Ailemin oğlumu istememesi

Muzurcukk

Hayat planlarımız değil yaşadıklarımızdır
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2020
37
35
3
28
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum kaç senedir okuyordum bugüne kısmetmiş üyelik. Boşandım haziran sonunda nihayet kesinleşti davam. Oğlumun velayeti bana verildi 18 aylık şu an. hamileyken baba evine geldim burada doğum yaptım gel gelelim ailem oğlumu istemiyor. Ihtiyaçlarını karşılıyorlar kimseyi kötülemiyorum da Allah razı olsun diyorum ama bu durum beni çok üzüyor bunaldım artık. Çalışayım dedim çocuğa kim bakacak çocuk dadısı değiliz diyorlar onu beğenmiyorlar bunu beğenmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık. Bu durumda olan arkadaşlar illa ki vardır ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz?

İstemiyorlardan kastınız ne, bakmamaları mi?
Ihtıyaclarını karsılıyorlar demıssınız..
Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor

Cocugu gotursun demeleri cok vicdansızca ve dogru degıl.
Nafakayı yatırıyormus iste, Nafakayı sallasa hıc odemese ne yapacaklar?
Kendileri de anne baba, empatiye davet onları zor gelmeleri ama Allah içlerine merhamet versin.

Bir daha boyle dediklerinde anne ben senin cocugun degil miyim babamin cocugu muyum de. Cok merhametsizce bir dusunce bu. oyle anne babalar var ki babasi belli olmayan torunlarini sırtlarından indirmiyorlar. Babasi kimse kim annesi benim kizim diye.

Çalışın, aldığınız nafaka ile çocuğunuza bakıcı tutun ve ailenizle yaşamayın.
18 aylık çocuk ailenize zor gelmiş ve sorumluluk almak istemiyorlar. Siz çalışırken çocuğa bakamayız demişler, diyebilirler, zorunda değiller, tercih meselesi. Saygı duyup yolunuza bakın derim.

Ben kızımı 14 aylıkken kreşe başlattım
Bir işe girme imkanınız varsa gerekirse maaşın yarısını kreşe verin ama gönderin bence. 3 yaşından sonra devlet anaokulu da alıyor zaten. Onların ücreti çok daha uygun. Madem evde istemiyorlar bence yapılabilecek şey bu olabilir. İhtiyaçlarını da kendi paranızla karşılamış olursunuz
Nasıl bi aileymiş böyle... Allah yardımcınız olsun

Sizin yanlış eş seçiminde sanırım ailenizinde etkisi vardır , epey bir geri kafalılık ve elalem ne der ve dar kafalılar bunun farkındaysanız zaten ne yaparsanız yapın bakmayacaklardır
Sizde bunu kabullenip daha fazla kendinizi üzmeyin , ve sabırlı olun neyse ki çocuklar büyüyorlar o vakit işe girersiniz

Bir çocuğu anneden ayırmak kalbim ağrıyor herhalde ölsem vermem kimseye

Allah vicdan versin, şuncacığın boğazından, bakımından ne olacak.

bakmamalarını senin bakmanı istemelerini anlarım bak ama sen bakarken lokma hesabı yapıyorlarsa, babası alsın diyolarsa orası başka.

Temelli olarak babaya ver biz bakamıyoruz mu diyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…