Ailemin oğlumu istememesi

Bilmez miyim
Benimde çevrende çok var
Bi de babasına bırak diyorlarmış
Halbuki anası olmayanın babası da olmaz diye bi söz vardır o da çok doğru

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bu şekilde düşünüyorum bende en doğrusu sanırım bu olacak benim için
Ama ezdirme o evde kendi çocuğunu o yaşlar çocuk psikolojisi açısından çok önemli özgüveni zedelenir devamlı çocuk babanın derlerse
Bir yandan da kalıcı bi iş ara

Boşver takma duyma . Cocuk biraz büyüyene kadar sabret hersey yoluna girecek Allahın izniyle dua et.. zaman hızlı zor durum ve insanın en hassas noktası evladı kalp kırıklığı mutlaka olmuştur .. ancak hasta değil ve ya çocuģunuz değil çok şükür bu bi sınav her zaman zorluğun arkasından kolaylik gelir bunu düşün ..

Ama ezdirme o evde kendi çocuğunu o yaşlar çocuk psikolojisi açısından çok önemli özgüveni zedelenir devamlı çocuk babanın derlerse
Bir yandan da kalıcı bi iş ara
Ezdirmiyorum ağladığında herhangi bişey oldu mu gelişimlerinin bi parçasıymış diyorum işte buna çok sinir oluyorlar da ama doğruymuş

haklısınız illa ki geçer bu günler de

Ezilmez çocuk merak etmeyin, annesi yanında. Diğerleri teferruat

Ailenin buldugu biriyle evlenip bosanmıs olsaydın yine aynı olacaktı muhtemelen. Çünkü zihniyetleri böyle. El oglunun cocugu niye biz bakalım para harcayalım diye düsünüyorlar. Allah yardimcin olsun canım. İnsallah iyi bir iş bulup ayırırsın evini biran önce

Oğlunu asla bırakmayacağını kesin bir dille söyle ve öyle de yap zaten. Çocuğunuz belli bir yaşa gelene kadar, nafaka ve aile yardımıyla idare etmeye çalış. El işi benzeri bir şeyler yap, harçlığını çıkarmaya çalış.
Doğumunuz bile o evdeyken olmuş, nasıl vazgeçiyorlar anlamıyorum. El çocuğu olsa bağlanır insan.

Geri eşinle birleşme durumu yok mu acaba? Terapiste gitseniz. Nafakayı da ödüyomuş bu da olumlu bişey. Sanırım ben bu yola bakardım yerinde olsam(asla 2. Çocuk düşünmeden bu çocuğun annenlerin yanında sığıntı psik. büyümemesi için)

Bu kafada anne babayla ne yaşıyorsun. Men edin beni de git ya sığınma evine. Orda toparlandıktan sonra çocuğu kreşe verirsin sende çalışırsın sonra da okula başlar zaten.

2 yaşından itibaren kreşe verebilirsin bence. Çalışmak zorundasın ne babaya ne de ailene güvenme kendi ayaklarının üzerinde dur

Cocuktan once calisiyor muydunuz? Biraz daha buyutup tekrar calissaniz,bir sosyal hayatiniz olsa daha iyi olur.

Evlenmeden önce aileler kızlarını uyarıyor o kişiyle evlenme diye. Çoğu zaman bunu dinlemeyip evlenenler ya mutsuz oluyor çekiyor ya da boşanıp aile yanına dönüyor. Işte bazı aileler çocuğunu her türlü kabul ediyor. Kimisi ise o öfkesini atlatamıyor. "Ben demiştim dinlemedin" duygusu oluyor. Hem kızımızı aldı hem de çocuğuyla geri gönderdi. Bor de çocuğuna da biz bakıyoruz adam da hayatını yaşıyor diye düşünüyorlar. Sizin ailenizde de bu var galiba.
Yazık olan çocuğa oluyor tabi.
Ailenizi anlamaya çalışarak duymazdan gelin. Çocuğunuzla siz yakından ilgilenin. Onların tavırlarını fark etmesin en azından. Belki bu hırs bu öfke gecer

Ne demek babanindir ya?kusura bakma arkadaşım ama ailen vicdansiz ve tuhaf. Allah sizi de kurtarsın. 18 aylık bebekten bahsediyoruz. Benim oğlum dA 17 aylik. Babasını da çok sever ama düşsün anneeee diye gelir. Aciksin anne der uykusu gelsin anneee... Kısaca ne kadar babayı sevsede anneye ihtiyacı var. Süt kuzusu daha bunlar. Neye göre babanın oluyor çocuk. Anne ihtiyacı olan çocuk.. baba sanırım bölünerek çoğaldi kendi dogurdu sizin konu ile ilginiz yoktu galiba aileniz öyle sanıyor.. hem dogurucam her türlü cefayi cekicem. Adam soy adı verdi diye çocuğa benden çok söz sahibi olacak.yerim onların gerici ataerkilligini...

Buradan sinir oldum ailenize
El kadar bebeyi bir yere sığdıramamışlar

Benim önerim ise şu: Öfkenizi canlı tutun, tutun ki paranızı kazanın.

Üniversite mezunları iş bulamıyorken ben nasıl bulacağım diye düşünmeyin, sadece sertifika isteyen ama iyi para veren meslekler var.

Örnek olarak zabıta katipliği, kurs ile güzel maaş alırlar, düz lise yeterlidir.
Bunun dışında iş garantili kurslar var, ayrıca manikür gibi eğitimler de var. İyice araştırın.

Ailenize para kazanmak istiyorum diyin, kursa giderken bebeğinize bakarlar, hatta para verirler, ucunda ödül var sonuçta.
Ev bütçesine biraz katkı yapın, hemen o ciyaklamalar kesilecektir.

para herşeyi çözer elbet. Işin şakası haklısınız para versem susarlar

Bu zihniyet doğal seleksiyonla yok olup gitse keşke
O kadar cahil ve yobaz bir milletiz ki..
Herşeyi kadının üstüne yıkıyoruz ohhh vicdanımız!!! Çok rahat oluyor zaten kadın suçluydu gitmeseydi gelmeseydi kimse de bende hata yaptım demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…