Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyorİstemiyorlardan kastınız ne, bakmamaları mi?
Ihtıyaclarını karsılıyorlar demıssınız..
Cocugu gotursun demeleri cok vicdansızca ve dogru degıl.Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor
Bir daha boyle dediklerinde anne ben senin cocugun degil miyim babamin cocugu muyum de. Cok merhametsizce bir dusunce bu. oyle anne babalar var ki babasi belli olmayan torunlarini sırtlarından indirmiyorlar. Babasi kimse kim annesi benim kizim diye.Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor
Bir çocuğu anneden ayırmak kalbim ağrıyor herhalde ölsem vermem kimseyeŞöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum kaç senedir okuyordum bugüne kısmetmiş üyelik. Boşandım haziran sonunda nihayet kesinleşti davam. Oğlumun velayeti bana verildi 18 aylık şu an. hamileyken baba evine geldim burada doğum yaptım gel gelelim ailem oğlumu istemiyor. Ihtiyaçlarını karşılıyorlar kimseyi kötülemiyorum da Allah razı olsun diyorum ama bu durum beni çok üzüyor bunaldım artık. Çalışayım dedim çocuğa kim bakacak çocuk dadısı değiliz diyorlar onu beğenmiyorlar bunu beğenmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık. Bu durumda olan arkadaşlar illa ki vardır ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz?
Temelli olarak babaya ver biz bakamıyoruz mu diyorlar ?Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?