemesinler diye. zaten onlardan acikcasi bi beklentim yok ama artik istemesinler benim borcum varken. hani kiz kendi bizden borc istedi artik ondan isteyemeyiz diye

sanmiyorum onlar alismis kocanizda zengin ...ne insanlar taniyorum damadi zengin olsada 1 kurusunu istemeyen ...

200 euro kumara verip 50 euroluk bot mu dileniyor? Ben olsam gayet de güzel kırardım babamın kalbini. Sağılacak inek bulmuşlar, insan evladına neden bunu yapar ki? Vermeyin yahu vermeyin yazık günah evladınızın rızkını babanız kumarda yiyor resmen

VERMICEM, yorumlar icin cok tskler. Nolursunuz arkamda olun, artik her zorlandigimda buraya gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…